frosch 03.07.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 ide robic karminadle a co to jest??? kluski czy mielone? mielone mowia tez karbinadle nie mylic z knedlami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 PP słodka ta Twoja córeczka Aż mam ochotę ją zjeść ja tez ale sie odchudzam slodycze mam ograniczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.07.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 PP słodka ta Twoja córeczka Aż mam ochotę ją zjeść ja tez ale sie odchudzam slodycze mam ograniczone To Cię wpuszczę bez obaw jak do nas przyjedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 pepicia , zawsze chcialam miec czerwony dach teraz mam watpliwosci twoj bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.07.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 PP słodka ta Twoja córeczka Aż mam ochotę ją zjeść Jak to kiedyś Ew- ka napisała: Będziesz kiedyś żałować że tego nie zrobiłaś Ja już czasami żałuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.07.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 A teraz zmykam na zakupy Jak to fajnie mieć własne autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.07.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 ide robic karminadle a co to jest??? kluski czy mielone? mielone mowia tez karbinadle nie mylic z knedlami Widzisz, wiem co to karminadle Krojcoczka też będzie wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.07.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 pepicia , zawsze chcialam miec czerwony dach teraz mam watpliwosci twoj bardzo mi sie podoba Nie podobają mi sie czerwone dachy.... My wybieraliśmy między brązowym a grafitowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.07.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 ide robic karminadle a co to jest??? kluski czy mielone? mielone mowia tez karbinadle To ja wczoraj serwowałam, chłopiaki bardzo lubią, ja robię z mięsa indyczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.07.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 A ja nie mogę na razie jeść - czy to karminadle, czy mielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.07.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 pepicia , zawsze chcialam miec czerwony dach teraz mam watpliwosci twoj bardzo mi sie podoba Ja tez chciałam a mam ... brązowy, też jest ładny, a jak bedzie gotowa elewacja to bedzie jeszcze ładniejszy . Względy racjonalne zaważyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.07.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 pepicia , zawsze chcialam miec czerwony dach teraz mam watpliwosci twoj bardzo mi sie podoba Ja tez chciałam a mam ... brązowy, też jest ładny, a jak bedzie gotowa elewacja to bedzie jeszcze ładniejszy . Względy racjonalne zaważyły. Ładny ładny brązowy Z elewacją robi się ładniejszy, faktycznie My mamy kremową. A Ty jaką planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.07.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 A ja nie mogę na razie jeść - czy to karminadle, czy mielone Ja je bardziej duszone jak smazone robię bo tez lubie i już jem. Pierwszy miesiąc to bardzo uwazałam a teraz to prawie wszystko jem. I małemu (5 miesięcy) nic nie jest. Już niedługo zupki zaczniemy wprowadzać bo rosnie skarb że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 03.07.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 dzieńdobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.07.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 pepicia , zawsze chcialam miec czerwony dach teraz mam watpliwosci twoj bardzo mi sie podoba Ja tez chciałam a mam ... brązowy, też jest ładny, a jak bedzie gotowa elewacja to bedzie jeszcze ładniejszy . Względy racjonalne zaważyły. Ładny ładny brązowy Z elewacją robi się ładniejszy, faktycznie My mamy kremową. A Ty jaką planujesz? Jeszcze się nie moge zdecydować.... piaskową? zółtą? brzoskwiniową? kremową? zielonkawą? ale mam jeszcze trochę czasu na podjęcie ostatecznej decyzji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.07.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 A ja nie mogę na razie jeść - czy to karminadle, czy mielone Ja je bardziej duszone jak smazone robię bo tez lubie i już jem. Pierwszy miesiąc to bardzo uwazałam a teraz to prawie wszystko jem. I małemu (5 miesięcy) nic nie jest. Już niedługo zupki zaczniemy wprowadzać bo rosnie skarb że hej No ja jeszcze muszę się wstrzymać z niektórymi potrawami, chociaż wprowadzam nowe produkty. Ja mogę zjeść wszystko - ale to Mała ucierpi na tym Za 4 miesiące też będę jadła tak jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 03.07.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Rankingum Rekordum 1. Jajcek - 326 2. inż. Mamoń - 286 3. SławekD-żonka - 199 4. verunia - 163 5. Olkalybowa - 158 6. Joanna i Janusz - 142 7. kze - 134 8. Mikopiko-125 9. Whisper - 119 10. fizyk - 100 11. jea - 96 12. frosch - 93 13. kasztanka - 92 14. Majka ,maksiu - 85 16. Ania Wiśniewska - 71 17. teska - 69 18. Sonika - 53 19. badi- 52 20. andre59, pp - 48 22. monka - 44 23. andrzejka - 43 24. Aga J.G, ew-ka- 40 26. Moniś, zaba_gonia - 36 28. facio- 35 29. markus_gdynia - 29 30. Jezier, Trini - 28 32. Witos , Nefer , Maxtorka- 27 35. marcel2000 - 23 36. tola - 22 37. Funia, beti555 - 20 38. kaśkamaciej -18 39. gaweł, - 17 40. Sylvia1 - 16 41. wartownik - 15 42. Agniesia , Karolka ,joola - 14 46. mundzia, marjucha -12 48. Jane , Wojty, prymasek , jamles , monikach, mati_sowee - 10 54. kasia64 , duende , ania - 9 57. stukpuk - 8 58. kolia, Zielonooka, dompodsosnami - 7 61. Januszz, tabaluga1, edzia - 6 64. lafcadio, Paty, ave!, ewuś,kropeczka27, ullerowa - 5 70. Pawson, mayland-4 71. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2-3 77. Baba_budowniczy, Gryfpc, iwozelka, CAEN, jabko, słoneczko, - 2 83. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, kuleczka , arcobaleno, mbz, - 1 naprawdę dopiero włączyłam kompa, i nie wiedziałam że trafię jednakże się bardzo cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.07.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 A ja nie mogę na razie jeść - czy to karminadle, czy mielone Ja je bardziej duszone jak smazone robię bo tez lubie i już jem. Pierwszy miesiąc to bardzo uwazałam a teraz to prawie wszystko jem. I małemu (5 miesięcy) nic nie jest. Już niedługo zupki zaczniemy wprowadzać bo rosnie skarb że hej No ja jeszcze muszę się wstrzymać z niektórymi potrawami, chociaż wprowadzam nowe produkty. Ja mogę zjeść wszystko - ale to Mała ucierpi na tym Za 4 miesiące też będę jadła tak jak Ty A jak mama ładnie je to dziecko rośnie....... Mój syn ostatnio (tydzień temu) jak wazyłam go przy szczepieniu to ważył ....9400g. Tak oczy cię nie myla, a ubranka to juz 74-80 zakładam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.07.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Tryni masz fuksa.... Gatki dla ciebie... http://www.gatki.pl/images/eldar/200.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 03.07.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 A ja nie mogę na razie jeść - czy to karminadle, czy mielone Ja je bardziej duszone jak smazone robię bo tez lubie i już jem. Pierwszy miesiąc to bardzo uwazałam a teraz to prawie wszystko jem. I małemu (5 miesięcy) nic nie jest. Już niedługo zupki zaczniemy wprowadzać bo rosnie skarb że hej No ja jeszcze muszę się wstrzymać z niektórymi potrawami, chociaż wprowadzam nowe produkty. Ja mogę zjeść wszystko - ale to Mała ucierpi na tym Za 4 miesiące też będę jadła tak jak Ty A jak mama ładnie je to dziecko rośnie....... Mój syn ostatnio (tydzień temu) jak wazyłam go przy szczepieniu to ważył ....9400g. Tak oczy cię nie myla, a ubranka to juz 74-80 zakładam. o jaaaa... to moja Julka teraz waży 9 kg - z resztą już od długiego czasu ta waga się utrzymuje - malutka jest - to widać przy innych dzieciach - to po mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts