frosch 03.07.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 mam zamiar sie starać Ale dopiero jak będziemy na swoim Nie no... ona jak chce to jest grzeczna, ale z reguły nie jest niestety Może jej sie zmieni jak pójdzie do szkoły Na to liczę w skrytości ducha... Dobra idę piec obiad Staraj się staraj, ale nie licz na to, że szkoła coś zmieni. Może, ale nie musi mojego mlodszego synka szkola zmienila na..lepsze rozwinal sie chlopak na maxa na szczescie ostatnio troche przystopowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 u mnie taki sezon nie nastapi ..nigdy wole chodzic nago i..........kupic sobie jakies roslinki do ogrodka forschka, natychmiast po tym poście włączył mi się alarm!!!!!!!!!!! Jakiej wersji mamy się trzymać?????????????????????? Zapomniałaś już???????????? Jesteśmy laski BEZ WYJĄTKU i tej wersji będziemy się trzymać!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I bez szemrania!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.07.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Witam popołudniu Widzę że ja też wyrodna matka bo jadłam wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 u mnie taki sezon nie nastapi ..nigdy wole chodzic nago i..........kupic sobie jakies roslinki do ogrodka forschka, natychmiast po tym poście włączył mi się alarm!!!!!!!!!!! Jakiej wersji mamy się trzymać?????????????????????? Zapomniałaś już???????????? Jesteśmy laski BEZ WYJĄTKU i tej wersji będziemy się trzymać!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I bez szemrania!!!!!!!!!!!! kasiunia ....... mnie chodzilo o to , ze nigdy w zyciu nie wydam 200 EUR na cos , co mam nosic pod spodem przeciez gdybym nie myslala , ze jestem laska , nie chodzilabym nago po ogrodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.07.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 u mnie taki sezon nie nastapi ..nigdy wole chodzic nago i..........kupic sobie jakies roslinki do ogrodka Jesteśmy laski BEZ WYJĄTKU i tej wersji będziemy się trzymać!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I bez szemrania!!!!!!!!!!!! Zgadzam sie co do ceny tez nie mogłabym sobie pozwolić i też przeliczam na... rózne fajne rzeczy do domu i ogrodu ale wszystkie jesteśmy fajne BABECZKI !!!! bez wyjatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Witam popołudniu Widzę że ja też wyrodna matka bo jadłam wszystko aga , jest juz Klub Mlodych Matek zalozmy Klub Wyrodnych Matek , zrobimy im konkurencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Staraj się staraj, ale nie licz na to, że szkoła coś zmieni. Może, ale nie musi mojego mlodszego synka szkola zmienila na..lepsze rozwinal sie chlopak na maxa na szczescie ostatnio troche przystopowal Nie, no pewnie, szkoła MOŻE zmienić dziecko, ale nie w każdym przypadku jest to mozliwe. Dzieci jakby nie było 7 lat są już na tym świecie zanim pójdą do szkoły, mają jakąś wizję świata. Widzę to po klasie mojego synka. Jest tam sporo dzieci z jego przedszkola. Część wydoroślała, część nic się nie zmieniła. Chodzi mi o to, żeby nie przypisywać szkole "magicznje mocy" zmieniania ludzi, bo skoro rodzicom jest ciężo to zrobić, to szkole może być tym bardziej. Ale trza być dobrej myśli. Mój B. się np. bardzo "uspołecznił" tylko by na impry chodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.07.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Witam popołudniu Widzę że ja też wyrodna matka bo jadłam wszystko aga , jest juz Klub Mlodych Matek zalozmy Klub Wyrodnych Matek , zrobimy im konkurencje A mozna nalezec do obu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Witam popołudniu Widzę że ja też wyrodna matka bo jadłam wszystko aga , jest juz Klub Mlodych Matek zalozmy Klub Wyrodnych Matek , zrobimy im konkurencje A mozna nalezec do obu Wyrodne to ja wyszukałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 u mnie taki sezon nie nastapi ..nigdy wole chodzic nago i..........kupic sobie jakies roslinki do ogrodka forschka, natychmiast po tym poście włączył mi się alarm!!!!!!!!!!! Jakiej wersji mamy się trzymać?????????????????????? Zapomniałaś już???????????? Jesteśmy laski BEZ WYJĄTKU i tej wersji będziemy się trzymać!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I bez szemrania!!!!!!!!!!!! kasiunia ....... mnie chodzilo o to , ze nigdy w zyciu nie wydam 200 EUR na cos , co mam nosic pod spodem przeciez gdybym nie myslala , ze jestem laska , nie chodzilabym nago po ogrodku uffffffffff, muszę zmienić ustawienia alarmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Staraj się staraj, ale nie licz na to, że szkoła coś zmieni. Może, ale nie musi mojego mlodszego synka szkola zmienila na..lepsze rozwinal sie chlopak na maxa na szczescie ostatnio troche przystopowal Nie, no pewnie, szkoła MOŻE zmienić dziecko, ale nie w każdym przypadku jest to mozliwe. Dzieci jakby nie było 7 lat są już na tym świecie zanim pójdą do szkoły, mają jakąś wizję świata. Widzę to po klasie mojego synka. Jest tam sporo dzieci z jego przedszkola. Część wydoroślała, część nic się nie zmieniła. Chodzi mi o to, żeby nie przypisywać szkole "magicznje mocy" zmieniania ludzi, bo skoro rodzicom jest ciężo to zrobić, to szkole może być tym bardziej. Ale trza być dobrej myśli. Mój B. się np. bardzo "uspołecznił" tylko by na impry chodził kasia , moj dopiero w szkole pokazal na co naprawde go stac wlasnie to dalam do zrozumienia trini ......zeby liczyla sie z rozwinieciem skrzydel malej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.07.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 A mój starszy syn chciał mieć fryzurę jak kolega i mu wczoraj zrobiłam tak jak chciał. Jak mąz wrócił z pracy to skomentowaw że tylko go babci nie pokazuj bo się zapłacze a ciebie o.... . Fryzura samoschnaca i nie trzeba za dużo szamponu a z tym to czasem były u nas problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Witam popołudniu Widzę że ja też wyrodna matka bo jadłam wszystko aga , jest juz Klub Mlodych Matek zalozmy Klub Wyrodnych Matek , zrobimy im konkurencje A mozna nalezec do obu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 kasia , moj dopiero w szkole pokazal na co naprawde go stac wlasnie to dalam do zrozumienia trini ......zeby liczyla sie z rozwinieciem skrzydel malej oj, coś dzisiaj nie nadajemy na jednej fali mnie chodziło o zachowanie no bo jeśli chodzi o wiedzę, to zawsze coś w głowach dzieciom zostaje, chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 kasia , moj dopiero w szkole pokazal na co naprawde go stac wlasnie to dalam do zrozumienia trini ......zeby liczyla sie z rozwinieciem skrzydel malej oj, coś dzisiaj nie nadajemy na jednej fali mnie chodziło o zachowanie no bo jeśli chodzi o wiedzę, to zawsze coś w głowach dzieciom zostaje, chyba faktycznie , fale nam sie rozminely ja nadaje dzisiaj na FM ....a ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 kasia , moj dopiero w szkole pokazal na co naprawde go stac wlasnie to dalam do zrozumienia trini ......zeby liczyla sie z rozwinieciem skrzydel malej oj, coś dzisiaj nie nadajemy na jednej fali mnie chodziło o zachowanie no bo jeśli chodzi o wiedzę, to zawsze coś w głowach dzieciom zostaje, chyba faktycznie , fale nam sie rozminely ja nadaje dzisiaj na FM ....a ty ? ty, sprawdzę orzesz ty!!!!!! kompletnie mi się roztroiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 kasia , moj dopiero w szkole pokazal na co naprawde go stac wlasnie to dalam do zrozumienia trini ......zeby liczyla sie z rozwinieciem skrzydel malej oj, coś dzisiaj nie nadajemy na jednej fali mnie chodziło o zachowanie no bo jeśli chodzi o wiedzę, to zawsze coś w głowach dzieciom zostaje, chyba faktycznie , fale nam sie rozminely ja nadaje dzisiaj na FM ....a ty ? ty, sprawdzę orzesz ty!!!!!! kompletnie mi się roztroiło moze nadajesz na dlugich .... a jea sie czai za rogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 a jea sie czai za rogiem taaa, widziałam tego czajnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 03.07.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Cześć kobitki! My z kaśką juz należymy do klubu wyrodnych matek w ramach klubu młodych matek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Cześć kobitki! My z kaśką juz należymy do klubu wyrodnych matek w ramach klubu młodych matek. No ba!!!! sama wkleiłam z gazety regulamin wyrodnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts