frosch 29.06.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 arco , wszystko jest ok pod warunkiem , ze nie mieszkasz z ta osoba pod jednym dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.06.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 trini , a nie mozecie po prostu wynajac jakiegos mieszkania? bede troche pozniej , dzieciaki wskakuja na kompa jea ......zagadaj do mnie zanim wyjedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 29.06.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 trini , a nie mozecie po prostu wynajac jakiegos mieszkania? wynajmowaliśmy... ale doszlismy do wniosku, że ladowanie komuś 800 złotych za miesiąc + media za 30 metrów, to jest spore przegiecie... No i tak się znaleźliśmy tutaj - sama matka zaproponowała - nie będzie sie wtrącać, w ogóle tu przychodzić itd. Jak widać słowa nie dotrzymała - dlatego myślę, co by tu zrobić, żeby się uwolnić... Czynsz w takim TBS to jest jakieś 650 złotych za 3 osoby w tym media, a po okresie rozliczeniowym sporo się z reguły zwraca... No i to chyba lepsze niż wynajmowanie, jestem u siebie i robię co mi się podoba. Kurczę, żeby było mnie stać na własne to bym się nie zastanawiała. Mam jeszcze działkę 40 kilometrów od Warszawy, ale to jest szczery las - do sklepu najbliższego 5 kilometrów, żadnych sąsiadów w pobliżu... No póki co nie jestem gotowa na takie oderwanie się od cywilizacji, żeby tam się zacząć budowac, choć na daleką przyszłość takie plany są. Musimy podjąć decyzję co robić, bo sie duszę chodze sfrustrowana i wściekła a to ani Łukaszowi ani młodej no i ani mnie nie wychodzi na dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 oj coś przymuliło przymuliło.....a stronka jest gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 wieczorkowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 29.06.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 wieczorkowo witam no hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 29.06.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 arco , wszystko jest ok pod warunkiem , ze nie mieszkasz z ta osoba pod jednym dachem pewnie tak...wolałabym nie próbować.. Froschka - ile razy będziesz się jeszcze dziś przebierać Gdzie się tak stroisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 29.06.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.06.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 no i mam czereśnie od sąsiadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.06.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Dużoooo. Chyba kompoty bede robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 29.06.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 u mnie bedzie winko z wisni , na kompot to szkoda juz dwa dni stoi bedzie szesc butli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.06.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 u mnie bedzie winko z wisni , na kompot to szkoda juz dwa dni stoi bedzie szesc butli winko tez lubie ale nie umiem robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.06.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Witam przelotem Tak mnie Maxi zaraziła, że też jadę na trzy dni ino, że do Krakowa ja też do Kraka ino ,że w środę a potem na Zakopane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.06.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 jak ktos sie wybiera do Krakowa to polecam smaczną jak niewiemco zupę rybną w Szarej ( restauracja obok Empiku na Rynku ) ...ino brać pół porcji bo jest niesamowicie syta .....W życiu nie jadłam tak dobrej zupy rybnej -niebo w gębie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Hej ludziska Ew-ka, Szara jest giciarska, jadłam tam jak byłam na delegacji pyszota jedzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.06.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Hej ludziska Ew-ka, Szara jest giciarska, jadłam tam jak byłam na delegacji pyszota jedzenie. i jeszcze Miód i Malina na Grodzkiej bardzo klimatyczne patio -a jedzonko ??? paluszki lizać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Witam przelotem Tak mnie Maxi zaraziła, że też jadę na trzy dni ino, że do Krakowa OPuszczasz nas na 3 dni???????????? oj my sieroty, jak damy radę bez prezia???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.06.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 sprzedaliśmy dzisiaj naszą działkę ogrodową była w naszej rodzinie od 1962 roku ....poszła w dobre ręce..... naszych przyjaciół ostatnie zdjęcia na działce ....sprzed godziny http://www.mFoto.pl/uploads/1371/ostatnie-zdjecia-dzialki-1_ffeb4.jpg teraz bede tam juz tylko gościem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 jak w dobre ręce to nie jest tak żal, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.06.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 jak w dobre ręce to nie jest tak żal, nie??? bardzo sie cieszę .....bedziemy tam bywać w gościach ....poza tym wszystko zostawiłam .....ten Bolesławiec na stole -to moj panieński jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts