Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

ew-ka .......jeszcze nie pojechalas? :o

gdzie???

myslalm , ze do Krakowa sie wybierasz :roll:

aaaa tak.....,ale dopiero w środe :lol: odwieziemy Kaśkę na kurs do Kraka ( w lipcu zaczyna pracę wakacyjną w nowej knajpce japońskiej :o wiec teraz ma szkolenia z menu ) ,zobaczymy jej nowe mieszkanie na Kazimierzu !!!!! -jej Angielki kupiły mieszkanie i Kaśka będzie tam mieszkać i sie nim opiekować :D a potem skoczymy na 3 dni do Zakopanego :D

ew-ka .......jeszcze nie pojechalas? :o

gdzie???

myslalm , ze do Krakowa sie wybierasz :roll:

aaaa tak.....,ale dopiero w środe :lol: odwieziemy Kaśkę na kurs do Kraka ( w lipcu zaczyna pracę wakacyjną w nowej knajpce japońskiej :o wiec teraz ma szkolenia z menu ) ,zobaczymy jej nowe mieszkanie na Kazimierzu !!!!! -jej Angielki kupiły mieszkanie i Kaśka będzie tam mieszkać i sie nim opiekować :D a potem skoczymy na 3 dni do Zakopanego :D

cos mi wlasnie switalo

mam zaleglosci ostanio , wiec wybaczcie jesli cos pomerdam :lol:

ucaluj Kasie i zycz jej wszystkiego dobrego w nowym mieszkanku :D

i pozdrow H. i .....D. tez :p

Froszka -pozdrowię jak wróca do domu ...Kaska pojechała do Gdyni na Opener Festiwal ,a Dawid na Mistrzostwa Polski do Poznania ......i tu mam prośbę do wszystkich ......TRZYMAJCIE KCIUKI ZA PIOTRUSIA RYSIUKIEWICZA ( 400M) ......bardzo dużo zależy od jutrzeszego startu -za rok Pekin czyli Olimpiada :D ale już teraz bedą powołania

...Kaska pojechała do Gdyni na Opener Festiwal ,a Dawid na Mistrzostwa Polski do Poznania ......i tu mam prośbę do wszystkich ......TRZYMAJCIE KCIUKI ZA PIOTRUSIA RYSIUKIEWICZA ( 400M) ......bardzo dużo zależy od jutrzeszego startu -za rok Pekin czyli Olimpiada :D ale już teraz bedą powołania

będzie śpiewać :roll:

najpierw chyba MŚ w sierpniu w Osace

1 lipca upływa wyznaczony przez PZLA termin zdobywania minimów na mistrzostwa świata w Osace
:o :evil:

najpierw chyba MŚ w sierpniu w Osace

1 lipca upływa wyznaczony przez PZLA termin zdobywania minimów na mistrzostwa świata w Osace
:o :evil:

MASZ RACJĘ :lol: wczoraj rozmawialam z Piotrem to wspomnial Pekin ,ale przeca Osaka za 2 miesiące .... :D Ty to masz łeb :wink:

eeee, z rana czytałem

http://www.sports.pl/index.php?show=1&s=9&sid=8c818adb6c2cb5ae2d1a47434ffb80e7

idę posprzątać :oops: ................

.........kanapki :lol: :wink: