marjucha 22.06.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Tola ...badz dumna z syna !!!!gratuluje u mnie zaczelo siapic , a juz tak fajnie sie zapowiadalo Ale Ty chyba lubisz błoto i deszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.06.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Ew-ka, to za Twoją córkę też toaścik Swiadectwo syna, to wszystkie piątki i pięć szóstek, a półki uginają się od medali, statuetek i pucharów za osiągnięcia sportowe. Wysoki, szczupły, mądry, przystojny.....DO WZIĘCIA...szukam dobrej synowej VERUNIA...odezwij się Ech TOLA. Ja to szybko bym się z tobą dogadała w tej sprawie. Musisz mi tylko pomoc przegonić tego perkusistę który przesiaduje u niej w pokoju Tylko czy On na pewno siedzi zaraz padnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.06.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Ew-ka, to za Twoją córkę też toaścik Swiadectwo syna, to wszystkie piątki i pięć szóstek, a półki uginają się od medali, statuetek i pucharów za osiągnięcia sportowe. Wysoki, szczupły, mądry, przystojny.....DO WZIĘCIA...szukam dobrej synowej VERUNIA...odezwij się Ech TOLA. Ja to szybko bym się z tobą dogadała w tej sprawie. Musisz mi tylko pomoc przegonić tego perkusistę który przesiaduje u niej w pokoju Tylko czy On na pewno siedzi zaraz padnę Tak mi się skojarzyło z moimi doświadczeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.06.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 marjucha kasanowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.06.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 uciekam bo chłopaki chcą na spacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 22.06.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Kropeczka a moze nawiedził cię nocom anioł? http://student.wszia.edu.pl/~mm2/aniolek.jpg hmm... przydałby się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.06.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 marjucha kasanowo To nie tak, ja wiecznie zmęczony jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 22.06.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Witajcie w ten deszczowy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.06.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Teraz to tylko szybka kawka i dlej do pracy, zakupów, gotowania.....i takie tam. http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/1619_2005-0181.jpg Ale wieczorkiem moze się znów spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 22.06.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 marjucha kasanowo To nie tak, ja wiecznie zmęczony jestem dlatego nie... przesiadywałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.06.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Wczoraj Wy mi pomogliście przetrwac chandrę dzisiaj ja moze kogos podtrzymam na duchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.06.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Tola ...badz dumna z syna !!!!gratuluje u mnie zaczelo siapic , a juz tak fajnie sie zapowiadalo Ale Ty chyba lubisz błoto i deszcze nie jestem zaba blotna wole sie wygrzewac jestem zaba solarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 22.06.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Tola ...badz dumna z syna !!!!gratuluje u mnie zaczelo siapic , a juz tak fajnie sie zapowiadalo Ale Ty chyba lubisz błoto i deszcze nie jestem zaba blotna wole sie wygrzewac jestem zaba solarna A podobno zaba nie może być............ sucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.06.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 marjucha kasanowo To nie tak, ja wiecznie zmęczony jestem dlatego nie... przesiadywałeś No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.06.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Tola ...badz dumna z syna !!!!gratuluje u mnie zaczelo siapic , a juz tak fajnie sie zapowiadalo Ale Ty chyba lubisz błoto i deszcze nie jestem zaba blotna wole sie wygrzewac jestem zaba solarna A nie wyglądasz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.06.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Chyba że żaba była u doktora i zalecił jej....suszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.06.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Chyba że żaba była u doktora i zalecił jej....suszenie I zrobimy nalewkę z suszonej żaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.06.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Wczoraj Wy mi pomogliście przetrwac chandrę dzisiaj ja moze kogos podtrzymam na duchu ja mam dzisiaj swietny dzien poranek byl udany ogorki , ktore wczoraj zakisilam mozna juz dzisiaj jesc nie jestem wciazy jest cool skad klikasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.06.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Tola ...badz dumna z syna !!!!gratuluje u mnie zaczelo siapic , a juz tak fajnie sie zapowiadalo Ale Ty chyba lubisz błoto i deszcze nie jestem zaba blotna wole sie wygrzewac jestem zaba solarna A podobno zaba nie może być............ sucha A kto powiedział, że się nie nawilża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.06.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Ale to taki zalecenie w ramach strajku lekarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts