kropeczka27 21.06.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Kropeczka to bierz się do roboty żebyś potem była przez długi czas młodą i atrakcyjną mamą ...do roboty nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.06.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Gratulacje Ew-ka. Jak ty to robisz?? że niby ja ? coś Ty .....to szkoła bez Giertycha ma sie rozumieć Wam będzie gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.06.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/2542_2007-0370_s.jpg No to za tych naszych fajnych synów. Kropeczka bierz się do roboty Przecież to nawet przyjemne może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 21.06.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Ide kochane spać... Upiłyście mnie, a rano do pracy. Śpijcie słodko :* http://my.opera.com/Flet/homes/blog/bed.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.06.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 oooooooooooooooooo...zaczyna się burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.06.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 zmykam pod kołdrę dobranocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.06.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Ja tez juz bede konczyc na dzisiaj. Miłych widoków za oknem. Kolorowych snów, po tych róznych atrakcjach trudno bedzie zasnąć. Ale co tam... rano znowu musze swoich chłopaków wyprawic do przedszkola i pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.06.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Ullerowa, wiesz czego mi najbardziej brakuje w Dniu Matki? zaproszenia do przedszkola na te wszystkie wierszyki, laurki, piosenki i kwiatki z bibułki... ciesz sie, że masz jeszcze to wszystko. Dzieci tak szybko dorastają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 21.06.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 no i sie chyba upilem ... ups ... dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.06.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Ullerowa, wiesz czego mi najbardziej brakuje w Dniu Matki? zaproszenia do przedszkola na te wszystkie wierszyki, laurki, piosenki i kwiatki z bibułki... ciesz sie, że masz jeszcze to wszystko. Dzieci tak szybko dorastają Oj tak te akademie to okropiłam łzami a przez jedna to rzuciłam pracę Ale warto było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.06.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 to ja jeszcze ostatni raz wczoraj było właśnie zakończenie w przedszkolu - pożegnanie właściwie bo to zerówka i powiem , że niejednemu łezka poszła bo super było przygotowane to przedstawienie dzieci śpiewały, tańczyły , mówiły wierszyki...układy taneczne, było suuper jednak mogę się pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.06.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 a propos ....wystepow w przedszkolu ..czytaliście opis wystepu Klona w przedszkolu w Dzienniku Ori-noko??? na samą myśl o tym.... śmieję sie do łez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.06.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Heloł Strasznie duzo tu alkoholu było I teraz wszyscy spać poszli Nie pozostaje nic innego tylko światło zgasić Pstryk .....pstryk.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.06.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 jednak mogę się pochwalić a widzisz? brawo Miko, te wierszyki mówione na wdechu, korale z makaronu i serduszka z czerwonego brystolu...to najpiękniejsze prezenty w życiu pamiętam, jak Hubert w pierwszej parze tańczył poloneza na zakończenie zerówki....jakby to było wczoraj, a tyle lat minęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.06.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Nie pozostaje nic innego tylko światło zgasić Pstryk .....pstryk.... no żeszszszszszsz, a ja jeszcze nie wyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.06.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Nie pozostaje nic innego tylko światło zgasić Pstryk .....pstryk.... no żeszszszszszsz, a ja jeszcze nie wyszłam Aaaa to przepraszam , pstryk...pstryk...zapalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.06.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 ja tez jeszcze nie spie .....a powinnam znalazlam ten opis z Dziennika Ori .....kto nie czytal niech zerknie http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=24061&postdays=0&postorder=asc&start=60 wpis z 14 czerwca i nastepne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.06.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 no to teraz ide spac ....jutro mam ciezki dzien Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.06.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Dzięki Ew-ka, warto zerknąć, ale jutro to zrobię, dziś za dużo jasnego pełnego do jutra babeczki, dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.06.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Pa pa dziewczynki Teraz już naprawdę gaszę więc myk do lóżeczek Pstryk...pstryk..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts