mikopiko 22.06.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 ty się nie śmiej tylko....pomóż bo ten łobuz nie chce spać i marudzi... idę go uśpić......tylko ciekawe kto będzie perwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.06.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 sorrrki...ale zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.06.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Wiatm Zdaliśmy do drugiej klasy Strasznie to Bartek przeżywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 22.06.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 kurcze, przed chwilką był tu ranking mayland I nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 22.06.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Wiatm Zdaliśmy do drugiej klasy Strasznie to Bartek przeżywa Cześć To świetna wiadomość Bartek już nie pierwszoklasistą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.06.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Miko gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.06.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 kurcze, przed chwilką był tu ranking mayland I nie ma Betti usunełam posta bo forum znów pomieszało . U mnie to ja trafiłam stronkę a potem Miko wskoczyła na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 22.06.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 kurcze, przed chwilką był tu ranking mayland I nie ma Betti usunełam posta bo forum znów pomieszało . U mnie to ja trafiłam stronkę a potem Miko wskoczyła na mnie O kurcze I wszystko przez tą mikopiko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 22.06.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 pogoda mnie dobija dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.06.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 pogoda mnie dobija dzisiaj a u mnie dziś jest znośnie, nie jest zimno, ani gorąco wczoraj dopiero to był czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.06.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Wiatm Zdaliśmy do drugiej klasy Strasznie to Bartek przeżywa Moja też zdała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.06.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 pa miko gratki i gatki http://www.garderoba.pl/zdjecia/duze/2450.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 22.06.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Pepitko, jeszcze nie miałam okazji, (chciałam Cię tu dorwać ), z całego serca gratuluję Ci cudnej córeczki Weroniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.06.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Pepitko, jeszcze nie miałam okazji, (chciałam Cię tu dorwać ), z całego serca gratuluję Ci cudnej córeczki Weroniczki Dziękuję Baaardzo nam miło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 22.06.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Zmykam do domu Może wpadne później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 I poszli sobie Właśnie wróciłam z pracy . Jak sie zaraz kawki nie napije to padnę na klawiaturę Co za dzien , od rana nie moge się dobudzić Faaakt , witałam wczoraj lato , ale o własnych siłach do domciu dortarłam i nawet cos tu jeszcze skrobnęłam , z sensem , mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.06.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 ale o własnych siłach do domciu dortarłam i nawet cos tu jeszcze skrobnęłam , z sensem , mam nadzieję a pamietasz jak nam światło gasiłas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 ale o własnych siłach do domciu dortarłam i nawet cos tu jeszcze skrobnęłam , z sensem , mam nadzieję a pamietasz jak nam światło gasiłas Pstryk....pstryk..... Tam od razu gasiła , troszku się pstryczkiem pobawiłam Właśnie wróciłam z małej kawki na Twoim tarasie Ślicznie , az chce sie tam posiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.06.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 ale o własnych siłach do domciu dortarłam i nawet cos tu jeszcze skrobnęłam , z sensem , mam nadzieję a pamietasz jak nam światło gasiłas Pstryk....pstryk..... Tam od razu gasiła , troszku się pstryczkiem pobawiłam Właśnie wróciłam z małej kawki na Twoim tarasie Ślicznie , az chce sie tam posiedzieć to był sześcotysięcznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 ale o własnych siłach do domciu dortarłam i nawet cos tu jeszcze skrobnęłam , z sensem , mam nadzieję a pamietasz jak nam światło gasiłas Pstryk....pstryk..... Tam od razu gasiła , troszku się pstryczkiem pobawiłam Właśnie wróciłam z małej kawki na Twoim tarasie Ślicznie , az chce sie tam posiedzieć to był sześcotysięcznik O żesz , faktycznie Booosz , ale nie każcie mi dzisiaj pić , bo jak nic , na odwyk trafię A jutro mam następne wyjście , Jana czcić będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts