DPS 28.06.2007 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 dzien dobry Witaj, kochany Tygrysku... witaj kochany domku ... jak milo Co słychać? wszystko w porządku? U mnie duuuuużo pracy - sezon już w pełni, mam pełne obłożenie do końca wakacji i jeszcze we wrześniu. Zaraz muszę lecieć rozpalać w kuchni. W takie zimne dni to przyjemność, kuchnia daje takie miłe ciepło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.06.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witam. Dzień wcale nie zapowiada sie dobry Odebrałam wczoraj operat szacunkowy od rzeczoznawcy. Nie wierzyłam własnym oczom i chyba do tej pory jeszcze mnie to trzyma. Szukuje sie na niezłą przeprawę z nim. Wycenił mi nieruchomość w innej miejscowości Mało tego, czytając dokładniej wyłapałam jeszcze kilka rażących błędów. W treści np. ta miejscowość jest opisywana jako leżąca w 2 różnych gminach nic ze sobą nie mających wspólnego Ja rozumię, że maja dużo zleceń ale bez przesady! Jak mozna tak olewacko odpier....dalać robotę!!! Jestem wkurzona, wściekła i zła! No i się pożaliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 28.06.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witam. Dzień wcale nie zapowiada sie dobry Odebrałam wczoraj operat szacunkowy od rzeczoznawcy. Nie wierzyłam własnym oczom i chyba do tej pory jeszcze mnie to trzyma. Szukuje sie na niezłą przeprawę z nim. Wycenił mi nieruchomość w innej miejscowości Mało tego, czytając dokładniej wyłapałam jeszcze kilka rażących błędów. W treści np. ta miejscowość jest opisywana jako leżąca w 2 różnych gminach nic ze sobą nie mających wspólnego Ja rozumię, że maja dużo zleceń ale bez przesady! Jak mozna tak olewacko odpier....dalać robotę!!! Jestem wkurzona, wściekła i zła! No i się pożaliłam no to niezłe kwiatki 10 głębszych wdechów....może on też miał zły dzień.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudyjka 28.06.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 a niech tam-- proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.06.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 i strona na dobranoc o tej porze to chyba bez gatek w robocie jestes ? mitag szychta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.06.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 a niech tam- - proszę bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.06.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witam. Dzień wcale nie zapowiada sie dobry Odebrałam wczoraj operat szacunkowy od rzeczoznawcy. Nie wierzyłam własnym oczom i chyba do tej pory jeszcze mnie to trzyma. Szukuje sie na niezłą przeprawę z nim. Wycenił mi nieruchomość w innej miejscowości Mało tego, czytając dokładniej wyłapałam jeszcze kilka rażących błędów. W treści np. ta miejscowość jest opisywana jako leżąca w 2 różnych gminach nic ze sobą nie mających wspólnego Ja rozumię, że maja dużo zleceń ale bez przesady! Jak mozna tak olewacko odpier....dalać robotę!!! Jestem wkurzona, wściekła i zła! No i się pożaliłam no to niezłe kwiatki 10 głębszych wdechów....może on też miał zły dzień.. może 10 głębszych ....wypił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.06.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Zaniżył mi prawie czterokrotnie wartość działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 28.06.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 dzien dobry ja o tej porze przewracalam sie na druga strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 28.06.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Dzień Dobryprzeziebilam sie i dzisiaj mam dzien lenia wiec pozwolilam sobie na spanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 28.06.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 a teraz czas na kawe - tym razem na slodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 28.06.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 nie wiem jak u Was ale mi kawa musi poprawic nastroj spowodowany fatalna pogoda - przeciez mamy lato - a gdzie ta temperatura i slonce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.06.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 haaallllooo Halo haloooo Ja dopiero niedawno wstałam Ale tak dobrze mi się spało ze nie miałam sreca odmawiać ciału i duszy takiej przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 28.06.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 widze, ze praca wre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.06.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 dzieńdoberek, brrrr, jak paskudnie za oknem.Co to znaczy, jak się śnią uwalone mokrym piachem, piękne skądinąd letnie sandałki na szpilce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 28.06.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 hej wszystkim dzis jestem na chwilke, tylko sie przywitac i popatrzec co sie dzieje... mam kupe roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.06.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witaski wszystkim U mnie słoneczko, trochę zawiewa ale jest ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 28.06.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 pogoda moglaby sie zdecydowac raz slonce a za chwile deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.06.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witam U nas brzydko jesiennie brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.06.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witaski wszystkim U mnie słoneczko, trochę zawiewa ale jest ciepło Trzymaj taką pogodę Ja jutro na południe jadę , przyda sie ciepełko po naszej północnej jesieni Niby nie pada , niby słonce świeci , ale jakoś mnie to nie przekonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts