Olkalybowa 22.06.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 ale ja tylko pociągnął... napisałam tego posta 10 minut temu i poszłam kawę małżowi zrobić i wróciłam i kliknęłam to tym bardziej gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Olka - a pod namioty razem z Tomkiem? tak i z Bezkiem Olka a gdzie jedziecie ? I kiedy ? My w piątek za tydzień w Bieszczady ruszamy Po Bieszczadach to chadzałem dawniej zimą. W Ustrzykach Górnych na śniegu nie było wogóle ludzkich śladów, ale to było dawno... To musi byc niesamowite Widzialam zimowe zdjęcia Bieszczad , piekne Rzeczywiście piękne... Sam nie mam prawie zdjęć bo to inne czasy były Ja też żaluję że wcześniej nie było takiej techniki Pamiętam nasz aparat Zenith XP , psuj niemilosierny , musieliśmy go oddać Dopiero Olimpusik IS 3000 spełnił nasze oczekiwania i dał nam mnóstwo wspanialych zdjęć . A teraz ...to juz inny , cyfrowy swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.06.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Trini plizhttp://www.intymna.bptnet.pl/feba/rita3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 22.06.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 ale ja tylko pociągnął... napisałam tego posta 10 minut temu i poszłam kawę małżowi zrobić i wróciłam i kliknęłam to tym bardziej gacie robimy imprezę małż do niemców jedzie zostaję sama jeszcze parę postów i stawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 taki namiot mamy http://www.campus.com.pl/index.php/125/24020/28484 Fajny, a sypialnie to jakie ma wymiary? klyknij na strzałeczki pod zdjeciem łomatko - łogromny Ja kiedyś spałem w jedynce, na materacu dmuchanym, z którego uchodziło powietrze, w śpiworze US Army, a w nocy było 5 stopni i było mi tak zimno, że giry wkłądałem do plecaka Przez 10 lat z rzędu mieliśmy zwyczaj "rozpoczynania sezonu" w długi weekend majowy oczywiście pod namiotami . Zdarzało sie że rano drinki byly zamarznięte a i śnieg na trawce ie był rzadkością Jednej nocy , jak sie potem dowiedzieliśmy , było -5C Nawet naszemu Maksiowi było zimno , bo niemal wchodził nam do śpiworów to nieźle byliście zakonserwowani od środka,że taka temperatura Was nie ruszyła Oj Olka , jak Ty wiesz jak sie w takich ekstremalnych sytuacjach zachować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.06.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 U nas tez pod tym względem sąsiedztwo wyśmienite. Przepędzil kiedyś rabusiów czyhających na okna. A u nas złomiarzy jak chcieli zbrojenie zwędzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 ale ja tylko pociągnął... napisałam tego posta 10 minut temu i poszłam kawę małżowi zrobić i wróciłam i kliknęłam to tym bardziej gacie robimy imprezę małż do niemców jedzie zostaję sama jeszcze parę postów i stawiam Ale już teraz dzisiaj jedzie ? To go chociaż czule pożegnaj , bo sie zorientuje i z imprezki nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.06.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 ale ja tylko pociągnął... napisałam tego posta 10 minut temu i poszłam kawę małżowi zrobić i wróciłam i kliknęłam to tym bardziej gacie robimy imprezę małż do niemców jedzie zostaję sama jeszcze parę postów i stawiam Ale już teraz dzisiaj jedzie ? To go chociaż czule pożegnaj , bo sie zorientuje i z imprezki nici kawę mu zrobiła, wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Gacie Trini http://www.pestaola.gr/images/adriana_lima_ana_beatriz_barros_bikini_02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.06.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 w zasadzie do wszystkiego, chociaż przetworzone zawężają dość znacznie pojęcie "wszystkiego" mistrz lawirowania i uników gratki i gatki http://diores.pl/images/amedium/miadoux/sevrese_halka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.06.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 U nas tez pod tym względem sąsiedztwo wyśmienite. Przepędzil kiedyś rabusiów czyhających na okna. A u nas złomiarzy jak chcieli zbrojenie zwędzic moją sąsiadkę której nic nie przemknie niezauważonym nazywam szeryfem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 22.06.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 ale ja tylko pociągnął... napisałam tego posta 10 minut temu i poszłam kawę małżowi zrobić i wróciłam i kliknęłam to tym bardziej gacie robimy imprezę małż do niemców jedzie zostaję sama jeszcze parę postów i stawiam Ale już teraz dzisiaj jedzie ? To go chociaż czule pożegnaj , bo sie zorientuje i z imprezki nici kawę mu zrobiła, wystarczy zawsze go czule żegnam.... kawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.06.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Mamonku myjesz ząbki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.06.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 U nas tez pod tym względem sąsiedztwo wyśmienite. Przepędzil kiedyś rabusiów czyhających na okna. A u nas złomiarzy jak chcieli zbrojenie zwędzic moją sąsiadkę której nic nie przemknie niezauważonym nazywam szeryfem A ja swoja Panienka z okienka Raz jak jechałam do pracy (wtedy na 6 akurat wyjatkowo) to wyszła w szlafroku żeby mi jabłuszek dac (chociaz takie same mam w ogródku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 22.06.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Gacie Trini http://www.pestaola.gr/images/adriana_lima_ana_beatriz_barros_bikini_02.jpg hmmm... les? thx wsiem za majtochy często zostaję sama na dobę, no chyba że jadę z nim na zakupy ha!!! zaraz impressska, na ostro - widzów o słabych nerwach uprasza się o bla, bla.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.06.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 to ja idę coś przekąsic, żeby miec czym żygać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.06.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Mamonku myjesz ząbki? A jak można myć coś czego już dawno się nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.06.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Olka - a pod namioty razem z Tomkiem? tak i z Bezkiem Olka a gdzie jedziecie ? I kiedy ? My w piątek za tydzień w Bieszczady ruszamy Po Bieszczadach to chadzałem dawniej zimą. W Ustrzykach Górnych na śniegu nie było wogóle ludzkich śladów, ale to było dawno... To musi byc niesamowite Widzialam zimowe zdjęcia Bieszczad , piekne Rzeczywiście piękne... Sam nie mam prawie zdjęć bo to inne czasy były Ja też żaluję że wcześniej nie było takiej techniki Pamiętam nasz aparat Zenith XP , psuj niemilosierny , musieliśmy go oddać Dopiero Olimpusik IS 3000 spełnił nasze oczekiwania i dał nam mnóstwo wspanialych zdjęć . A teraz ...to juz inny , cyfrowy swiat Też miałem Zenita 12XP. Wcale się nie psuł, a może raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 22.06.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 to ja idę coś przekąsic, żeby miec czym żygać wskazane przekąszenie, jak najbardziej no piszcie coś bo chę juz postawić, a nie mam komu odpowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.06.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 szukam czegos ostrego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts