Olkalybowa 25.06.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Przeanalizowałam poprzednią stronę i z rankingiem zmoczył marjucha . Powiedz mi kochanieńki czy wklejałeś go do Worda aby nanieść zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 25.06.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Komu czeresni, komu? Bo ide do domu http://images30.fotosik.pl/7/d9a81f5911531485.jpg verka ,ale ci wlosy urosly czeresnie masz imponujace Zazdrścisz, nie wlosow nie , bo mam dluzsze i sie nie chwale ale czeresni owszem marjucha , ty wiesz , ze masz jeszcze tylko tydzien na dogonienie mnie w rankingu Wiem, ale po co mam Cię doganiać? To trochę tak jak z króliczkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.06.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 A dlaczego w rankingu liczba porządkowa nie jest po kolei no setki razy juz tłumaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.06.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Wiem, ale po co mam Cię doganiać? To trochę tak jak z króliczkiem... czy cos mi sugerujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 25.06.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Przeanalizowałam poprzednią stronę i z rankingiem zmoczył marjucha . Powiedz mi kochanieńki czy wklejałeś go do Worda aby nanieść zmiany? Ja w dobrej wierze( myślałem, że strażniczka rankingu będzie ze mnie dumna, o ja naiwny) po kolei zmieniałem lp. A tu znowu skucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.06.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 A dlaczego w rankingu liczba porządkowa nie jest po kolei no setki razy juz tłumaczyłam skopiuj sobie tlumaczenie do notatnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 25.06.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 A dlaczego w rankingu liczba porządkowa nie jest po kolei no setki razy juz tłumaczyłam Słabo u mnie z czytaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.06.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Przeanalizowałam poprzednią stronę i z rankingiem zmoczył marjucha . Powiedz mi kochanieńki czy wklejałeś go do Worda aby nanieść zmiany? Ja w dobrej wierze( myślałem, że strażniczka rankingu będzie ze mnie dumna, o ja naiwny) po kolei zmieniałem lp. A tu znowu skucha nie przejmuj sie ja kiedys zrobilam to samo tydzien na Rw sie nie pokazywalam , taki OPR dostalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.06.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Przeanalizowałam poprzednią stronę i z rankingiem zmoczył marjucha . Powiedz mi kochanieńki czy wklejałeś go do Worda aby nanieść zmiany? Ja w dobrej wierze( myślałem, że strażniczka rankingu będzie ze mnie dumna, o ja naiwny) po kolei zmieniałem lp. A tu znowu skucha wybaczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 25.06.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 A dlaczego w rankingu liczba porządkowa nie jest po kolei no setki razy juz tłumaczyłam skopiuj sobie tlumaczenie do notatnika Byś się chociaż nie śmiała z biednego żuczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 25.06.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Przeanalizowałam poprzednią stronę i z rankingiem zmoczył marjucha . Powiedz mi kochanieńki czy wklejałeś go do Worda aby nanieść zmiany? Ja w dobrej wierze( myślałem, że strażniczka rankingu będzie ze mnie dumna, o ja naiwny) po kolei zmieniałem lp. A tu znowu skucha nie przejmuj sie ja kiedys zrobilam to samo tydzien na Rw sie nie pokazywalam , taki OPR dostalam Znaczy się, więcej takich jest jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 25.06.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 A dlaczego w rankingu liczba porządkowa nie jest po kolei no setki razy juz tłumaczyłam skopiuj sobie tlumaczenie do notatnika Byś się chociaż nie śmiała z biednego żuczka .... ale wali piorunami wylaczyc czy nie wylaczyc kompa , oto jest pytanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.06.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Jeśli dwie osoby mają taką samą liczbę punktów i zajmują np. miejsce pierwsze to kolejna z mniejszą liczbą punktów zajmuje miejsce trzecie. Ot odwieczne prawo rankingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.06.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Przeanalizowałam poprzednią stronę i z rankingiem zmoczył marjucha . Powiedz mi kochanieńki czy wklejałeś go do Worda aby nanieść zmiany? Ja w dobrej wierze( myślałem, że strażniczka rankingu będzie ze mnie dumna, o ja naiwny) po kolei zmieniałem lp. A tu znowu skucha nie przejmuj sie ja kiedys zrobilam to samo tydzien na Rw sie nie pokazywalam , taki OPR dostalam Znaczy się, więcej takich jest jak ja nooo...takich biednych zuczkow jest multum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 25.06.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 http://www.forepac.com/files/blog/open-mouth.jpg Masz białe zęby Ale aparacik tez by ci się przydał jaki aparacik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.06.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 A dlaczego w rankingu liczba porządkowa nie jest po kolei no setki razy juz tłumaczyłam skopiuj sobie tlumaczenie do notatnika Byś się chociaż nie śmiała z biednego żuczka .... ale wali piorunami wylaczyc czy nie wylaczyc kompa , oto jest pytanie ? nie wylaczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 25.06.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Jeśli dwie osoby mają taką samą liczbę punktów i zajmują np. miejsce pierwsze to kolejna z mniejszą liczbą punktów zajmuje miejsce trzecie. Ot odwieczne prawo rankingu. acha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.06.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Przeanalizowałam poprzednią stronę i z rankingiem zmoczył marjucha . Powiedz mi kochanieńki czy wklejałeś go do Worda aby nanieść zmiany? Ja w dobrej wierze( myślałem, że strażniczka rankingu będzie ze mnie dumna, o ja naiwny) po kolei zmieniałem lp. A tu znowu skucha nie przejmuj sie ja kiedys zrobilam to samo tydzien na Rw sie nie pokazywalam , taki OPR dostalam Znaczy się, więcej takich jest jak ja nooo...takich biednych zuczkow jest multum tam żuczków, stonek chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.06.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Jeśli dwie osoby mają taką samą liczbę punktów i zajmują np. miejsce pierwsze to kolejna z mniejszą liczbą punktów zajmuje miejsce trzecie. Ot odwieczne prawo rankingu. acha no, odpytam jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 25.06.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 A dlaczego w rankingu liczba porządkowa nie jest po kolei no setki razy juz tłumaczyłam skopiuj sobie tlumaczenie do notatnika Byś się chociaż nie śmiała z biednego żuczka .... ale wali piorunami wylaczyc czy nie wylaczyc kompa , oto jest pytanie ? nie wylaczaj taaaa , a jak mnie trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts