Ew-ka 30.06.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 dzien dobry skarby Gratulacje .....oraz TO co Tygryski lubią niezmiennie http://www.mFoto.pl/uploads/1372/recznik1_9b04b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.06.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 dzien doberek kawe przynioslam i gacie dla wartownika http://caffeegesellschaft.de/images/caffeegesellschaft.jpg http://www.braut-studio-monique.de/images/kollektion/dessous/dessous_02.jpg wartownik .co z tym numerkiem? zaczynam sie niecierpliwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.06.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 ew-ka .......jeszcze nie pojechalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.06.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 ew-ka .......jeszcze nie pojechalas? gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.06.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 witam wszystkich w słoneczny poranek już zdążyłam trawke podlać ,koszule poprasować a najważniejsze ....kawke wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.06.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 ew-ka .......jeszcze nie pojechalas? gdzie??? myslalm , ze do Krakowa sie wybierasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.06.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 ew-ka .......jeszcze nie pojechalas? gdzie??? myslalm , ze do Krakowa sie wybierasz aaaa tak.....,ale dopiero w środe odwieziemy Kaśkę na kurs do Kraka ( w lipcu zaczyna pracę wakacyjną w nowej knajpce japońskiej wiec teraz ma szkolenia z menu ) ,zobaczymy jej nowe mieszkanie na Kazimierzu !!!!! -jej Angielki kupiły mieszkanie i Kaśka będzie tam mieszkać i sie nim opiekować a potem skoczymy na 3 dni do Zakopanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.06.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 ew-ka .......jeszcze nie pojechalas? gdzie??? myslalm , ze do Krakowa sie wybierasz aaaa tak.....,ale dopiero w środe odwieziemy Kaśkę na kurs do Kraka ( w lipcu zaczyna pracę wakacyjną w nowej knajpce japońskiej wiec teraz ma szkolenia z menu ) ,zobaczymy jej nowe mieszkanie na Kazimierzu !!!!! -jej Angielki kupiły mieszkanie i Kaśka będzie tam mieszkać i sie nim opiekować a potem skoczymy na 3 dni do Zakopanego cos mi wlasnie switalo mam zaleglosci ostanio , wiec wybaczcie jesli cos pomerdam ucaluj Kasie i zycz jej wszystkiego dobrego w nowym mieszkanku i pozdrow H. i .....D. tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.06.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Froszka -pozdrowię jak wróca do domu ...Kaska pojechała do Gdyni na Opener Festiwal ,a Dawid na Mistrzostwa Polski do Poznania ......i tu mam prośbę do wszystkich ......TRZYMAJCIE KCIUKI ZA PIOTRUSIA RYSIUKIEWICZA ( 400M) ......bardzo dużo zależy od jutrzeszego startu -za rok Pekin czyli Olimpiada ale już teraz bedą powołania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.06.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 ps....jutro idziemy na 2 pogrzeby ...masakra epidemia jakaś w Oleśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.06.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 ...Kaska pojechała do Gdyni na Opener Festiwal ,a Dawid na Mistrzostwa Polski do Poznania ......i tu mam prośbę do wszystkich ......TRZYMAJCIE KCIUKI ZA PIOTRUSIA RYSIUKIEWICZA ( 400M) ......bardzo dużo zależy od jutrzeszego startu -za rok Pekin czyli Olimpiada ale już teraz bedą powołania będzie śpiewać najpierw chyba MŚ w sierpniu w Osace 1 lipca upływa wyznaczony przez PZLA termin zdobywania minimów na mistrzostwa świata w Osace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.06.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 ps....jutro idziemy na 2 pogrzeby ...masakra epidemia jakaś w Oleśnie straszna ojciec naszej sąsiadki żona -znajomego ( ciezko chorowala) 23-latek - kolega Kasi - pogrzeb nieustalony jeszcze -zginał w Czechach w wypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.06.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 ps....jutro idziemy na 2 pogrzeby ...masakra epidemia jakaś w Oleśnie straszna ojciec naszej sąsiadki żona -znajomego ( ciezko chorowala) 23-latek - kolega Kasi - pogrzeb nieustalony jeszcze -zginał w Czechach w wypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.06.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 najpierw chyba MŚ w sierpniu w Osace 1 lipca upływa wyznaczony przez PZLA termin zdobywania minimów na mistrzostwa świata w Osace MASZ RACJĘ wczoraj rozmawialam z Piotrem to wspomnial Pekin ,ale przeca Osaka za 2 miesiące .... Ty to masz łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.06.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 a teraz sie pożegnam ...... obowiazki wzywają miłego dnia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.06.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 ja tez zycze wszystkim milej soboty lece do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.06.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 najpierw chyba MŚ w sierpniu w Osace 1 lipca upływa wyznaczony przez PZLA termin zdobywania minimów na mistrzostwa świata w Osace MASZ RACJĘ wczoraj rozmawialam z Piotrem to wspomnial Pekin ,ale przeca Osaka za 2 miesiące .... Ty to masz łeb eeee, z rana czytałem http://www.sports.pl/index.php?show=1&s=9&sid=8c818adb6c2cb5ae2d1a47434ffb80e7 idę posprzątać ................ .........kanapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.06.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Witam sobotnio A ja dopiero teraz przy kawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.06.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Witam sobotnio A ja dopiero teraz przy kawce Ja tez dopiero co wypiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.06.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 I już troche sobotnio porobiła sobie. Już mam 20 kompotów czeresniowych a jeszcze wiadereczko czereśni zostało. Super ta moja sąsiadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts