frosch 24.06.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Cześć wsiem czesc miastem Jak zdrówko? zdrowko ok z samopoczuciem gorzej ( u Froscha ........przegial pale wczoraj i teraz to odchorowuje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.06.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 ale sie rozmazylam gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.06.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Hej Ale się czereśni nażarłam. Byłam dziś w czereśniowym sadzie ja wczoraj....kupilam takie co lubie wielkie i zolte:) no nie wspomne co dzis rano sie dzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.06.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Hej Ale się czereśni nażarłam. Byłam dziś w czereśniowym sadzie ja wczoraj....kupilam takie co lubie wielkie i zolte:) no nie wspomne co dzis rano sie dzialo hahaah a jo mom wieprzki : zolte i czerwone (tak dojzale , ze rozplywaja sie w gebie ) czy wy tez macie cos z czcionka , bo u mnie jakas taka dziwna? mati , gaciorki http://shopbilder.comonline.net/pics/pa/061/picb/soft/97686a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 24.06.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 ( u Froscha ........przegial pale wczoraj i teraz to odchorowuje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 24.06.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 ale sie rozmazylam gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 24.06.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 ... i gacie http://images24.fotosik.pl/6/052b969b06982447.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.06.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Cześć wsiem czesc miastem Jak zdrówko? zdrowko ok z samopoczuciem gorzej ( u Froscha ........przegial pale wczoraj i teraz to odchorowuje ) Ja też wczoraj waliłem w kocioł na festynie Rozpoczął się o 16 a o 18 przyszła ulewa i wszystkich rozgoniła O 20 rozpoczął się od nowa Pati miała z kumpelami pokaz taneczny, pochwale się a co Jazdy były na koniach, quadach a na koniec pokaz sztucznych ognii aaa, i za rogiem Beata śpiewała, ta od Bajmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 24.06.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 ... i jeszcze http://republika.pl/blog_jn_1273126/2622328/tr/trav.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.06.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Cześć wsiem czesc miastem Jak zdrówko? zdrowko ok z samopoczuciem gorzej ( u Froscha ........przegial pale wczoraj i teraz to odchorowuje ) Ja też wczoraj waliłem w kocioł na festynie Rozpoczął się o 16 a o 18 przyszła ulewa i wszystkich rozgoniła O 20 rozpoczął się od nowa Pati miała z kumpelami pokaz taneczny, pochwale się a co Jazdy były na koniach, quadach a na koniec pokaz sztucznych ognii aaa, i za rogiem Beata śpiewała, ta od Bajmu Witajcie w klubie My wczoraj Jana świętowaliśmy Nie powiem , zacnie i godnie jego zdrowie piliśmy , tańce , hulanki , swawole odchodziły takie że aż miło Tylko ten kwiat paproci jakos nam się zagubił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.06.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 ale sie rozmazylam Gacie http://diores.pl/images/amedium/KONRAD/obsesion.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.06.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 i odpalilam kolejna stronke Gacie się należą http://www.linternaute.com/femmes/luxe_mode/0610-lingerie/noir-blanc/images/lejaby.jpg Idę jeszcze poleniuchowac na tarasie , zrobiło sie cieplutko i milutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.06.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 ... Idę jeszcze poleniuchowac na tarasie , zrobiło sie cieplutko i milutko A polewają coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.06.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Cześć wsiem czesc miastem Jak zdrówko? zdrowko ok z samopoczuciem gorzej ( u Froscha ........przegial pale wczoraj i teraz to odchorowuje ) Ja też wczoraj waliłem w kocioł na festynie Rozpoczął się o 16 a o 18 przyszła ulewa i wszystkich rozgoniła O 20 rozpoczął się od nowa Pati miała z kumpelami pokaz taneczny, pochwale się a co Jazdy były na koniach, quadach a na koniec pokaz sztucznych ognii aaa, i za rogiem Beata śpiewała, ta od Bajmu takie atrakcje i mnie tam nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.06.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 ... Idę jeszcze poleniuchowac na tarasie , zrobiło sie cieplutko i milutko A polewają coś? kefir i wode z ogorkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.06.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Cześć wsiem czesc miastem Jak zdrówko? zdrowko ok z samopoczuciem gorzej ( u Froscha ........przegial pale wczoraj i teraz to odchorowuje ) Ja też wczoraj waliłem w kocioł na festynie Rozpoczął się o 16 a o 18 przyszła ulewa i wszystkich rozgoniła O 20 rozpoczął się od nowa Pati miała z kumpelami pokaz taneczny, pochwale się a co Jazdy były na koniach, quadach a na koniec pokaz sztucznych ognii aaa, i za rogiem Beata śpiewała, ta od Bajmu takie atrakcje i mnie tam nie bylo przepraszam, że nie zaprosiłem ale dla Ciebie i Bodzia drzwi są otarte i spali by my se razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.06.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 ... Idę jeszcze poleniuchowac na tarasie , zrobiło sie cieplutko i milutko A polewają coś? kefir i wode z ogorkow U mnie jak zwykle zielone drinki ale w ilościach leczniczo-nasennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.06.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 U mnie jak zwykle zielone drinki ale w ilościach leczniczo-nasennych Czyzbyś się juz do spania szykowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.06.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 U mnie jak zwykle zielone drinki ale w ilościach leczniczo-nasennych Czyzbyś się juz do spania szykowała? Niee , ja tylko tą zleczniczą część piję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.06.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 A jak tak to ja też sie dołaczę do towrzystwa z zielonymi drinkami (ale u mnie to nie woda z ogórków) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts