forum_user 01.07.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 verunia, zdjęcie się znalazło, ale musisz pokazać swojego małża również Moj jest gdzieś na zdjęciach ze zlotu, tam go mozesz poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 verunia, zdjęcie się znalazło, ale musisz pokazać swojego małża również Moj jest gdzieś na zdjęciach ze zlotu, tam go mozesz poszukać żebym to jeszcze wiedziała który łon jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.07.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Czesć Dziewczyny mam nadzieję że nikogo nie uraziłam zwrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Czesć Dziewczyny mam nadzieję że nikogo nie uraziłam zwrotem chyba same my som cześć kobieto kiedy wkleisz swoje zdjęcie????????????? czekamy.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.07.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Tu masz mniejszy zasięg. Zgaduj ktory http://www.dommaksia.pl/pics/murator2007/maksiu/P5190056.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.07.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Czesć Dziewczyny mam nadzieję że nikogo nie uraziłam zwrotem chyba same my som cześć kobieto kiedy wkleisz swoje zdjęcie????????????? czekamy.............. Nic ciekawego nie ma co pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.07.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 http://www.e-pasaz.pl/img/min/406/a/5/40617450-80x80.jpg Verunia gatki dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Tu masz mniejszy zasięg. Zgaduj ktory http://www.dommaksia.pl/pics/murator2007/maksiu/P5190056.jpg od prawej: 1, 2 czy ten za tobą w pomarańczowej koszuli???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.07.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Czesć Dziewczyny mam nadzieję że nikogo nie uraziłam zwrotem chyba same my som cześć kobieto kiedy wkleisz swoje zdjęcie????????????? czekamy.............. Nic ciekawego nie ma co pokazywać Na pewno masz coś ciekawego, wklejaj i nie marudź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.07.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Tu masz mniejszy zasięg. Zgaduj ktory http://www.dommaksia.pl/pics/murator2007/maksiu/P5190056.jpg od prawej: 1, 2 czy ten za tobą w pomarańczowej koszuli???????? A kogo obstawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.07.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Czesć Dziewczyny mam nadzieję że nikogo nie uraziłam zwrotem chyba same my som cześć kobieto kiedy wkleisz swoje zdjęcie????????????? czekamy.............. ogladając Wasze zdjecia o mało co w kompleksy nie wpadłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.07.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Czesć Dziewczyny mam nadzieję że nikogo nie uraziłam zwrotem chyba same my som cześć kobieto kiedy wkleisz swoje zdjęcie????????????? czekamy.............. ogladając Wasze zdjecia o mało co w kompleksy nie wpadłam.... Przestań, my nie sa kropeczki ani kuleczki, zwykłe dziołchy z nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Tu masz mniejszy zasięg. Zgaduj ktory http://www.dommaksia.pl/pics/murator2007/maksiu/P5190056.jpg od prawej: 1, 2 czy ten za tobą w pomarańczowej koszuli???????? A kogo obstawiasz? dobra, niech będzie 1 zgadłam???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.07.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Czesć Dziewczyny mam nadzieję że nikogo nie uraziłam zwrotem chyba same my som cześć kobieto kiedy wkleisz swoje zdjęcie????????????? czekamy.............. ogladając Wasze zdjecia o mało co w kompleksy nie wpadłam.... Przestań, my nie sa kropeczki ani kuleczki, zwykłe dziołchy z nas To jeszcze powiedzcie jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.07.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Tu masz mniejszy zasięg. Zgaduj ktory http://www.dommaksia.pl/pics/murator2007/maksiu/P5190056.jpg od prawej: 1, 2 czy ten za tobą w pomarańczowej koszuli???????? A kogo obstawiasz? dobra, niech będzie 1 zgadłam???????? Ja tez obstawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Przestań, my nie sa kropeczki ani kuleczki, zwykłe dziołchy z nas tak, śwarne dziołchy jak to na Śląsku godają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.07.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Przestań, my nie sa kropeczki ani kuleczki, zwykłe dziołchy z nas tak, śwarne dziołchy jak to na Śląsku godają Ja na Ślasku a właściwie w Zagłebiu dopiero jakies 7 lat mieszkam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 To jeszcze powiedzcie jak to zrobić? musisz założyć sobie konto, np. na Fotosiku (tam amsz instrukcje krok po kroku co i jak) następnie wgrasz tam zdjęcia jakie chcesz (również są instrukcje) potem, masz tam podane kody do tego zdjęcia, kopijesz kod i wklejasz gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.07.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Czesć Dziewczyny mam nadzieję że nikogo nie uraziłam zwrotem chyba same my som cześć kobieto kiedy wkleisz swoje zdjęcie????????????? czekamy.............. ogladając Wasze zdjecia o mało co w kompleksy nie wpadłam.... Przestań, my nie sa kropeczki ani kuleczki, zwykłe dziołchy z nas To jeszcze powiedzcie jak to zrobić? musisz mieć zdjęcie na serwerze w sieci , może być np fotosik.pl potem myszką najeżdżasz na zdjęcie, wciskasz prawy klawisz myszy pojawi się okienko i klikasz na własciwości. potem myszką zaznaczas ades Znowu prawy przycisk myszy i klikasz kopiuj. Masz juz zdjęcie w pamieci. teraz w odpowiedzi klikasz żołty przycisk IMG -prawy przycisk myszy i w klikasz wklej a nastepnie znowu przycisk IMG I gotowe. Nie wiem czy jasno wytłumaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.07.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 To jeszcze powiedzcie jak to zrobić? musisz założyć sobie konto, np. na Fotosiku (tam amsz instrukcje krok po kroku co i jak) następnie wgrasz tam zdjęcia jakie chcesz (również są instrukcje) potem, masz tam podane kody do tego zdjęcia, kopijesz kod i wklejasz gotowe No to trochę bedziecie musiały poczekać muszę coś zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts