wartownik 26.06.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 ide sie gdzies troche polumpic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 hej hej , aaaallleee jestes wysportowana a ja mam wrażenie,że sprawdza ile jeszcze może wypić dokładnie o tym samym pomyślałam: dojdę do domu o własnych siłach, czy też nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.06.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 hej hej co tak znikłaś wczoraj?czeresnie zaszkodziły? Nie, ale z pełną buzią nie da rady gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.06.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 I się nie napracowałam a niech tam jestem wygodna żona i matka. A co tez czasem mogę mieć dzień dziecka. zapisałaś się do Klubu WYrodnych Matek??? trzeba tam chyba stworzyć taką podgrupę: Wyrodne MAtki Jeszcze nie, muszę nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.06.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 To masz fajnie Ja czasami muszę gotować. gotować to ja tez muszę, ale wybieram same nieskąplikowane dania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.06.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 hej hej , aaaallleee jestes wysportowana a ja mam wrażenie,że sprawdza ile jeszcze może wypić A co, byłas na tej samej imprezie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.06.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 ide sie gdzies troche polumpic ale Ci fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 26.06.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 I się nie napracowałam a niech tam jestem wygodna żona i matka. A co tez czasem mogę mieć dzień dziecka. zapisałaś się do Klubu WYrodnych Matek??? trzeba tam chyba stworzyć taką podgrupę: Wyrodne MAtki to ja też się zapisuję dzisiaj moi jedzą parówki z bułeczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.06.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 hej hej , aaaallleee jestes wysportowana a ja mam wrażenie,że sprawdza ile jeszcze może wypić A co, byłas na tej samej imprezie? nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.06.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Ale dzisiaj poszłam na maxa i pojechałam na obiad do teściowe i jeszcze na wynos dostałam . A w domu 0 gotowania no chyba że synek uprze się na gofry wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.06.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 kurdę makaron mi wyszedł za miękki, będę musiała się rozebrać do obiadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.06.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 A od przyszłego poniedziałku muszę się trochę poprawić bo już koniec przedszkola i trzeba jakieś obiadki dziecku w domu zorganizowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.06.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 A od przyszłego poniedziałku muszę się trochę poprawić bo już koniec przedszkola i trzeba jakieś obiadki dziecku w domu zorganizowac. nakarm piersią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.06.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 kurdę makaron mi wyszedł za miękki, będę musiała się rozebrać do obiadu To mąż będzie zachwycony:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.06.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Ja też wyrodna matka Kupiłam dzisiaj gotowe pierogi na obiad. Olka z perkusistą wszystkie wciągnęli. Słuchajcie, ona z nim chce iść na pielgrzymkę Pościc czy nie?Ja to słyszałam ze tam to się rozne rzeczy dzieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.06.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 A od przyszłego poniedziałku muszę się trochę poprawić bo już koniec przedszkola i trzeba jakieś obiadki dziecku w domu zorganizowac. nakarm piersią Starszego nie da rady Chociaż na poczatku bardzo chciał. ale jak spróbował to mu nie smakowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.06.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Słuchajcie, ona z nim chce iść na pielgrzymkę Pościc czy nie?Ja to słyszałam ze tam to się rozne rzeczy dzieją jak będą chcieli to zrobić to nawet u niej w pokoju mogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.06.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 no chyba, że masz monitoring Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.06.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Słuchajcie, ona z nim chce iść na pielgrzymkę Pościc czy nie?Ja to słyszałam ze tam to się rozne rzeczy dzieją jak będą chcieli to zrobić to nawet u niej w pokoju mogą A tak to chociaz się pomodlą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 26.06.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 ide sie gdzies troche polumpic ale Ci fajnie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts