frosch 03.07.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Ja do kawy poproszę... łóżko jeśli to nie za wiele Miękkie, puszyste, ciepłe... prosze http://www.dekoatelier.de/images3/bettwaesche_homecollection.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.07.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Ja tez poproszę o kawę jeśli można cześc dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.07.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Mayland G R A T K I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.07.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Ja tez poproszę o kawę jeśli można cześc dziewczyny Proszę http://www.strykowski.net/kawa/Klasyczne_zdjecie_kawy,_kawa_na_zdjeciach_fotki_kawowe_1418_mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Ja tez poproszę o kawę jeśli można cześc dziewczyny juz sie robi http://www.espresso-blog.de/images/espresso_macchiato.jpg co u ciebie zabeczko ? mam nadzieje , ze lepiej caluski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.07.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Dzięki za kawkę chyba wracam do zywych Tak się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Dzięki za kawkę chyba wracam do zywych Tak się cieszę tak trzymaj !!!!!!!! http://www.pflanzenliebe.de/innen/floragalerie_ecards/sonnenblume1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.07.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 A jak my się cieszymy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.07.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 A jak my się cieszymy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.07.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 A jak my się cieszymy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no pewnie no to i ja sie cieszę jak to fajnie się razem pocieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 A jak my się cieszymy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no pewnie no to i ja sie cieszę jak to fajnie się razem pocieszyć a ja to tak bardzo sie ciesze , ze ide sobie kupic takie sloneczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 A jak my się cieszymy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no pewnie no to i ja sie cieszę jak to fajnie się razem pocieszyć a ja to tak bardzo sie ciesze , ze ide sobie kupic takie sloneczniki łoooooooooooo, ja to się dopiero cieszę witajcie ludziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.07.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Wczoraj tu nie zaglądałam, wiec nie miała mokazji złożyć życzeń naszej Frosi Froschka, życzę Ci sto lat w zdrowiu i szczęściu. Abys zawsze była taka jaka jesteś teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.07.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Cóż ja widzę? Wczoraj solenizantów było wiecej, ja gapa nie zauważyłam Aniu, Marjucha Wam też oczywiście życzę tylko tego co dobre. Mnóstwo zdrówka i słoneczka na codzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.07.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 PP a jak Malutka się miewa? Malutka miewa się dobrze Właśnie ją przebrałam, nakarmiłam i uśpiłam, dzięki czemu mogłam do Was przyjść. Aczkolwiek nie wiem na jak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.07.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 PP a jak Malutka się miewa? Malutka miewa się dobrze Właśnie ją przebrałam, nakarmiłam i uśpiłam, dzięki czemu mogłam do Was przyjść. Aczkolwiek nie wiem na jak długo No tak, to nigdy nie jest pewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.07.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 dzien doberek wartownik i pp dziekuje za zyczenia u mnie pochmurnie , zaraz bedzie lalo ale na wszelkie smutki i niepogode mamy........kawe http://www.pitopia.de/pictures/standard/m/mahlerfotografie/17/mahlerfotografie_17117.jpg Chociaż łyczek dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.07.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 PP a jak Malutka się miewa? Malutka miewa się dobrze Właśnie ją przebrałam, nakarmiłam i uśpiłam, dzięki czemu mogłam do Was przyjść. Aczkolwiek nie wiem na jak długo No tak, to nigdy nie jest pewne Liczę, że chociaż godzinkę mi daruje na moje sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.07.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Po co wymyślać dowcipy skoro rzeczywistość jest tak śmieszna, że aż straszna? http://wiadomosci.onet.pl/1564773,11,item.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.07.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 PP a jak Malutka się miewa? Malutka miewa się dobrze Właśnie ją przebrałam, nakarmiłam i uśpiłam, dzięki czemu mogłam do Was przyjść. Aczkolwiek nie wiem na jak długo No tak, to nigdy nie jest pewne Liczę, że chociaż godzinkę mi daruje na moje sprawy W ciagu dnia u mnie co najwyzej 40 minut trwa drzemka ale za to nocka calutka przespana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts