marjucha 30.06.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Wygrywamy 1 do 0 z Brazylią. Witam wszystkich wygrywamy z Brazylią????????? matko, idę sobie dolać Sie szykują chłopaki na Euro 2012 No wygrali. Ale się nawalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.06.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 To moze podmienimy składy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.06.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Wygrywamy 1 do 0 z Brazylią. Witam wszystkich wygrywamy z Brazylią????????? matko, idę sobie dolać Sie szykują chłopaki na Euro 2012 No wygrali. Ale się nawalę nie będziesz sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.06.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Wygrywamy 1 do 0 z Brazylią. Witam wszystkich wygrywamy z Brazylią????????? matko, idę sobie dolać Sie szykują chłopaki na Euro 2012 No wygrali. Ale się nawalę nie będziesz sam Jestesmy z wami !!! pije Malibu .komu , komu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.06.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Wygrywamy 1 do 0 z Brazylią. Witam wszystkich wygrywamy z Brazylią????????? matko, idę sobie dolać Sie szykują chłopaki na Euro 2012 No wygrali. Ale się nawalę nie będziesz sam Zmieniam dopalacz. Przechodzę na wino z dzikiej róży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.06.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Wygrywamy 1 do 0 z Brazylią. Witam wszystkich wygrywamy z Brazylią????????? matko, idę sobie dolać Sie szykują chłopaki na Euro 2012 No wygrali. Ale się nawalę nie będziesz sam Jestesmy z wami !!! pije Malibu .komu , komu? Cześć laska. Malibu to bym sobie wypił, ale przy dzikiej róży wymięka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.06.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Jestesmy z wami !!! pije Malibu .komu , komu? hej froszka zapodawaj to Malibu, a co se bedziemy żałować, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.06.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Wygrywamy 1 do 0 z Brazylią. Witam wszystkich wygrywamy z Brazylią????????? matko, idę sobie dolać Sie szykują chłopaki na Euro 2012 No wygrali. Ale się nawalę nie będziesz sam Jestesmy z wami !!! pije Malibu .komu , komu? Cześć laska. Malibu to bym sobie wypił, ale przy dzikiej róży wymięka ale ty trzepiesz wlasnie mnie syn uswiadomil co to za wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.06.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Jestesmy z wami !!! pije Malibu .komu , komu? hej froszka zapodawaj to Malibu, a co se bedziemy żałować, nie??? Sie rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.06.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Jestesmy z wami !!! pije Malibu .komu , komu? hej froszka zapodawaj to Malibu, a co se bedziemy żałować, nie??? Bitte schön http://www.spirituosenworld.de/produkte/rum/details/malibu_whiterum_gr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.06.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Bitte schön http://www.spirituosenworld.de/produkte/rum/details/malibu_whiterum_gr.jpg oj, Bóg załpać dobra kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.06.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 zaraz wracam ........syn ma randke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.06.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Wygrywamy 1 do 0 z Brazylią. Witam wszystkich wygrywamy z Brazylią????????? matko, idę sobie dolać Sie szykują chłopaki na Euro 2012 No wygrali. Ale się nawalę nie będziesz sam Jestesmy z wami !!! pije Malibu .komu , komu? Cześć laska. Malibu to bym sobie wypił, ale przy dzikiej róży wymięka ale ty trzepiesz wlasnie mnie syn uswiadomil co to za wino To znaczy jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.06.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 zaraz wracam ........syn ma randke ożesz forschka!!!! znaczy się teściową będziesz????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.06.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 To ja sobie popatrze i sorbecik wciagnę jak szaleć to szalec Bo alkoholi nie mogem na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.06.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 zaraz wracam ........syn ma randke krawat musisz mu zawiazać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 30.06.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Wygrywamy 1 do 0 z Brazylią. Witam wszystkich wygrywamy z Brazylią????????? matko, idę sobie dolać Sie szykują chłopaki na Euro 2012 No wygrali. Ale się nawalę nie będziesz sam Jestesmy z wami !!! pije Malibu .komu , komu? Cześć laska. Malibu to bym sobie wypił, ale przy dzikiej róży wymięka ale ty trzepiesz wlasnie mnie syn uswiadomil co to za wino To znaczy jakie Też jestem ciekawa jakie. Dla mnie wino z dzikeij róży to wino z dzikiej rózy. Ale jak widac chyba nie do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.06.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 a może na czata by my poszli, co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.06.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Ja ostatni w przedszkolu od jednej mamy usłyszałam że jej Natalka jak dorośnie to wyjdzie za mąż za mojego syna. A mój syn na to że i bez ślubu to on sobie samochód kupi. Tylko nie wiem jaki jest związek jednego z drugim. No i poznałam przyszła swatową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.06.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Witam. Widzieliście historyczne 1:0 Polska - Brazylia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts