frosch 01.07.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 pozdrawiam przelotem caluski dla weruni od cioci Frosiuni Gdzie Ty się podziewasz?????? szlajam sie po robocie ostatnio calymi dniami wracamy pozno do chaty , a tam czterech glodomorow czeka w piatek zawijam w rodzinne stronny tylko po to , zeby wyjechac do Nysy bierz mala i przyjezdzaj do na s pod namiot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.07.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Cześć, pepitko! Co słychać? Jak tam Twoja maleńka? Miło Cię widzieć! Cześć dps-ko!!!!!!!!!!! Wszystko w porządku, Werka dziś dała mi popalić, marudna jakaś taka była od rana. Teraz śpi w najlepsze Ale ogólnie jest cudna i rozkoszna A u Ciebie co tam??? A u mnie huk roboty, bardzo mało czasu - sezon w pełni! Goście teraz są już non-stop, nie ma czasu się po ... podrapać... Oby tak zostało! No to chyba dobrze, ze takie jest zainteresowanie agroturystyką dps-kową Chętnie bym sobie gdzieś wyjechała - skoro mowa o wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.07.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Cześć, pepitko! Co słychać? Jak tam Twoja maleńka? Miło Cię widzieć! Cześć dps-ko!!!!!!!!!!! Wszystko w porządku, Werka dziś dała mi popalić, marudna jakaś taka była od rana. Teraz śpi w najlepsze Ale ogólnie jest cudna i rozkoszna A u Ciebie co tam??? A u mnie huk roboty, bardzo mało czasu - sezon w pełni! Goście teraz są już non-stop, nie ma czasu się po ... podrapać... Oby tak zostało! gorzej jak ci tak zostanie .......co na to Pawel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.07.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 pozdrawiam przelotem caluski dla weruni od cioci Frosiuni Gdzie Ty się podziewasz?????? szlajam sie po robocie ostatnio calymi dniami wracamy pozno do chaty , a tam czterech glodomorow czeka w piatek zawijam w rodzinne stronny tylko po to , zeby wyjechac do Nysy bierz mala i przyjezdzaj do na s pod namiot No ba A do nas kiedy przyjedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.07.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 No dobra, miło było, ale Żarłok mój sie obudził.... Może wpadnę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.07.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Cześć, pepitko! Co słychać? Jak tam Twoja maleńka? Miło Cię widzieć! Cześć dps-ko!!!!!!!!!!! Wszystko w porządku, Werka dziś dała mi popalić, marudna jakaś taka była od rana. Teraz śpi w najlepsze Ale ogólnie jest cudna i rozkoszna A u Ciebie co tam??? A u mnie huk roboty, bardzo mało czasu - sezon w pełni! Goście teraz są już non-stop, nie ma czasu się po ... podrapać... Oby tak zostało! No to chyba dobrze, ze takie jest zainteresowanie agroturystyką dps-kową Chętnie bym sobie gdzieś wyjechała - skoro mowa o wypoczynku jedz do depesi , tam jest slicznie i warunki odpowiednie , zeby z mala odpoczac depeesia moze mala bawic ......klijent nasz Pan depeesia , jak bede przejezdzala o pryzzwoitej porze , wpadne na kawke (najlepiej w srodku nocy ....masz wtedy wiecej wolnego czasu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.07.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 pozdrawiam przelotem caluski dla weruni od cioci Frosiuni Gdzie Ty się podziewasz?????? szlajam sie po robocie ostatnio calymi dniami wracamy pozno do chaty , a tam czterech glodomorow czeka w piatek zawijam w rodzinne stronny tylko po to , zeby wyjechac do Nysy bierz mala i przyjezdzaj do na s pod namiot No ba A do nas kiedy przyjedziesz? jak bedzeisz grzeczna , to juz wkrotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.07.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 pozdrawiam przelotem caluski dla weruni od cioci Frosiuni Gdzie Ty się podziewasz?????? szlajam sie po robocie ostatnio calymi dniami wracamy pozno do chaty , a tam czterech glodomorow czeka w piatek zawijam w rodzinne stronny tylko po to , zeby wyjechac do Nysy bierz mala i przyjezdzaj do na s pod namiot No ba A do nas kiedy przyjedziesz? jak bedzeisz grzeczna , to juz wkrotce Ooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Teska - zdobyłaś stronkę w najlepszym stylu przykład idzie z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Teska, garatki i gatki http://www.garderoba.pl/zdjecia/male/2262.jpg a dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 A może znasz dobre i sprwdzone adresy kwater w Krynicy Morskiej? Wymyslilismy z Żoną by tam pojechac na 4-5 dni.. Czysta woda, plaża dla malutkich dzieci powinno być OK... kze najczystsze plaze sa w zachodnipomorskim Ale tam juz byłem.. Kołobrzeg, Koszalin, Mielno, Łazy... eeeee tam....miedzyzdroje, pobierowo, dziwnow, dziwnowek...to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.07.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 pozdrawiam przelotem caluski dla weruni od cioci Frosiuni Gdzie Ty się podziewasz?????? A juz myslałam ze to mnie froszka tak uwielbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.07.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 przeliczyłam nie opyla się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.07.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Aga wszystkiego naj http://www.zscentrum.zawoja.pl/images/bukiet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.07.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 pozdrawiam przelotem caluski dla weruni od cioci Frosiuni Gdzie Ty się podziewasz?????? A juz myslałam ze to mnie froszka tak uwielbia dla ciebie podwojne bo i od Froscha .......no te, caluski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Haallooo, jest tu kto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.07.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Haallooo, jest tu kto??? Ja jestem, cmokam się z froschem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Haallooo, jest tu kto??? Ja jestem, cmokam się z froschem no nie, ja też chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.07.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Haallooo, jest tu kto??? Ja jestem, cmokam się z froschem no nie, ja też chcę Nie wiem czy ci froschka pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.07.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Ciekawe co tam u andre, dawno go nie było. Mam nadzieję, że go psica nie zjadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts