Trini 22.06.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 http://ifa.amu.edu.pl/~swlodek/wino.jpg ja lampkę Gulczasa proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 http://ifa.amu.edu.pl/~swlodek/wino.jpg ja lampkę Gulczasa proszę! Bier całą flaszkę , po lampce Cie nie oświeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 22.06.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Którą flaszkę napocząłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 22.06.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Którą flaszkę napocząłeś ? nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 22.06.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 http://ifa.amu.edu.pl/~swlodek/wino.jpg ja lampkę Gulczasa proszę! Bier całą flaszkę , po lampce Cie nie oświeci hik... biernęłam... eee dobre to - trochę siarą daje, ale podwawelska zabija ten posmak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 22.06.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 a ja przed wybraniem poproszę o setunię z każdego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.06.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 ale o własnych siłach do domciu dortarłam i nawet cos tu jeszcze skrobnęłam , z sensem , mam nadzieję a pamietasz jak nam światło gasiłas Pstryk....pstryk..... Tam od razu gasiła , troszku się pstryczkiem pobawiłam Właśnie wróciłam z małej kawki na Twoim tarasie Ślicznie , az chce sie tam posiedzieć Maxi -cała przyjemnośc po mojej stronie z Jana 22-go wrociłam troszkę mi buczy .....ale co tam - zaglądnę co sie tu działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 a ja przed wybraniem poproszę o setunię z każdego ... O Ty pieronie , literka na boku kcialeś ukręcić ? Bier co kcesz , na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.06.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Ale tu wybór win !!! ło matko i córko na tej imprezie co byłam nie było takiego wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 ale o własnych siłach do domciu dortarłam i nawet cos tu jeszcze skrobnęłam , z sensem , mam nadzieję a pamietasz jak nam światło gasiłas Pstryk....pstryk..... Tam od razu gasiła , troszku się pstryczkiem pobawiłam Właśnie wróciłam z małej kawki na Twoim tarasie Ślicznie , az chce sie tam posiedzieć Maxi -cała przyjemnośc po mojej stronie z Jana 22-go wrociłam troszkę mi buczy .....ale co tam - zaglądnę co sie tu działo Ja jutro idę Jana świetować Dobrze że to tylko dwa domy dalej bo mnie nie trochę ale baaaardzo buczec będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Ale tu wybór win !!! ło matko i córko na tej imprezie co byłam nie było takiego wyboru Sie Pani częstuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 22.06.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Ale tu wybór win !!! ło matko i córko na tej imprezie co byłam nie było takiego wyboru ... sie pani częstuje ... Maxi - ja przed piciem zawsze ...degustuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 22.06.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Ale tu wybór win !!! ło matko i córko na tej imprezie co byłam nie było takiego wyboru Sie Pani częstuje podglądasz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Ale tu wybór win !!! ło matko i córko na tej imprezie co byłam nie było takiego wyboru Sie Pani częstuje podglądasz ... Ech , człek starej daty to i sie zachowac umi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Ale tu wybór win !!! ło matko i córko na tej imprezie co byłam nie było takiego wyboru ... sie pani częstuje ... Maxi - ja przed piciem zawsze ...degustuję Ja też I czasami sie na degustacji kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.06.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 ale impra a ja goopia w spelunie siedzialam, dobrze , ze przynajmniej w dobrym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 ale impra a ja goopia w spelunie siedzialam, dobrze , ze przynajmniej w dobrym towarzystwie Noo ale takich win jak u nas to na pewno tam nie było Samą śmietanke z piwniczki wytargaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.06.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Ale tu wybór win !!! ło matko i córko na tej imprezie co byłam nie było takiego wyboru Sie Pani częstuje podglądasz ... Ech , człek starej daty to i sie zachowac umi sie bym poczestowała ...ino nie wiem od której zacząć i ta kusi .....i ta nęci ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Ale tu wybór win !!! ło matko i córko na tej imprezie co byłam nie było takiego wyboru Sie Pani częstuje podglądasz ... Ech , człek starej daty to i sie zachowac umi sie bym poczestowała ...ino nie wiem od której zacząć i ta kusi .....i ta nęci ..... Trójkę Panie , wybierz trójkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts