mikopiko 22.06.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 terminator się obudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.06.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Nie no maski to wam nie wkleję bo się wstydzem Ale fajne sobie poogladałam Wklej w Gębach Tam sie wszyscy ujawniają a nie wszyscy To co Ty tu jeszcze miko robisz ? Raz dwa się wklejaj jak ja się wkleje.....uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaa lepiej nie mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.06.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 dajcie coś na me skołatane nerwy gadaj co cie gryzie http://sum1.onreact.com/bilder/superflex-non-alcoholic-vodka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.06.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Nie no maski to wam nie wkleję bo się wstydzem Ale fajne sobie poogladałam Wklej w Gębach Tam sie wszyscy ujawniają a nie wszyscy To co Ty tu jeszcze miko robisz ? Raz dwa się wklejaj jak ja się wkleje.....uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaa lepiej nie mówić dawaj !!! chlopaki powiedza ....uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaa a my , dziewczyny .....o k...$%§$% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.06.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 dajcie coś na me skołatane nerwy gadaj co cie gryzie http://sum1.onreact.com/bilder/superflex-non-alcoholic-vodka.jpg terminator się obudził a miał już spać do rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.06.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 dajcie coś na me skołatane nerwy gadaj co cie gryzie http://sum1.onreact.com/bilder/superflex-non-alcoholic-vodka.jpg terminator się obudził a miał już spać do rana nalej mu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.06.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Nie no maski to wam nie wkleję bo się wstydzem Ale fajne sobie poogladałam Wklej w Gębach Tam sie wszyscy ujawniają a nie wszyscy To co Ty tu jeszcze miko robisz ? Raz dwa się wklejaj jak ja się wkleje.....uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaa lepiej nie mówić dawaj !!! chlopaki powiedza ....uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaa a my , dziewczyny .....o k...$%§$% o k@#$@#%a ale babsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.06.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 dajcie coś na me skołatane nerwy gadaj co cie gryzie http://sum1.onreact.com/bilder/superflex-non-alcoholic-vodka.jpg terminator się obudził a miał już spać do rana nalej mu zaraz powiem, że to od ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.06.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 no i? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Nie no maski to wam nie wkleję bo się wstydzem Ale fajne sobie poogladałam Wklej w Gębach Tam sie wszyscy ujawniają a nie wszyscy To co Ty tu jeszcze miko robisz ? Raz dwa się wklejaj jak ja się wkleje.....uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaa lepiej nie mówić dawaj !!! chlopaki powiedza ....uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaa a my , dziewczyny .....o k...$%§$% No właśnie Ja juz sie uczę tych wyrazów na ku... , pie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.06.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 kurna ja jakaś porypana jestem zamiast prasować to siedzę i ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.06.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Nie no maski to wam nie wkleję bo się wstydzem Ale fajne sobie poogladałam Wklej w Gębach Tam sie wszyscy ujawniają a nie wszyscy To co Ty tu jeszcze miko robisz ? Raz dwa się wklejaj jak ja się wkleje.....uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaa lepiej nie mówić dawaj !!! chlopaki powiedza ....uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaa a my , dziewczyny .....o k...$%§$% o k@#$@#%a ale babsko raczej o k.$%§$%, ale laska co ja tutaj robie uuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.06.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 dajcie coś na me skołatane nerwy gadaj co cie gryzie http://sum1.onreact.com/bilder/superflex-non-alcoholic-vodka.jpg terminator się obudził a miał już spać do rana nalej mu zaraz powiem, że to od ciebie i co? spi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 kurna ja jakaś porypana jestem zamiast prasować to siedzę i ... Postaw sobie deskę do prasowania obok i prasuj prawa ręką a lewa pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.06.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Nie no maski to wam nie wkleję bo się wstydzem Ale fajne sobie poogladałam Wklej w Gębach Tam sie wszyscy ujawniają a nie wszyscy To co Ty tu jeszcze miko robisz ? Raz dwa się wklejaj jak ja się wkleje.....uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaa lepiej nie mówić dawaj !!! chlopaki powiedza ....uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaa a my , dziewczyny .....o k...$%§$% No właśnie Ja juz sie uczę tych wyrazów na ku... , pie.... ucz sie ucz beda ci potrzebne miko obiecala wkleic fotki znad morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.06.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 kurna ja jakaś porypana jestem zamiast prasować to siedzę i ... Postaw sobie deskę do prasowania obok i prasuj prawa ręką a lewa pisz podeslij mi to ci wyprasuje a wiecie , ze moje zelazko samo sie naprawilo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 22.06.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Z mojej klasy - ani jednej ani drugiej - nikogo Frosch - fajniutkie, fajniutkie tylko szkoda, że nie na mój zadek, chociaż,,, photoshop czyni cuda kurdeeeee... wiecie co... wygrałam w jakimś konkursie kosz słodyczy nestle.. i tak leży.. i kusi... a ja sie ochudzać miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 kurna ja jakaś porypana jestem zamiast prasować to siedzę i ... Postaw sobie deskę do prasowania obok i prasuj prawa ręką a lewa pisz podeslij mi to ci wyprasuje a wiecie , ze moje zelazko samo sie naprawilo ? Pewnie nie chciało mu sie już robić to awarię zaczęło udawać One takie sa , te żelazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.06.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Z mojej klasy - ani jednej ani drugiej - nikogo Frosch - fajniutkie, fajniutkie tylko szkoda, że nie na mój zadek, chociaż,,, photoshop czyni cuda kurdeeeee... wiecie co... wygrałam w jakimś konkursie kosz słodyczy nestle.. i tak leży.. i kusi... a ja sie ochudzać miałam z mojej klasy tez nikogo nie ma noo...faktycznie masz problem z koszykiem naturalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.06.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 dajcie coś na me skołatane nerwy gadaj co cie gryzie http://sum1.onreact.com/bilder/superflex-non-alcoholic-vodka.jpg terminator się obudził a miał już spać do rana nalej mu zaraz powiem, że to od ciebie i co? spi? a gdzie..siedzi i ogląda uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts