Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

kasia , moj dopiero w szkole pokazal na co naprawde go stac :evil:

wlasnie to dalam do zrozumienia trini ......zeby liczyla sie z rozwinieciem skrzydel malej :roll:

oj, coś dzisiaj nie nadajemy na jednej fali :lol: :lol:

mnie chodziło o zachowanie :lol:

no bo jeśli chodzi o wiedzę, to zawsze coś w głowach dzieciom zostaje, chyba :roll: :wink: :lol:

faktycznie , fale nam sie rozminely :roll: :lol:

ja nadaje dzisiaj na FM :wink: ....a ty ? :lol: :lol: :lol:

ty, sprawdzę

orzesz ty!!!!!!

kompletnie mi się roztroiło :lol:

moze nadajesz na dlugich .... :roll: :lol:

a jea sie czai za rogiem 8)

byłem jeszcze dzisiaj za rogiem 8) :lol: :wink:

uwazam , ze dzieci nalezy hartowac od malego ,nie przesadzac ze sterylna czystoscia i przyzwaczajac od malego do roznych rzeczy

jak sie chucha i dmucha to potem .....wychodza jaja

a moze ja wyrodna matka jestem :oops:

tak mi przyszlo do glowy , jak przeczytalam co piszecie :oops:

no ja uważam tak samo a moja matka przesadzała i ze mną i z moją siostrą - usiłuje z moim dzieckiem, ale ja już jej nie pozwalam i chyba dobrze na tym wychodzę ;)

Moja siostra choruje do tej pory bo w dzieciństwie była przegrzewana i słuchała mamuśki na każdym kroku. Ja za dzwi - to myk czapka z głowy szalik do plecaka i już. Choruję dwa razy w roku albo i nie i to wszystko. Alergii nie mam, choć od małego miałam w nosie zakazy typu nie jedz tego nie jedz tamtego bo Ci zaszkodzi. Lałam na to i robiłam swoje. Jeździłam na obozy survivalove od 11ego roku życia bo sie uparłam, żarłam chleb z piaskiem, i z czekolady wydłubywałam mrówki, czasem popijając herbatą na wodzie z jeziora. Żyję :D

Chociaż to i tak nie ma reguły...

Młoda sterylnie nie była chowana a i tak dopadła ją alergia na czekoladę.

Także to chyba zależy... Moja matka i siora są alergiczkami - ja nie. Ale młoda mogła odziedziczyć po babci ten gen, także jak coś ma byc to i tak się nie ustrzeże, ale fakt jest faktem, ze przesadne trzymanie pod kloszem bardziej zaszkodzić może niż pomóc.

uwazam , ze dzieci nalezy hartowac od malego ,nie przesadzac ze sterylna czystoscia i przyzwaczajac od malego do roznych rzeczy

jak sie chucha i dmucha to potem .....wychodza jaja

a moze ja wyrodna matka jestem :oops:

tak mi przyszlo do glowy , jak przeczytalam co piszecie :oops:

no ja uważam tak samo a moja matka przesadzała i ze mną i z moją siostrą - usiłuje z moim dzieckiem, ale ja już jej nie pozwalam i chyba dobrze na tym wychodzę ;)

Moja siostra choruje do tej pory bo w dzieciństwie była przegrzewana i słuchała mamuśki na każdym kroku. Ja za dzwi - to myk czapka z głowy szalik do plecaka i już. Choruję dwa razy w roku albo i nie i to wszystko. Alergii nie mam, bo od małego miałam w nosie zakazy typu nie jedz tego nie jedz tamtego bo Ci zaszkodzi. Jeździłam na obozy survivalove od 11ego roku życia bo sie uparłam, żarłam chleb z piaskiem, i z czekolady wydłubywałam mrówki, czasem popijając herbatą na wodzie z jeziora. Żyję :D

Chociaż to i tak nie ma reguły...

Młoda sterylnie nie była chowana a i tak dopadła ją alergia na czekoladę.

Także to chyba zależy... Moja matka i siora są alergiczkami - ja nie. Ale młoda mogła odziedziczyć po babci ten gen, także jak coś ma byc to i tak się nie ustrzeże, ale fakt jest faktem, ze przesadne trzymanie pod kloszem bardziej zaszkodzić może niż pomóc.

moze sprobujue jej podac czekolade z mrowkami ? :lol:

... jestem laska , nie chodzilabym nago po ogrodku :D :wink:

a chodzisz? :o

a tu jesteś czajniku :lol:

Witam wszystkich :D

nie czajnikuje, zara ide trawe rąbać 8) :wink:

to sie teraz mowi : rabac? :roll:

trawe ? :roll:

Tam się rąbie, bo rośnie na 40cm...

ale tylko 1500m2, dam rade 8) :lol: :wink: