mayland 27.06.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 No proszę... Prezes błysnął biurkiem i odrazu poruszenie A ja jak zwykle po pensji mam okres tygodniowej depresji aż do 5 następnego miesiaca, kiedy to pensja sie kończy i przestaję marzyć A wogole to tracę tu tylko czas...<myśli> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.06.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Kaśka , napisz dokładnie od kiedy do kiedy będecie w Zakopcu . Może i prezes da się skusić Maxi, myślę, że 7,8,9,10 września ale to jeszcze do ugadania no... prezes by się przydał Ja prawdopodobnie pojadę w pierwszym tygodniu więc byśmy sie nie rozminęły Myślę że po przyjeździe z Bieszczad (ok 10lipca ) będe dokładnie wiedzeć . Urabiaj prezesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.06.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 I jeszcze dodam tylko, że wnoszę oficjalny protes przeciwko planom zakupu nowego samolotu dla rządu! Niech latają tym co mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.06.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 No proszę... Prezes błysnął biurkiem i odrazu poruszenie A ja jak zwykle po pensji mam okres tygodniowej depresji aż do 5 następnego miesiaca, kiedy to pensja sie kończy i przestaję marzyć A wogole to tracę tu tylko czas...<myśli> Ale masz na myśli pracę a nie RW , prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.06.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 I jeszcze dodam tylko, że wnoszę oficjalny protes przeciwko planom zakupu nowego samolotu dla rządu! Niech latają tym co mają W końcu kaczory to ptaki co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.06.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Ale wojaże..... Bieszczady...Zakopane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.06.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 No proszę... Prezes błysnął biurkiem i odrazu poruszenie A ja jak zwykle po pensji mam okres tygodniowej depresji aż do 5 następnego miesiaca, kiedy to pensja sie kończy i przestaję marzyć A wogole to tracę tu tylko czas...<myśli> Ale masz na myśli pracę a nie RW , prawda ? Mam na myśli pracę a nie RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 27.06.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 czesc ja tylko na chwilke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.06.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 I jeszcze dodam tylko, że wnoszę oficjalny protes przeciwko planom zakupu nowego samolotu dla rządu! Niech latają tym co mają W końcu kaczory to ptaki co nie ? Kaczory latają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.06.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Kaśka , napisz dokładnie od kiedy do kiedy będecie w Zakopcu . Może i prezes da się skusić Maxi, myślę, że 7,8,9,10 września ale to jeszcze do ugadania no... prezes by się przydał Ja prawdopodobnie pojadę w pierwszym tygodniu więc byśmy sie nie rozminęły Myślę że po przyjeździe z Bieszczad (ok 10lipca ) będe dokładnie wiedzeć . Urabiaj prezesa urobię, urobię ja też będę wiedzieć gdzieś w połowie lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.06.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Ale wojaże..... Bieszczady...Zakopane.... Wakacje bez gór to wakacje stracone Hej pepitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.06.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 I jeszcze dodam tylko, że wnoszę oficjalny protes przeciwko planom zakupu nowego samolotu dla rządu! Niech latają tym co mają W końcu kaczory to ptaki co nie ? Kaczory latają? No pewnie Toż to dzikie kaczki som prziecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.06.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Muszę już lecieć Miłego popołudnia Wieczorkiem sama zadbam żeby było miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.06.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Ale wojaże..... Bieszczady...Zakopane.... Wakacje bez gór to wakacje stracone Hej pepitka Ja chyba za 2 lata będę miała wreszcie wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.06.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 PP nie marudź i wakacji się nie czepiaj Wyczerpałaś limit atrakcji na to... półrocze jak nikt z nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.06.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 I jeszcze dodam tylko, że wnoszę oficjalny protes przeciwko planom zakupu nowego samolotu dla rządu! Niech latają tym co mają W końcu kaczory to ptaki co nie ? Kaczory latają? No pewnie Toż to dzikie kaczki som prziecież Dzikie dzikie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 27.06.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Trini, co przychodzę, to Ty coraz bardziej diabelska ci ja wiem? ale tak na słodko raczej bziuch mnie boli, dzieć choruje (jednak) kot kicha, wietrzysko za oknem, wyjść nie można sama nie wiem czego dziś chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 27.06.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 ale wojaże..... Bieszczady...zakopane.... wakacje bez gór to wakacje stracone hej pepitka popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.06.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 PP nie marudź i wakacji się nie czepiaj Wyczerpałaś limit atrakcji na to... półrocze jak nikt z nas No jeszcze wykończeniówka i przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 27.06.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Cześć, cześć, cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts