forum_user 01.07.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 No dobra Kaska teraz twoja kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Przestań, my nie sa kropeczki ani kuleczki, zwykłe dziołchy z nas tak, śwarne dziołchy jak to na Śląsku godają Ja na Ślasku a właściwie w Zagłebiu dopiero jakies 7 lat mieszkam. wystarczy, wklejaj zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.07.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Czesć Dziewczyny mam nadzieję że nikogo nie uraziłam zwrotem chyba same my som cześć kobieto kiedy wkleisz swoje zdjęcie????????????? czekamy.............. ogladając Wasze zdjecia o mało co w kompleksy nie wpadłam.... Przestań, my nie sa kropeczki ani kuleczki, zwykłe dziołchy z nas To jeszcze powiedzcie jak to zrobić? musisz mieć zdjęcie na serwerze w sieci , może być np fotosik.pl potem myszką najeżdżasz na zdjęcie, wciskasz prawy klawisz myszy pojawi się okienko i klikasz na własciwości. potem myszką zaznaczas ades Znowu prawy przycisk myszy i klikasz kopiuj. Masz juz zdjęcie w pamieci. teraz w odpowiedzi klikasz żołty przycisk IMG -prawy przycisk myszy i w klikasz wklej a nastepnie znowu przycisk IMG I gotowe. Nie wiem czy jasno wytłumaczyłam Chyba załapałam, musze załozyc gdzies konto na zdjęcia. A potem to juz wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 No dobra Kaska teraz twoja kolej dobra, ale na chwilkę, bo łon wstydliwy strasznie jest oczywiście, tradycyjnie ze swoją córunią wystarczy już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.07.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Froszka -pozdrowię jak wróca do domu ...Kaska pojechała do Gdyni na Opener Festiwal ,a Dawid na Mistrzostwa Polski do Poznania ......i tu mam prośbę do wszystkich ......TRZYMAJCIE KCIUKI ZA PIOTRUSIA RYSIUKIEWICZA ( 400M) ......bardzo dużo zależy od jutrzeszego startu -za rok Pekin czyli Olimpiada ale już teraz bedą powołania kurcze, nie ma medalu została "tylko" sztafeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.07.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 No, nie kaska, nie da się powiększyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 01.07.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Kasia ale nie powiększa się ja na zachętę Ullerowej swoje pyszczysko wklejam http://i47.photobucket.com/albums/f184/Akna/pysio.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 No, nie kaska, nie da się powiększyć już się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Kasia ale nie powiększa się ja na zachętę Ullerowej swoje pyszczysko wklejam http://i47.photobucket.com/albums/f184/Akna/pysio.jpg Trini, dziecino matko, to ja stara doopa jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 01.07.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 No, nie kaska, nie da się powiększyć już się da fiu, fiu... no ładne cacko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 01.07.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Trini, dziecino matko, to ja stara doopa jezdem czyś Ty się wścikła za parę dni 27 pierdyknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Trini, dziecino matko, to ja stara doopa jezdem czyś Ty się wścikła za parę dni 27 pierdyknie mnie 27 to pierdykło hohohohohohhoooooo temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.07.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Kasia ale nie powiększa się ja na zachętę Ullerowej swoje pyszczysko wklejam http://i47.photobucket.com/albums/f184/Akna/pysio.jpg Trini, dziecino matko, to ja stara doopa jezdem Ja nic nie powiem o swoich wiosnach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 01.07.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Trini, dziecino matko, to ja stara doopa jezdem czyś Ty się wścikła za parę dni 27 pierdyknie mnie 27 to pierdykło hohohohohohhoooooo temu łeeee tam, rok czy dwa temu i wielkie halo robi A mąż... hmm... niezłe ciacho jako i mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.07.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 kaska , ty go dobrze pilnuj. Przystojniaczek z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Verunia, obejrzałaś??? kauję zaraz, bo czas mija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 01.07.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 o rany niech Wam będzie wy troszkę starsze ale ja mam za to drugiego męża jeszcze bez kościelnego, ale munż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.07.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Trini, dziecino matko, to ja stara doopa jezdem czyś Ty się wścikła za parę dni 27 pierdyknie mnie 27 to pierdykło hohohohohohhoooooo temu To ci ja mam powiedzieć ja o parę hoho starsza od kasaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 łeeee tam, rok czy dwa temu i wielkie halo robi A mąż... hmm... niezłe ciacho jako i mój to wklejaj małża ani rok ani dwa, ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 To ci ja mam powiedzieć ja o parę hoho starsza od kasaki nie znowu takie hohohoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts