Maxtorka 29.06.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 mati kiedy masz slub , bo nie pamiętam A do końca przyszłego tygodnia mnie nie będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.06.2007 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Co u Tomcia słychować , jak tam ząbki ? no właśnie nie wiem czy to zęby czy nie zęby, wieczorami marudny jest mocno tal ogólnie to anioł Jak wkłada piąstki częściej i zawzięciej niż zwykle to prawie na pewno ząbki . Pozwalaj mu gryźć twarde rzeczy , to troszkę pomoże . Sa tez specjalne żele znieczulające , bezpieczne dla dzieciaczków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 29.06.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 mati kiedy masz slub , bo nie pamiętam A do końca przyszłego tygodnia mnie nie będzie . 14 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.06.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 ślini się, zjada gryzaki, żel też mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.06.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 ale żeby te dziąsła rozpulchnione były to ja nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 29.06.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Dzień dobry !! Jak tam wczoraj na czacie się skończyło - lala doszła czy nie ? Maxi - ale masz faaaaaajnie !! Miłego wypoczynku życzę i pogody słonecznej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 29.06.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Olka - a to pierwsze ząbki? Mi lekarka mówiła wtedy, że pierwsze mogą dokuczać dziecku nawet miesiac albo dwa przed wybiciem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.06.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 ale żeby te dziąsła rozpulchnione były to ja nie widzę Nie zawsze widać . U mojego małego nic nie było widać i te ząbki wyskoczyły jak Filip z konopi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.06.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Olka - a to pierwsze ząbki? Mi lekarka mówiła wtedy, że pierwsze mogą dokuczać dziecku nawet miesiac albo dwa przed wybiciem się pierwsze, no to mnie niezła batalia czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.06.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 mati kiedy masz slub , bo nie pamiętam A do końca przyszłego tygodnia mnie nie będzie . 14 lipca Ufff , to będę I zdązę na wieczór panieński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 29.06.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 witam serdecznie w piąteczek a kawusia juz była??? Maxi, ale masz fajowo szerokiej drogi i wypoczynku na maxi życzę :D:D dziś rano obudziło mnie słoneczko ale suuuuper nareszcie świeci pełna gębą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.06.2007 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Dzień dobry !! Jak tam wczoraj na czacie się skończyło - lala doszła czy nie ? Maxi - ale masz faaaaaajnie !! Miłego wypoczynku życzę i pogody słonecznej ! Dzięki arco A co sie tam wczoraj na czacie znowu ponawyrabiało ? Znowu atak klonów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.06.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 witam serdecznie w piąteczek a kawusia juz była??? nikomu sie nie chciało przynieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.06.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 witam serdecznie w piąteczek a kawusia juz była??? Maxi, ale masz fajowo szerokiej drogi i wypoczynku na maxi życzę :D:D dziś rano obudziło mnie słoneczko ale suuuuper nareszcie świeci pełna gębą Hej hej Kawusię podano http://www.slowo.com.pl/zdjecia/16935/kawa_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 29.06.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 maxi - wczoraj na czacie cichociemni byil nic gadać nie chcieli ino słuchali...i notowali Ale mnie net w połowie konwersacji padł także końca nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 29.06.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 witam serdecznie w piąteczek a kawusia juz była??? Maxi, ale masz fajowo szerokiej drogi i wypoczynku na maxi życzę :D:D dziś rano obudziło mnie słoneczko ale suuuuper nareszcie świeci pełna gębą Hej hej Kawusię podano http://www.slowo.com.pl/zdjecia/16935/kawa_.jpg oooo i z czekoladką!!! no to sie nazywa dobrze zacząć dzień słoneczko, kawusia i czekoladka, no i oczywiście WY :) doborowe towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.06.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 maxi - wczoraj na czacie cichociemni byil nic gadać nie chcieli ino słuchali...i notowali Ale mnie net w połowie konwersacji padł także końca nie znam Może niegramoty jakieś , niepiśmienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 29.06.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 maxi - wczoraj na czacie cichociemni byil nic gadać nie chcieli ino słuchali...i notowali Ale mnie net w połowie konwersacji padł także końca nie znam Może niegramoty jakieś , niepiśmienne pewnikiem tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 29.06.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Rankingum Rekordum ..... 42. Agniesia , Karolka, wartownik,joola - 14 46. mundzia, marjucha -12 48. Jane , Wojty, prymasek , jamles , monikach, mati_sowee - 10 ...... No oczom własnym nie wierze!!!!! tak się wzbraniał, a jednak... no jest tuż obok mnie :D:D:D hmmm... ja się w takim razie stąd nie ruszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 29.06.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 witam serdecznie w piąteczek a kawusia juz była??? Maxi, ale masz fajowo szerokiej drogi i wypoczynku na maxi życzę :D:D dziś rano obudziło mnie słoneczko ale suuuuper nareszcie świeci pełna gębą Hej hej Kawusię podano http://www.slowo.com.pl/zdjecia/16935/kawa_.jpg pyszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts