Trini 28.06.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 co było na czacie? bo ja wczoraj na innym forum miałam czat, i nie wiem - powiedzcie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 jak to????????????? przed chwilą była Maxi na czele ale tak czy siak gacie http://www.garderoba.pl/zdjecia/male/2484.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.06.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Gacie Trini http://www.lifeinitaly.com/fashion/img-lingerie/LAPERLA-BLACK-LINGERIE.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.06.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 co było na czacie? bo ja wczoraj na innym forum miałam czat, i nie wiem - powiedzcie co? A takie tam male obscenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 28.06.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Kasiu nie wiem jak to, ale tu często są takie cuda, grunt, że ja u siebie byłam od razu na początku danke za gacie Dzisiaj znowu zostaję sama - chłop w Niemce jedzie to co to za przebieranki? bluzgał ktoś czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.06.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Gatki Trinihttp://www.gatki.pl/images/gaia/130RossiNovab.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 28.06.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 co było na czacie? bo ja wczoraj na innym forum miałam czat, i nie wiem - powiedzcie co? A takie tam male obscenki no nieee jak fajne to mnie zawsze omija moze dzisiaj też troll powróci bo ktoś jeszcze był przedwczoraj, na A - i też nie wiadomo kto zacz był... Ullerowa dzięks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Kasiu nie wiem jak to, ale tu często są takie cuda, grunt, że ja u siebie byłam od razu na początku danke za gacie Dzisiaj znowu zostaję sama - chłop w Niemce jedzie to co to za przebieranki? bluzgał ktoś czy co? Trini, ciężko w ogóle powtórzyć te bzdury, jakieś klony piep@#$% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.06.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 co było na czacie? bo ja wczoraj na innym forum miałam czat, i nie wiem - powiedzcie co? A takie tam male obscenki Ja nic nie wiem szybko sobie poszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.06.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Kasiu nie wiem jak to, ale tu często są takie cuda, grunt, że ja u siebie byłam od razu na początku danke za gacie Dzisiaj znowu zostaję sama - chłop w Niemce jedzie to co to za przebieranki? bluzgał ktoś czy co? Diabełku a coś Ty taka ciekawa ? Ciekawość to pierwszy stopien do nomen omen piekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 28.06.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Kasiu nie wiem jak to, ale tu często są takie cuda, grunt, że ja u siebie byłam od razu na początku danke za gacie Dzisiaj znowu zostaję sama - chłop w Niemce jedzie to co to za przebieranki? bluzgał ktoś czy co? Trini, ciężko w ogóle powtórzyć te bzdury, jakieś klony piep@#$% może faktycznie lepiej nie powtarzać, ale to już widze, że musiało być totalne chamstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 co było na czacie? bo ja wczoraj na innym forum miałam czat, i nie wiem - powiedzcie co? A takie tam male obscenki no nieee jak fajne to mnie zawsze omija moze dzisiaj też troll powróci bo ktoś jeszcze był przedwczoraj, na A - i też nie wiadomo kto zacz był... Ullerowa dzięks ATOM???????????????????????// wczoraj też był, coś zagadywał, ale to jakiś KLON!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.06.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Ullerowa dzięks Specjalnie pod kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.06.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Kasiu nie wiem jak to, ale tu często są takie cuda, grunt, że ja u siebie byłam od razu na początku danke za gacie Dzisiaj znowu zostaję sama - chłop w Niemce jedzie to co to za przebieranki? bluzgał ktoś czy co? Trini, ciężko w ogóle powtórzyć te bzdury, jakieś klony piep@#$% W dodatku nam fajnego kolegę bałamuciły , zwlaszcza jeden , agresor jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 W dodatku nam fajnego kolegę bałamuciły , zwlaszcza jeden , agresor jeden o to mnie najbardziej wkurzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.06.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 co było na czacie? bo ja wczoraj na innym forum miałam czat, i nie wiem - powiedzcie co? A takie tam male obscenki no nieee jak fajne to mnie zawsze omija moze dzisiaj też troll powróci bo ktoś jeszcze był przedwczoraj, na A - i też nie wiadomo kto zacz był... Ullerowa dzięks ATOM???????????????????????// wczoraj też był, coś zagadywał, ale to jakiś KLON!!!!! Jak dorwę to nogi z .....powyrywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.06.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 W dodatku nam fajnego kolegę bałamuciły , zwlaszcza jeden , agresor jeden o to mnie najbardziej wkurzyło Mnie też , bo sie klon przy tym świetnie bawił ...czyimś kosztem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 28.06.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Ula - no i krój taki jaki lubię Kasia - noo chyba Atom... albo coś takiego... heh... ludzie nie mają co robić, wrażeń w necie szukają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 te klony to tchórze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.06.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 W każdym razie bądźcie czujne dziewczyny i rozszyfrujcie tych dowcipasów Dziś już spadam , jeszcze jutro do Was zajrzę sie pożegnać Miłego wieczoru i dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts