kropeczka27 20.06.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 jednym słowem - ukrywacie się Ależ skąd Zdrowie Kasi po raz kolejny pijemy Znaczy ja piję hmm... o ile dobrze pamiętam Kasia miała imieniny przedwczoraj Jeszcze nie skończyliście pić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.06.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 jednym słowem - ukrywacie się Ależ skąd Zdrowie Kasi po raz kolejny pijemy Znaczy ja piję A ja Maxi dotrzymuję towarzystwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.06.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 jednym słowem - ukrywacie się Ależ skąd Zdrowie Kasi po raz kolejny pijemy Znaczy ja piję A ja Maxi dotrzymuję towarzystwa Właśnie I bardzo miło nam się tak razem dotrzymuje towarzystwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.06.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 jednym słowem - ukrywacie się Ależ skąd Zdrowie Kasi po raz kolejny pijemy Znaczy ja piję A ja Maxi dotrzymuję towarzystwa Właśnie I bardzo miło nam się tak razem dotrzymuje towarzystwa Jeszcze parę wspólnych dni i do sanatorium razem pojedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 20.06.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 jednym słowem - ukrywacie się Ależ skąd Zdrowie Kasi po raz kolejny pijemy Znaczy ja piję A ja Maxi dotrzymuję towarzystwa Właśnie I bardzo miło nam się tak razem dotrzymuje towarzystwa hmm... to może ja nie będę przeszkadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.06.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 jednym słowem - ukrywacie się Ależ skąd Zdrowie Kasi po raz kolejny pijemy Znaczy ja piję A ja Maxi dotrzymuję towarzystwa Właśnie I bardzo miło nam się tak razem dotrzymuje towarzystwa hmm... to może ja nie będę przeszkadzać kropka siądź wygodnie , zaraz Ci cos nalejemy Tercet też fajny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 20.06.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Leżę wygodnie w łożku Polejcie jednego i zasnę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.06.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 jednym słowem - ukrywacie się Ależ skąd Zdrowie Kasi po raz kolejny pijemy Znaczy ja piję A ja Maxi dotrzymuję towarzystwa Właśnie I bardzo miło nam się tak razem dotrzymuje towarzystwa Jeszcze parę wspólnych dni i do sanatorium razem pojedziemy Taaa , mam znajomego szefa odwykowki , będzie prawie jak w raju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.06.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Leżę wygodnie w łożku Polejcie jednego i zasnę :) Oj ti ti , spryciula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.06.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Leżę wygodnie w łożku Polejcie jednego i zasnę :) hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.06.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.06.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 jednym słowem - ukrywacie się Ależ skąd Zdrowie Kasi po raz kolejny pijemy Znaczy ja piję A ja Maxi dotrzymuję towarzystwa Właśnie I bardzo miło nam się tak razem dotrzymuje towarzystwa Jeszcze parę wspólnych dni i do sanatorium razem pojedziemy Taaa , mam znajomego szefa odwykowki , będzie prawie jak w raju Szkoda, że za kratami się bliżej poznamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 20.06.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Ja do kwartetu....można ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.06.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Ja do kwartetu....można ?? Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.06.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Ja do kwartetu....można ?? Zapraszamy A to już kwintecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.06.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 jednym słowem - ukrywacie się Ależ skąd Zdrowie Kasi po raz kolejny pijemy Znaczy ja piję A ja Maxi dotrzymuję towarzystwa Właśnie I bardzo miło nam się tak razem dotrzymuje towarzystwa Jeszcze parę wspólnych dni i do sanatorium razem pojedziemy Taaa , mam znajomego szefa odwykowki , będzie prawie jak w raju Szkoda, że za kratami się bliżej poznamy Co tam kraty , dla chcącego nic trudnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.06.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Ja do kwartetu....można ?? Zapraszamy A to już kwintecik Jak ja lubię tłok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 20.06.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Kochani, polewacie czy nie.... bo ja zasypiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.06.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Kochani, polewacie czy nie.... bo ja zasypiam.... Ja zaraz idę lać, co chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.06.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Kochani, polewacie czy nie.... bo ja zasypiam.... To komu ja polałam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts