kaśka maciej 22.06.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Kasia a to nie ty mówiłaś, że już masz kredyt? chyba mi się coś pomięchało nieee, jeszcze nie mam a oszczędności już się skończyły wychodzi na to, że my też poczekamy 2 miesiące a miało być tak szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.06.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 ale jak patrzę na moją Zuzkę podrygującą do pierwszej lepszej melodii to mi mija cały stres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.06.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Ja tez moim chłopakom kołysanki zapodaję ale jakos skutek połowiczny. Starszy już śpi a o 7 wstanie a młodszy jeszcze nie chce a potem do południa dosypia. Jak to pogodzić. Kurna nie mogliby spać w tym samym czasie.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.06.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 za wcześnie gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.06.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 czesc dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 22.06.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 no na grilla tak, ale tak z czekoladą.... ? no chyba ze pomiędzy wymienionymi produktami robimy przerwę na tańce albo... czekoladą wysmarować się a ogórki....to nie wiem dobra, hulanki swawole gwarantuję - namiot do ogródka wstawię jakby się towarzystwo zmęczyło ogórki, czekolada, kiełbacha, browiec lejący się strumieniami, mam jeszcze wódkę weselną jest jeden problem, u mnie nie ma gdzie spać, no chyba, że w tym namiocie to kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.06.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 czesc dziewczyny! hej jak tam nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.06.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Po czym poznac, ze nie jestes już studentem?Teraz o 6 rano wstajesz, a nie kładziesz się spac.W lodowce trzymasz wiecej jedzenia niz picia.Nie zglaszasz sie juz do testow nowych lekow na ochotnika.Znasz kazdego ze spiacych w twoim domu.Nie dostajesz juz listow z pogrozkami z banku.Nosisz ze soba parasol.Siedmiodniowe popijawy sie juz nie zdarzaja.Nie chodzisz do supermarketu ze wszystkimi przyjaciolmi.W domu działa ogrzewanie.Twoi przyjaciele zawieraja związki malzenskie i rozwodza sie,zamiast sie po prostu spotykac i rozstawac.Zamiast 130 dni wakacji masz ich 26.Dzinsy i pulower nie sa już eleganckim strojem.Dzwonisz na policje, bo te cholerne dzieciaki z mieszkania obok nie chca sciszyc muzyki.Wstajesz rano z lozka nawet, jesli pada.Nie masz pojecia, o ktorej zamykaja najblizsza budke z hamburgerami.Nie odkładasz niedojedzonej pizzy do lodowki na pozniej.Nie spedzasz polowy dnia na strategicznym planowaniu trasy wieczornej eskapady po knajpach.Nienawidzisz "cholernych studentow-pasozytów".Nie potrafisz juz przekonac mieszkajacych z Toba do "picia az do rana".Zawsze wiesz, gdzie jestes, gdy się budzisz.Nie zdarzaja Ci się juz drzemki od południa do 18.Ogien w kuchni nie jest juz powodem do dobrej zabawy.Do apteki chodzisz po Panadol i cos na wrzody, a nie po prezerwatywy i testy ciazowe.Sniadania jesz w porze sniadania.Lista zakupow jest dluzsza niż zupka z kubka i szesciopak piwa.Zamiast mowić "Juz nigdy tyle nie wypije" mowisz "Nie potrafie juz pic tyle, co kiedys".Ponad 90% Twojego czasu spedzonego przed komputerem to zwykła praca.Nie eksperymentujesz juz z zakazanymi substancjami.Juz nie pijesz w domu przed wyjsciem do knajpy, zeby tam zaoszczedzic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 22.06.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 czesc dziewczyny! hejo Teska kopę lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.06.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 no na grilla tak, ale tak z czekoladą.... ? no chyba ze pomiędzy wymienionymi produktami robimy przerwę na tańce albo... czekoladą wysmarować się a ogórki....to nie wiem dobra, hulanki swawole gwarantuję - namiot do ogródka wstawię jakby się towarzystwo zmęczyło ogórki, czekolada, kiełbacha, browiec lejący się strumieniami, mam jeszcze wódkę weselną jest jeden problem, u mnie nie ma gdzie spać, no chyba, że w tym namiocie to kiedy? ja też mam jeszcze wódkę weselną i szampana...a to było już 8 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.06.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 a kto by spal w taka piekny wieczor trini wychodze na randewju jeszcze do was wroce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.06.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Ja nad morze to dopiero za 3 tygodnie sie wybieram z moimi chłopakami. Ciekawe jak pogoda dopisze? W zeszłym roku całe 2 tygodnie upał i słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.06.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Ja nad morze to dopiero za 3 tygodnie sie wybieram z moimi chłopakami. Ciekawe jak pogoda dopisze? W zeszłym roku całe 2 tygodnie upał i słoneczko ja dopiero za miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 22.06.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Olka - wszystko się zgadza prócz punktu z pizzą zostawiam na później, nie cierpię marnotrastwa... reszta się zgadza mniej więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 22.06.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 no na grilla tak, ale tak z czekoladą.... ? no chyba ze pomiędzy wymienionymi produktami robimy przerwę na tańce albo... czekoladą wysmarować się a ogórki....to nie wiem dobra, hulanki swawole gwarantuję - namiot do ogródka wstawię jakby się towarzystwo zmęczyło ogórki, czekolada, kiełbacha, browiec lejący się strumieniami, mam jeszcze wódkę weselną jest jeden problem, u mnie nie ma gdzie spać, no chyba, że w tym namiocie to kiedy? ja też mam jeszcze wódkę weselną i szampana...a to było już 8 lat temu eee.... ja mam z wesela kuzynki z końca maja Frosch - racja nikt udanej randki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.06.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 a kto by spal w taka piekny wieczor trini wychodze na randewju jeszcze do was wroce No może dzieci jak sie uda je uśpić. Miłego wieczoru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.06.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 czesc dziewczyny! hej jak tam nad morzem nad morze to ja mam 90 km burzowo ogolnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.06.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 czesc dziewczyny! hejo Teska kopę lat kope kope....a gdzis ty byla kobieto!!!!!!????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.06.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Ja nad morze to dopiero za 3 tygodnie sie wybieram z moimi chłopakami. Ciekawe jak pogoda dopisze? W zeszłym roku całe 2 tygodnie upał i słoneczko a dokad??? moze w moje okolice??? tzm zachodnie wybrzeze.....mamy najczystsze plaze...no!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.06.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Olkalybowa Coś w tym jest co piszesz. Ogólnie to musze się zgodzic. Ale studia miło wspominam. Teraz czasem tez bym chciała tak poszalec ale.... Jestem juz troche bardziej odpowiedzialna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts