ullerowa 29.06.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 ach jak ja bym chciała mieć kupę forsy i pokupować sobie taką bieliznę Ja tez a nie tylko te z klapkami do karmienia te to możesz wykorzystać potem takie trochę sado maso są Ciekawe jak by mąż zareagował gdyby mnie w którymś zobaczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.06.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 ach jak ja bym chciała mieć kupę forsy i pokupować sobie taką bieliznę Ja tez a nie tylko te z klapkami do karmienia te to możesz wykorzystać potem takie trochę sado maso są Ciekawe jak by mąż zareagował gdyby mnie w którymś zobaczył sprawdź dziś i nam jutro opiszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.06.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 ach jak ja bym chciała mieć kupę forsy i pokupować sobie taką bieliznę Ja tez a nie tylko te z klapkami do karmienia te to możesz wykorzystać potem takie trochę sado maso są Ciekawe jak by mąż zareagował gdyby mnie w którymś zobaczył sprawdź dziś i nam jutro opiszesz :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.06.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 ach jak ja bym chciała mieć kupę forsy i pokupować sobie taką bieliznę Ja tez a nie tylko te z klapkami do karmienia te to możesz wykorzystać potem takie trochę sado maso są Ciekawe jak by mąż zareagował gdyby mnie w którymś zobaczył sprawdź dziś i nam jutro opiszesz Ale musi wrócić o jakiejś przyzwoitej porze bo do rana nie dam rady czekac .....zasnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.06.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Ale musi wrócić o jakiejś przyzwoitej porze bo do rana nie dam rady czekac .....zasnę uprzedź go,ze masz dla niego niespodziankę i ma wracać szybciutko do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.06.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Ale musi wrócić o jakiejś przyzwoitej porze bo do rana nie dam rady czekac .....zasnę uprzedź go,ze masz dla niego niespodziankę i ma wracać szybciutko do domu Chyba do takiej niespodzianki to by jechał jak do pożaru Ale najpierw chłopaków muszę ululać coby nie przeszkadzali A to róznie z tym juz byawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.06.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Ale musi wrócić o jakiejś przyzwoitej porze bo do rana nie dam rady czekac .....zasnę uprzedź go,ze masz dla niego niespodziankę i ma wracać szybciutko do domu Chyba do takiej niespodzianki to by jechał jak do pożaru Ale najpierw chłopaków muszę ululać coby nie przeszkadzali A to róznie z tym juz byawa daj im na kino Shreka od wczoraj grają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.06.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Ale musi wrócić o jakiejś przyzwoitej porze bo do rana nie dam rady czekac .....zasnę uprzedź go,ze masz dla niego niespodziankę i ma wracać szybciutko do domu Chyba do takiej niespodzianki to by jechał jak do pożaru Ale najpierw chłopaków muszę ululać coby nie przeszkadzali A to róznie z tym juz byawa daj im na kino Shreka od wczoraj grają 5-cio latek z 5-cio miesięcznym bratem na shreku Ludzie by mnie chyba zlinczowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.06.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 A na shreka to sama z checia pójde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.06.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 A na shreka to sama z checia pójde ja idę dzisiaj z mężem, Tomek ląduje u babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.06.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 5-cio latek z 5-cio miesięcznym bratem na shreku Ludzie by mnie chyba zlinczowali. z kolą i popkornem w rączkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.06.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 A na shreka to sama z checia pójde ja idę dzisiaj z mężem, Tomek ląduje u babci może zanim go odbierzemy założę jeden z moich "uchylnych" staniczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.06.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 nadejszła pora na spacer, spaaadammm aaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.06.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 A na shreka to sama z checia pójde ja idę dzisiaj z mężem, Tomek ląduje u babci ja chyba w niedziele sie wybiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.06.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 nadejszła pora na spacer, spaaadammm aaaaaa Słoneczko ładnie swieci wiec tez zaraz ide do ogrodu korzystac a co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 29.06.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Dziewczyny i chłopaki Znacie moze jakieś fajne stronki z takimi szablonami/motywami/malunkami ściennymi ? Na dobra sprawę nawet nie wiem jak to nazwac i przy każdej próbie poszukiwań tonę w gąszczu wyników Mam wenę i chciałabym namalować coś w salonie ale potrzebuję jakiejs zgapy albo ładniej mówiac...inspiracji Kiedyś mignęła mi przed oczyma scena z tvn-ego serialu...yyy...hela w opałach (o przypomniałam sobie ) i tam u niej w tym zagraconym mieszkanku widziałam taki fajny malunek na ścianie...chciałabym coś podobnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.06.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 arco http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,36360518,36360518,0,2.html?v=2.http://www.artofwall.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=45&Itemid=38http://www.szabloneria.pl/index.php?p562,3-szablony-flora-119-bambushttp://www.stencil-library.com/docs/cat077.htmhttp://www.stamperia.com/pl/elencoprodotti.php?recordinizio=0&cod_grupp=01&cod_sott_grupp=01http://www.clipso-design.com/les_realisations2004.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.06.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Witam i zmykam Mam już dość banków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 29.06.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Żabciu senkjuuu Gdzieś te stronki już kiedyś mi się o oczy obiły a teraz nie mogłam znaleźć.. Buźka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiolka_78 29.06.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Rozmarynek Wioli i Darka też się tu wpisuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts