ullerowa 03.07.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 u mnie pochmurnie , zaraz bedzie lalo ale na wszelkie smutki i niepogode mamy........kawe http://www.pitopia.de/pictures/standard/m/mahlerfotografie/17/mahlerfotografie_17117.jpg Taką to ja po prostu uwielbiam.....pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.07.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 PP a jak Malutka się miewa? Malutka miewa się dobrze Właśnie ją przebrałam, nakarmiłam i uśpiłam, dzięki czemu mogłam do Was przyjść. Aczkolwiek nie wiem na jak długo No tak, to nigdy nie jest pewne Liczę, że chociaż godzinkę mi daruje na moje sprawy W ciagu dnia u mnie co najwyzej 40 minut trwa drzemka ale za to nocka calutka przespana U mnie też nocka przespana. W ciągu dnia śpi od godziny do trzech, w zależności od humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.07.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 PP a jak Malutka się miewa? Malutka miewa się dobrze Właśnie ją przebrałam, nakarmiłam i uśpiłam, dzięki czemu mogłam do Was przyjść. Aczkolwiek nie wiem na jak długo No tak, to nigdy nie jest pewne Liczę, że chociaż godzinkę mi daruje na moje sprawy W ciagu dnia u mnie co najwyzej 40 minut trwa drzemka ale za to nocka calutka przespana U mnie też nocka przespana. W ciągu dnia śpi od godziny do trzech, w zależności od humoru Początkowo i u mnie tak było dziś Mały potrzebuje wiecej czasu na zabawy... Ulubiona to przekrecanie się na brzuszek i siedzenie wszystko widać!!! A na początku to nawet się bałam czy wszystko ok bo on ciagle spał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Wczoraj tu nie zaglądałam, wiec nie miała mokazji złożyć życzeń naszej Frosi Froschka, życzę Ci sto lat w zdrowiu i szczęściu. Abys zawsze była taka jaka jesteś teraz dziekuje beti no cos ty!!! chce troche schudnac a caly czas slysze : ty to sie juz nigdy nie zmienisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.07.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 http://preview.jjuzek.photosite.com/~photos/tn/11721853_348.ts1183454584000.jpg To mój Śpioch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 PP a jak Malutka się miewa? Malutka miewa się dobrze Właśnie ją przebrałam, nakarmiłam i uśpiłam, dzięki czemu mogłam do Was przyjść. Aczkolwiek nie wiem na jak długo No tak, to nigdy nie jest pewne Liczę, że chociaż godzinkę mi daruje na moje sprawy W ciagu dnia u mnie co najwyzej 40 minut trwa drzemka ale za to nocka calutka przespana U mnie też nocka przespana. W ciągu dnia śpi od godziny do trzech, w zależności od humoru Początkowo i u mnie tak było dziś Mały potrzebuje wiecej czasu na zabawy... Ulubiona to przekrecanie się na brzuszek i siedzenie wszystko widać!!! A na początku to nawet się bałam czy wszystko ok bo on ciagle spał... moj Tomek tez spal i jadl , spal i jadl .....zostalo mu to dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.07.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 No to ja uciekam. Wpadnę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 http://preview.jjuzek.photosite.com/~photos/tn/11721853_348.ts1183454584000.jpg To mój Śpioch wow !!!!! slodziutka ile juz teraz wazy? i jaka jest dluga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 No to ja uciekam. Wpadnę później pochajaj mala ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.07.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 http://preview.jjuzek.photosite.com/~photos/tn/11721853_348.ts1183454584000.jpg To mój Śpioch Sliczny jak aniołeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 ullerowa .fajny avatar a u mnie znow oberwanie chmury ide robic karminadle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.07.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 A ja to z czasem bedę miała chyba wesolutko bo starszy syn to raczej skowronek wstaje nieprzyzwoicie wcześnie a ten młodszy (w tatę się wdał) to lubi sobie pospać. I rano ten starszy nie bardzo może się doczekac pobudki malucha i mu w tym pomaga . Chociaz nie moge narzekac bo rodzicom da pospac do 8 a sam zajmie sie przez jakis czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.07.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 ullerowa .fajny avatar a u mnie znow oberwanie chmury ide robic karminadle dzieki U mnie tez się zaciąga na wiekszy deszcz ale może to i dobrze bo w ogródku ładnie rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.07.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 ide robic karminadle a co to jest??? kluski czy mielone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.07.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Witam wtrokowo Bardzo wszytskim dziękuje za życzenia Jest mi bardzo miło że pamietaliście choć teraz już nie tak często tutaj bywam Frosiu, Aniu i Marjucha Wszystkiego Najlepszego Spełnienia marzeń i dużo zdrówka A ja dopiero dzisiaj stawiam http://www.zamek-lagow.pl/jpeg/restauracja-2-750x537.jpeg http://gfx.filmweb.pl/blog/414326/70959.1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.07.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 PP słodka ta Twoja córeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.07.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 ide robic karminadle a co to jest??? kluski czy mielone? Mielone Frosia, listonosz przyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.07.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 PP słodka ta Twoja córeczka Aż mam ochotę ją zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.07.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 ile juz teraz wazy? i jaka jest dluga ? Nie wiem tego. Za 3 tygodnie idziemy na szczepienie, to w poradni ją zwymiarują i wtedy napiszę. Ale jest długaśna i wcale nie grubiutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 ide robic karminadle a co to jest??? kluski czy mielone? Mielone Frosia, listonosz przyszedł przyszedl , przyszedl i nie moge sie od niego oderwac bella!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts