frosch 21.06.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Dzięki za gratki jamles u mnie przestało u mnie też ...poszło na pranie chyba do mnie przeszło, niebo granatowe a rano w Zetce ten co Romanowi kazał przestać pieprzyć powiedział.... super pogoda..... tylko po południe możliwe burze na Pomorzu zach, Wielkopolsce i Dolnym Śląsku to czemu u mnie du.pało jak na wojnie i lało co du.....? grzmoty, pierony znaczy pioruny i inksze błyskawice zaś leje, dziury w tarasie mi porobi a w Niemcach bydzie loło aż się nauczom pierwiastki liczyć fest zyczliwy zes jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.06.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Dzięki za gratki jamles u mnie przestało u mnie też ...poszło na pranie chyba do mnie przeszło, niebo granatowe a rano w Zetce ten co Romanowi kazał przestać pieprzyć powiedział.... super pogoda..... tylko po południe możliwe burze na Pomorzu zach, Wielkopolsce i Dolnym Śląsku to czemu u mnie du.pało jak na wojnie i lało co du.....? grzmoty, pierony znaczy pioruny i inksze błyskawice zaś leje, dziury w tarasie mi porobi a w Niemcach bydzie loło aż się nauczom pierwiastki liczyć fest zyczliwy zes jest u nos pierwiastki w zerówce uczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.06.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 u nos pierwiastki w zerówce uczom ja , a oni od razu do schule idom , beztuz takie niedouczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.06.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Dzięki za gratki jamles u mnie przestało u mnie też ...poszło na pranie chyba do mnie przeszło, niebo granatowe a rano w Zetce ten co Romanowi kazał przestać pieprzyć powiedział.... super pogoda..... tylko po południe możliwe burze na Pomorzu zach, Wielkopolsce i Dolnym Śląsku to czemu u mnie du.pało jak na wojnie i lało co du.....? grzmoty, pierony znaczy pioruny i inksze błyskawice zaś leje, dziury w tarasie mi porobi a w Niemcach bydzie loło aż się nauczom pierwiastki liczyć fest zyczliwy zes jest u nos pierwiastki w zerówce uczom jak znowu jakiejś reformy nie wprowadzom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.06.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 a w KK ................................ urodziła się Amelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.06.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Do firmy zajmujacej sie usuwaniem padlych zwierzat z ulic miasta dzwonitelefon:- Dzzdzzienn dddobry jajaja chchccialem popowiedziec, ze lelezy papapadlykkkoń .- Oczywiscie, przyjedziemy i zabierzemy, tylko niech pan powie na jakiej ulicy.- Na po...pooo...po..poooo- Moze na Poznanskiej?- Nnnie, na poo.po..poo- Moze na Podgórnej?- Nnnie, nnnie...- To jak Pan sie zastanowi, prosze zadzwonic.Facet dzwoni po chwili- Dzie dzie dzien...- No witam ,witam, co z tym koniem, na jakiej ulicy?- Na poooo...po...po- No jaka, moze Poznanska?- Nnnie, nnnie, pooo...po...po- Moze jednak Poznanska?- Nnnnie...- Prosze sie zastanowic i zadzwonic pózniej, dobrze?Facet dzwoni po godzinie i ciezko dyszac mówi:- Ddzi...- No witam witam, jak tam konik, na jakiej ulicy lezy?- Na pppo..poooo...- Poznanskiej?- Ttttak- No widzi Pan, mówilem ze na Poznanskiej!- Bbbo gggo kkurrrwa pppprzeniossslem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 21.06.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.06.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Olka super Witam przelotnie Idę zaraz z sąsiadami czekać na nadejście lata Jak trafię do domu to się jeszcze odwzwę Miłego wieczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.06.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 przestalo padac , wiec wyskoczylam na miasto kupic sobie jakas bluzke kupilam..........spodnie ...rybaczki i koszulke Froschowi maxi -idz na calosc !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.06.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 przestalo padac , wiec wyskoczylam na miasto kupic sobie jakas bluzke kupilam..........spodnie ...rybaczki i koszulke Froschowi maxi -idz na calosc !!! No ba Ja jak się bawię to wstydu nie ma Co prawda the day after jest okropny , ale co tam , żyje się tylko raz Froszka , opowiadaj o tych rybaczkach Co prawda przeczytam później ale będę miała za to spokojną noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.06.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Jak trafię do domu to się jeszcze odwzwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.06.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 maxi rybaczki zwyczajne ....jeansowe do kolan (w zasadzie nad kolano ), takie wywijane fajna mam w nich dupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.06.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Cześć dziewczyny Już mi przesło w myśl powiedzenia: co mnie nie zabije tylko mnie wzmocni!!! Bójcie się panowie analitycy bankowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.06.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Cześć dziewczyny Już mi przesło w myśl powiedzenia: co mnie nie zabije tylko mnie wzmocni!!! Bójcie się panowie analitycy bankowi tak trzymaj kasiu !!!! nie daj sie fajna toaleta , co? dla panow http://www.beeindruckendes.de/Humor/Images/Toiletten/toilette_01.jpg i cos dla pan http://suchmaschine-webkatalog.de/albums/album01/witzige_bilder_16.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 21.06.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 ale tu puchy... na czacie też echo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.06.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Wszyscy poszli szukać lata. A u mnie burza i leje. Pewnie ciśnienie niskie a nastrój lepiej nie pytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 21.06.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 U mnie też siąpi i grzmi... Lato się super zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 21.06.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Witam... Może tak po jednym... ? http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11358/drinki1_330.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.06.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 hij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.06.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 kropka nie szalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts