Olkalybowa 26.06.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 ale gaciochy, rozgrzałam się do czerwoności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 no sos zrobiony jeszcze makaron musi dojść jaki sos??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 26.06.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Miło się gawędzi, ale muszę zrobić obiad bo mnie mój kapitan za burtę wyrzuci, a woda taka mokra. Mój sam sobie szykuje. Na razie... to tak jak ja ... sam zostalem , nie ma dzieci , nie ma zony ... wyjechala http://estb.msn.com/i/F4/168B806398F144C9CD5B731B8DA1A.jpg ...aaaallleeee luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Miło się gawędzi, ale muszę zrobić obiad bo mnie mój kapitan za burtę wyrzuci, a woda taka mokra. Mój sam sobie szykuje. Na razie... to tak jak ja ... sam zostalem , nie ma dzieci , nie ma zony ... wyjechala http://estb.msn.com/i/F4/168B806398F144C9CD5B731B8DA1A.jpg ...aaaallleeee luzik wolna chata, co?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 26.06.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 no sos zrobiony jeszcze makaron musi dojść o! , to makaron tez dochodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.06.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 no sos zrobiony jeszcze makaron musi dojść jaki sos??? pomidorowy z czosnkiem i żółtym serem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 26.06.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 no sos zrobiony jeszcze makaron musi dojść o! , to makaron tez dochodzi ? najlepszy jest jak jest taki twardy, sprężysty, a jednocześnie podniecająco giętki... wiem już gdzie kupię książki - zamiast 130 złotych wydam 99 - ale to i tak sporo jak na same książki do zerówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 no sos zrobiony jeszcze makaron musi dojść jaki sos??? pomidorowy z czosnkiem i żółtym serem mniaaaaaaaammmmm, uwielbiam sama robisz, czy gotowca kupujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 no sos zrobiony jeszcze makaron musi dojść o! , to makaron tez dochodzi ? najlepszy jest jak jest taki wardy, sprężysty, a jednocześnie podniecająco giętki... taaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 no sos zrobiony jeszcze makaron musi dojść o! , to makaron tez dochodzi ? najlepszy jest jak jest taki twardy, sprężysty, a jednocześnie podniecająco giętki... wiem już gdzie kupię książki - zamiast 130 złotych wydam 99 - ale to i tak sporo jak na same książki do zerówki... nooo, drogie cholerstwa ale jak mus to mus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.06.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 no sos zrobiony jeszcze makaron musi dojść jaki sos??? pomidorowy z czosnkiem i żółtym serem mniaaaaaaaammmmm, uwielbiam sama robisz, czy gotowca kupujesz??? sama bo najprostszy na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 26.06.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 no sos zrobiony jeszcze makaron musi dojść o! , to makaron tez dochodzi ? najlepszy jest jak jest taki wardy, sprężysty, a jednocześnie podniecająco giętki... taaaaaaaaaaaaaaa a może nie? przecież wiadomo, że wtedy najlepiej "wchodzi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 26.06.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 " .. gdy dzien sie w noc, zamienic chce , ty wiesz i ja o tym wiem , ze wlasnie dzis masz do mnie przyjsc ,nadejsc ma ,chwila ta ,na nia ja czekam i ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.06.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 no sos zrobiony jeszcze makaron musi dojść o! , to makaron tez dochodzi ? musiałam odejść od garnka bo doszedłby w 3 sekundy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 sama bo najprostszy na świecie ja też, z pomidorów z puszki, albo takich z gałązki jak są dostępne ale czasem idę też na łatwiznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 26.06.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 no sos zrobiony jeszcze makaron musi dojść o! , to makaron tez dochodzi ? najlepszy jest jak jest taki twardy, sprężysty, a jednocześnie podniecająco giętki... wiem już gdzie kupię książki - zamiast 130 złotych wydam 99 - ale to i tak sporo jak na same książki do zerówki... nooo, drogie cholerstwa ale jak mus to mus no jeszcze tylko plecak, przyborów worek i mundurki a no i obiady opłacić, mleko, i na pewno jeszcze kupę innych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.06.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 no sos zrobiony jeszcze makaron musi dojść o! , to makaron tez dochodzi ? najlepszy jest jak jest taki wardy, sprężysty, a jednocześnie podniecająco giętki... taaaaaaaaaaaaaaa a może nie? przecież wiadomo, że wtedy najlepiej "wchodzi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 taaaaaaaaaaaaaaa a może nie? przecież wiadomo, że wtedy najlepiej "wchodzi" no przecież mówię, że tak, aż się rozmażyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.06.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 sama bo najprostszy na świecie ja też, z pomidorów z puszki, albo takich z gałązki jak są dostępne ale czasem idę też na łatwiznę ja też uwielbiam ten syk odkręcanego słoika i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 26.06.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 taaaaaaaaaaaaaaa a może nie? przecież wiadomo, że wtedy najlepiej "wchodzi" no przecież mówię, że tak, aż się rozmażyłam sie nie rozmażaj ino w życie wprowadzaj - swojego miaużona zapędzaj do "gotowania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts