frosch 22.06.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 kurna ja jakaś porypana jestem zamiast prasować to siedzę i ... Postaw sobie deskę do prasowania obok i prasuj prawa ręką a lewa pisz podeslij mi to ci wyprasuje a wiecie , ze moje zelazko samo sie naprawilo ? Pewnie nie chciało mu sie już robić to awarię zaczęło udawać One takie sa , te żelazka zebyys wiedziala jakies strajki mi tu odstawia w niedziele nie chcialo mu sie a mnie to zawsze musi sie chciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.06.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 kurna ja jakaś porypana jestem zamiast prasować to siedzę i ... Postaw sobie deskę do prasowania obok i prasuj prawa ręką a lewa pisz podeslij mi to ci wyprasuje a wiecie , ze moje zelazko samo sie naprawilo ? Pewnie nie chciało mu sie już robić to awarię zaczęło udawać One takie sa , te żelazka hahahhahahahah :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 22.06.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Z mojej klasy - ani jednej ani drugiej - nikogo Frosch - fajniutkie, fajniutkie tylko szkoda, że nie na mój zadek, chociaż,,, photoshop czyni cuda kurdeeeee... wiecie co... wygrałam w jakimś konkursie kosz słodyczy nestle.. i tak leży.. i kusi... a ja sie ochudzać miałam z mojej klasy tez nikogo nie ma noo...faktycznie masz problem z koszykiem naturalnie no mam - dałabym dziecku, ale nie mogę - uczulona na czekoladę... chyba oddam nielubianej koleżance, żeby przytyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.06.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 dajcie coś na me skołatane nerwy gadaj co cie gryzie http://sum1.onreact.com/bilder/superflex-non-alcoholic-vodka.jpg terminator się obudził a miał już spać do rana nalej mu zaraz powiem, że to od ciebie i co? spi? a gdzie..siedzi i ogląda uwagę poprawila mu sie po jednym koncentracja %&/&$§ jakas burza przylazla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.06.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Z mojej klasy - ani jednej ani drugiej - nikogo Frosch - fajniutkie, fajniutkie tylko szkoda, że nie na mój zadek, chociaż,,, photoshop czyni cuda kurdeeeee... wiecie co... wygrałam w jakimś konkursie kosz słodyczy nestle.. i tak leży.. i kusi... a ja sie ochudzać miałam z mojej klasy tez nikogo nie ma noo...faktycznie masz problem z koszykiem naturalnie no mam - dałabym dziecku, ale nie mogę - uczulona na czekoladę... chyba oddam nielubianej koleżance, żeby przytyła mozesz dac mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.06.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 ja już tyle dziś wypiłam, że jest mi boskooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.06.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 fajne lato co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.06.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 ja już tyle dziś wypiłam, że jest mi boskooooooooo ...może jabko przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 22.06.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Z mojej klasy - ani jednej ani drugiej - nikogo Frosch - fajniutkie, fajniutkie tylko szkoda, że nie na mój zadek, chociaż,,, photoshop czyni cuda kurdeeeee... wiecie co... wygrałam w jakimś konkursie kosz słodyczy nestle.. i tak leży.. i kusi... a ja sie ochudzać miałam z mojej klasy tez nikogo nie ma noo...faktycznie masz problem z koszykiem naturalnie no mam - dałabym dziecku, ale nie mogę - uczulona na czekoladę... chyba oddam nielubianej koleżance, żeby przytyła mozesz dac mnie problem w tym, że tak czytałam czytałam ten nasz wątek i... Cie lubię nooo chyba, że chcesz na własną odpowiedzialność - to wtedy zapraszam na grilla z nestle na deser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.06.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 ja już tyle dziś wypiłam, że jest mi boskooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.06.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 niezła co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.06.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Z mojej klasy - ani jednej ani drugiej - nikogo Frosch - fajniutkie, fajniutkie tylko szkoda, że nie na mój zadek, chociaż,,, photoshop czyni cuda kurdeeeee... wiecie co... wygrałam w jakimś konkursie kosz słodyczy nestle.. i tak leży.. i kusi... a ja sie ochudzać miałam z mojej klasy tez nikogo nie ma noo...faktycznie masz problem z koszykiem naturalnie no mam - dałabym dziecku, ale nie mogę - uczulona na czekoladę... chyba oddam nielubianej koleżance, żeby przytyła mozesz dac mnie problem w tym, że tak czytałam czytałam ten nasz wątek i... Cie lubię nooo chyba, że chcesz na własną odpowiedzialność - to wtedy zapraszam na grilla z nestle na deser jestes pierwsza osoba , ktora mnie lubi przyniose ogorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.06.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 bum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.06.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 ja już tyle dziś wypiłam, że jest mi boskooooooooo nooo, seeriioooo, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.06.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 za wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.06.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 bum zaczynasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 bum Ciiiii bo sie wyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 22.06.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Z mojej klasy - ani jednej ani drugiej - nikogo Frosch - fajniutkie, fajniutkie tylko szkoda, że nie na mój zadek, chociaż,,, photoshop czyni cuda kurdeeeee... wiecie co... wygrałam w jakimś konkursie kosz słodyczy nestle.. i tak leży.. i kusi... a ja sie ochudzać miałam z mojej klasy tez nikogo nie ma noo...faktycznie masz problem z koszykiem naturalnie no mam - dałabym dziecku, ale nie mogę - uczulona na czekoladę... chyba oddam nielubianej koleżance, żeby przytyła mozesz dac mnie problem w tym, że tak czytałam czytałam ten nasz wątek i... Cie lubię nooo chyba, że chcesz na własną odpowiedzialność - to wtedy zapraszam na grilla z nestle na deser jestes pierwsza osoba , ktora mnie lubi przyniose ogorki czy żaba coś piła? hm... ogórki do czekolady? żaba w ciąży może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 ja już tyle dziś wypiłam, że jest mi boskooooooooo nooo, seeriioooo, A co z bankiem ? Pogoniłaś kogo trzeba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.06.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 gacie miko http://www.vitanet.de/media/img/107823697969361784/venentest.jpg niezly avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts