mikopiko 22.06.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Z mojej klasy - ani jednej ani drugiej - nikogo Frosch - fajniutkie, fajniutkie tylko szkoda, że nie na mój zadek, chociaż,,, photoshop czyni cuda kurdeeeee... wiecie co... wygrałam w jakimś konkursie kosz słodyczy nestle.. i tak leży.. i kusi... a ja sie ochudzać miałam z mojej klasy tez nikogo nie ma noo...faktycznie masz problem z koszykiem naturalnie no mam - dałabym dziecku, ale nie mogę - uczulona na czekoladę... chyba oddam nielubianej koleżance, żeby przytyła mozesz dac mnie problem w tym, że tak czytałam czytałam ten nasz wątek i... Cie lubię nooo chyba, że chcesz na własną odpowiedzialność - to wtedy zapraszam na grilla z nestle na deser jestes pierwsza osoba , ktora mnie lubi przyniose ogorki ogórki i czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 22.06.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Miko: http://www.shortnorth.com/Underpants.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.06.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Z mojej klasy - ani jednej ani drugiej - nikogo Frosch - fajniutkie, fajniutkie tylko szkoda, że nie na mój zadek, chociaż,,, photoshop czyni cuda kurdeeeee... wiecie co... wygrałam w jakimś konkursie kosz słodyczy nestle.. i tak leży.. i kusi... a ja sie ochudzać miałam z mojej klasy tez nikogo nie ma noo...faktycznie masz problem z koszykiem naturalnie no mam - dałabym dziecku, ale nie mogę - uczulona na czekoladę... chyba oddam nielubianej koleżance, żeby przytyła mozesz dac mnie problem w tym, że tak czytałam czytałam ten nasz wątek i... Cie lubię nooo chyba, że chcesz na własną odpowiedzialność - to wtedy zapraszam na grilla z nestle na deser jestes pierwsza osoba , ktora mnie lubi przyniose ogorki czy żaba coś piła? hm... ogórki do czekolady? żaba w ciąży może? spytaj jea powie ci , ze ogorki pasuja do wszystkiego krolik w ciazy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 za wcześnie Na co ? U mnie już sie sciemnia Gaciorki http://www.mannsdoerfer.de/images/geschenkideen/chantelle_africa1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.06.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Rankingum Rekordum 1. Jajcek - 326 2. inż. Mamoń - 284 3. SławekD-żonka - 199 4. verunia - 162 5. Olkalybowa - 150 6. Joanna i Janusz - 142 7. kze - 134 8. Mikopiko-122 9. Whisper,- 119 10. fizyk - 100 11. jea - 95 12. kasztanka - 92 13. froszka - 91 14. Majka ,maksiu - 85 16. Ania Wiśniewska - 71 17. teska - 68 18. Sonika - 53 19. badi- 52 20. andre59, pp - 48 22. monka - 44 23. andrzejka - 43 24. Aga J.G, ew-ka- 40 26. Moniś, zaba_gonia - 36 28. facio- 35 29. markus_gdynia - 29 30. Jezier - 28 31. Witos , Nefer - 27 33. Maxtorka - 26 34. marcel2000 - 23 35. Trini - 22 36. tola - 21 37. Funia, - 20 38. beti555 - 19 39. gaweł , - 17 40. Sylvia1 - 16 41. kaśkamaciej -15 42. Agniesia , Karolka, wartownik - 14 45. joola - 13 46. mundzia -12 47. Jane , Wojty, prymasek , jamles , marjucha, monikach - 10 53. kasia64 , duende , ania - 9 56. stukpuk - 8 57. kolia, Zielonooka, dompodsosnami, mati_sowee - 7 60. Januszz, tabaluga1, edzia - 6 63. lafcadio, Paty, ave!, ewuś,kropeczka27 - 5 68. Pawson -4 69. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2,mayland -3 75. Baba_budowniczy, Gryfpc, iwozelka, CAEN, jabko, słoneczko - 2 82. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, kuleczka , arcobaleno, mbz- 1 jak zwykle piją , jedzą, palą...balanga na całego ale, żeby czekoladę z ogórkami łączyć ciąża jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.06.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Z mojej klasy - ani jednej ani drugiej - nikogo Frosch - fajniutkie, fajniutkie tylko szkoda, że nie na mój zadek, chociaż,,, photoshop czyni cuda kurdeeeee... wiecie co... wygrałam w jakimś konkursie kosz słodyczy nestle.. i tak leży.. i kusi... a ja sie ochudzać miałam z mojej klasy tez nikogo nie ma noo...faktycznie masz problem z koszykiem naturalnie no mam - dałabym dziecku, ale nie mogę - uczulona na czekoladę... chyba oddam nielubianej koleżance, żeby przytyła mozesz dac mnie problem w tym, że tak czytałam czytałam ten nasz wątek i... Cie lubię nooo chyba, że chcesz na własną odpowiedzialność - to wtedy zapraszam na grilla z nestle na deser jestes pierwsza osoba , ktora mnie lubi przyniose ogorki ogórki i czekolada co takie oczy robicie ? zapraszala na grilla ogorki sie przydadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 22.06.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 spytaj jea powie ci , ze ogorki pasuja do wszystkiego krolik w ciazy ? spytam a czemu królik? to żaba ogórki nosi - królik marchewki ino z tego co wiem ale nie wiem, może się nie znam, nie maiałam nigdy królika, a żaba mi wyschła w słoiku pod łózkiem jak miałam 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 22.06.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 no na grilla tak, ale tak z czekoladą.... ? no chyba ze pomiędzy wymienionymi produktami robimy przerwę na tańce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.06.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 spytaj jea powie ci , ze ogorki pasuja do wszystkiego krolik w ciazy ? spytam a czemu królik? to żaba ogórki nosi - królik marchewki ino z tego co wiem ale nie wiem, może się nie znam, nie maiałam nigdy królika, a żaba mi wyschła w słoiku pod łózkiem jak miałam 5 lat my sie z krolikiem uzupelniamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 no na grilla tak, ale tak z czekoladą.... ? no chyba ze pomiędzy wymienionymi produktami robimy przerwę na tańce Jak będą hulanki , swawole to ja też chcę Wodę po ogorkach wypiję i z czekoladowego złotka gwiazdkę jakąs wydziergam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.06.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 no na grilla tak, ale tak z czekoladą.... ? no chyba ze pomiędzy wymienionymi produktami robimy przerwę na tańce spiewy i tance obowiazkowe inaczej nie przyjezdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.06.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 no na grilla tak, ale tak z czekoladą.... ? no chyba ze pomiędzy wymienionymi produktami robimy przerwę na tańce Jak będą hulanki , swawole to ja też chcę Wodę po ogorkach wypiję i z czekoladowego złotka gwiazdkę jakąs wydziergam prawdziwego przyjaciela poznajesz ..........na grillu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.06.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 A co z bankiem ?Pogoniłaś kogo trzeba ? Maxi, jak ty wiesz dlaczego się musiałam napić Otóż, pana analityka jak nie było tak nie ma Czyżby się bał?????? Więc jak nie ma pana, to jest dyrektor, jakiś kiero, nie?? No, więc ubrana w swoją brązową sukienkę w kropki ruszyłam do dyra Pan w letkim szoku, że ktoś w ogóle ma wąty skoro oni kcom dać kredyt ino tylko som nieścisłości Otóż, wyjaśniłam panu z gracją, że pracuję w tym samym miejscu od k@#$%%^ 11 lat i proszę o wyjaśnienie tej sprawy. Pan na to: "pani da wyciągi z konta, że spływają wypłaty" Pani na to: NIeeeeeeeee, bo ja dałam już panu zaświadczenie i niczego innego dawać nie muszę Pan: w szoku, klient się rzuca Zmieszany, mówił dalej na taką modłę: Ale nikt nie potwierdił, że pani tam pracuje Pani: tzn, kto??? Jaka osoba tak powiedziała, nazwisko proszę Pan: on tego nie wie, bo łon tu od ważniejszych spraw Pani: dobra, jak się pan dowie, to proszę o telefon. Pan: Dobrze, zadzownię w poniedziałek Pani: Dobrze, jak pan nie zadzowni, to ja się znowu pojawię ( tu pada uśmiech ) Pan Dobrze, zadzownię na 100% Pani: Świetnie, pdając panu rękę pożegnałam się ozięble Czekam do poniedziałku, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.06.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 A co z bankiem ?Pogoniłaś kogo trzeba ? Maxi, jak ty wiesz dlaczego się musiałam napić Otóż, pana analityka jak nie było tak nie ma Czyżby się bał?????? Więc jak nie ma pana, to jest dyrektor, jakiś kiero, nie?? No, więc ubrana w swoją brązową sukienkę w kropki ruszyłam do dyra Pan w letkim szoku, że ktoś w ogóle ma wąty skoro oni kcom dać kredyt ino tylko som nieścisłości Otóż, wyjaśniłam panu z gracją, że pracuję w tym samym miejscu od k@#$%%^ 11 lat i proszę o wyjaśnienie tej sprawy. Pan na to: "pani da wyciągi z konta, że spływają wypłaty" Pani na to: NIeeeeeeeee, bo ja dałam już panu zaświadczenie i niczego innego dawać nie muszę Pan: w szoku, klient się rzuca Zmieszany, mówił dalej na taką modłę: Ale nikt nie potwierdił, że pani tam pracuje Pani: tzn, kto??? Jaka osoba tak powiedziała, nazwisko proszę Pan: on tego nie wie, bo łon tu od ważniejszych spraw Pani: dobra, jak się pan dowie, to proszę o telefon. Pan: Dobrze, zadzownię w poniedziałek Pani: Dobrze, jak pan nie zadzowni, to ja się znowu pojawię ( tu pada uśmiech ) Pan Dobrze, zadzownię na 100% Pani: Świetnie, pdając panu rękę pożegnałam się ozięble Czekam do poniedziałku, popelnilas blad trzeba bylo czekac u niego do poniedzialku warto byloby czekac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.06.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 no na grilla tak, ale tak z czekoladą.... ? no chyba ze pomiędzy wymienionymi produktami robimy przerwę na tańce albo... czekoladą wysmarować się a ogórki....to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.06.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 popelnilas blad trzeba bylo czekac u niego do poniedzialku warto byloby czekac? pewnie tak, ale nie jestem taka twarda jak pielęgniarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.06.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 A co z bankiem ?Pogoniłaś kogo trzeba ? Maxi, jak ty wiesz dlaczego się musiałam napić Otóż, pana analityka jak nie było tak nie ma Czyżby się bał?????? Więc jak nie ma pana, to jest dyrektor, jakiś kiero, nie?? No, więc ubrana w swoją brązową sukienkę w kropki ruszyłam do dyra Pan w letkim szoku, że ktoś w ogóle ma wąty skoro oni kcom dać kredyt ino tylko som nieścisłości Otóż, wyjaśniłam panu z gracją, że pracuję w tym samym miejscu od k@#$%%^ 11 lat i proszę o wyjaśnienie tej sprawy. Pan na to: "pani da wyciągi z konta, że spływają wypłaty" Pani na to: NIeeeeeeeee, bo ja dałam już panu zaświadczenie i niczego innego dawać nie muszę Pan: w szoku, klient się rzuca Zmieszany, mówił dalej na taką modłę: Ale nikt nie potwierdił, że pani tam pracuje Pani: tzn, kto??? Jaka osoba tak powiedziała, nazwisko proszę Pan: on tego nie wie, bo łon tu od ważniejszych spraw Pani: dobra, jak się pan dowie, to proszę o telefon. Pan: Dobrze, zadzownię w poniedziałek Pani: Dobrze, jak pan nie zadzowni, to ja się znowu pojawię ( tu pada uśmiech ) Pan Dobrze, zadzownię na 100% Pani: Świetnie, pdając panu rękę pożegnałam się ozięble Czekam do poniedziałku, popelnilas blad trzeba bylo czekac u niego do poniedzialku warto byloby czekac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.06.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 popelnilas blad trzeba bylo czekac u niego do poniedzialku warto byloby czekac? pewnie tak, ale nie jestem taka twarda jak pielęgniarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.06.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Kasia a to nie ty mówiłaś, że już masz kredyt? chyba mi się coś pomięchało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.06.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 my na swój zekaliśmy 2 mesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts