premiumpremium 27.06.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Ale wojaże..... Bieszczady...Zakopane.... Wakacje bez gór to wakacje stracone Hej pepitka POPIERAM Ja też popieram, dlatego zrobię sobie fototapetę na ścianie z widokiem na Morskie Oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.06.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 I jeszcze dodam tylko, że wnoszę oficjalny protes przeciwko planom zakupu nowego samolotu dla rządu! Niech latają tym co mają W końcu kaczory to ptaki co nie ? Kaczory latają? No pewnie Toż to dzikie kaczki som prziecież Myślicie, że to krzyżówki czy podgorzałki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.06.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Cześć, cześć, cześć Cześć, cześć, cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.06.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 PP nie marudź i wakacji się nie czepiaj Wyczerpałaś limit atrakcji na to... półrocze jak nikt z nas No jeszcze wykończeniówka i przeprowadzka Boszzzze PP!!! Ale chyba nie w tym półroczu????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.06.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Ale wojaże..... Bieszczady...Zakopane.... Wakacje bez gór to wakacje stracone Hej pepitka Ja chyba za 2 lata będę miała wreszcie wakacje Dlaczego??????? Ja z Bartkiem nie byłam odważna i pojechaliśmy na wakacje dopiero jak miał rok Zuzka była hatowana zaraz po urodzeniu. Miała 3 miesiące i pojechaliśmy do Zakopca właśnie. Ale byla jazda Karmienie gdzie popadnie, zmienianie pampersów, czad A że byliśmy razem z inną rodzinką, która też miała taką 3 miesięczną myszkę, to dziewczynki robiły furorę A to na Gubałówkę (wózkami ) a to na MOrskie Oko (również wózkami) ech, nie ma jak torowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.06.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 I jeszcze dodam tylko, że wnoszę oficjalny protes przeciwko planom zakupu nowego samolotu dla rządu! Niech latają tym co mają W końcu kaczory to ptaki co nie ? Kaczory latają? No pewnie Toż to dzikie kaczki som prziecież Myślicie, że to krzyżówki czy podgorzałki? r(j)ebusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.06.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Odnośnie fototapet to ja już sobie zaklepałam "południowe klimaty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.06.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 PP nie marudź i wakacji się nie czepiaj Wyczerpałaś limit atrakcji na to... półrocze jak nikt z nas No jeszcze wykończeniówka i przeprowadzka Boszzzze PP!!! Ale chyba nie w tym półroczu????? W tym, w tym We wrześniu chcemy iść wreszcie na swoje Ja mam w ogóle cudny ten rok - dzidziuś, prawo jazdy, mgr, przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.06.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 PP nie marudź i wakacji się nie czepiaj Wyczerpałaś limit atrakcji na to... półrocze jak nikt z nas No jeszcze wykończeniówka i przeprowadzka Boszzzze PP!!! Ale chyba nie w tym półroczu????? W tym, w tym We wrześniu chcemy iść wreszcie na swoje Ja mam w ogóle cudny ten rok - dzidziuś, prawo jazdy, mgr, przeprowadzka ZOSTAŁY 3 DNI Ty to masz tempo! Nie to co moi murarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 27.06.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 osobiscie wole na zywo ogladac widowk niz miec go na fototapecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.06.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Witam w środku tygodnia witaj wyrodna Bo ja jakoś strasznie mało czasu mam Ale powoli powoli nadrabiam zaległości A teraz uciekam do prac domowych bo wieczorem idę do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 27.06.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 PP nie marudź i wakacji się nie czepiaj Wyczerpałaś limit atrakcji na to... półrocze jak nikt z nas No jeszcze wykończeniówka i przeprowadzka Boszzzze PP!!! Ale chyba nie w tym półroczu????? W tym, w tym We wrześniu chcemy iść wreszcie na swoje Ja mam w ogóle cudny ten rok - dzidziuś, prawo jazdy, mgr, przeprowadzka ZOSTAŁY 3 DNI Ty to masz tempo! Nie to co moi murarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.06.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Ale wojaże..... Bieszczady...Zakopane.... Wakacje bez gór to wakacje stracone Hej pepitka Ja chyba za 2 lata będę miała wreszcie wakacje Dlaczego??????? Bo nie mamy kasy Mąż zmienia pracę, bo się przeprowadził do PT, wykańczamy dom, a w przyszłym roku jest nasze wesele. Więc dopiero za 2 lata odłożymy trochę gotówki na wczasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 27.06.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 moze mi tez sie uda w tym roku zawitac w gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 27.06.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 tylko nie wiem w jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.06.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 osobiscie wole na zywo ogladac widowk niz miec go na fototapecie Nie zawsze można mieć to co się chce Wspomnienia to piękna rzecz, dlatego warto je pielęgnować, nawet wówczas, gdy są uwiecznione na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.06.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 ja tez chcem w góry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.06.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 PP nie marudź i wakacji się nie czepiaj Wyczerpałaś limit atrakcji na to... półrocze jak nikt z nas No jeszcze wykończeniówka i przeprowadzka Boszzzze PP!!! Ale chyba nie w tym półroczu????? W tym, w tym We wrześniu chcemy iść wreszcie na swoje Ja mam w ogóle cudny ten rok - dzidziuś, prawo jazdy, mgr, przeprowadzka ZOSTAŁY 3 DNI Ty to masz tempo! Nie to co moi murarze No może nie w ciągu 3 dni, ale jeszcze w tym roku Moi murarze zostawili nas na lodzie. Musieliśmy drugiej ekipy szukać. A oni skończyli swoją pracę w sobotę - teraz mąż z ojcem i tatą moim wykańczają co zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.06.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 ale bedzie morze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.06.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Mati gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts