frosch 03.07.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Cześć kobitki! My z kaśką juz należymy do klubu wyrodnych matek w ramach klubu młodych matek. macie tam tez podgrupy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.07.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Witam popołudniu Widzę że ja też wyrodna matka bo jadłam wszystko aga , jest juz Klub Mlodych Matek zalozmy Klub Wyrodnych Matek , zrobimy im konkurencje Do Młodysz się zapisałam choć do wyrodnych bardziej pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.07.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 ... jestem laska , nie chodzilabym nago po ogrodku a chodzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 ... jestem laska , nie chodzilabym nago po ogrodku a chodzisz? a tu jesteś czajniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.07.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 kasia , moj dopiero w szkole pokazal na co naprawde go stac wlasnie to dalam do zrozumienia trini ......zeby liczyla sie z rozwinieciem skrzydel malej oj, coś dzisiaj nie nadajemy na jednej fali mnie chodziło o zachowanie no bo jeśli chodzi o wiedzę, to zawsze coś w głowach dzieciom zostaje, chyba faktycznie , fale nam sie rozminely ja nadaje dzisiaj na FM ....a ty ? ty, sprawdzę orzesz ty!!!!!! kompletnie mi się roztroiło moze nadajesz na dlugich .... a jea sie czai za rogiem byłem jeszcze dzisiaj za rogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 03.07.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 A ja jako ta wyrodna już 4 dni nie rozmawiałam ze swoimi dziećmi. Boję się dzwonić, bo jeszcze okaże się, że trzeba po nich pojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.07.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 ... jestem laska , nie chodzilabym nago po ogrodku a chodzisz? a tu jesteś czajniku Witam wszystkich nie czajnikuje, zara ide trawe rąbać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 ... jestem laska , nie chodzilabym nago po ogrodku a chodzisz? nie , bo nie mam ogrodka ale bede miala duuuuzy ogrodek ....zapraszam za pare lat , jesli masz silne nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 A ja jako ta wyrodna już 4 dni nie rozmawiałam ze swoimi dziećmi. Boję się dzwonić, bo jeszcze okaże się, że trzeba po nich pojechać. my to się chyba musimy odłączyć od Młodych i założyć Wyrodne, co wy na to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 03.07.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 A ja jako ta wyrodna już 4 dni nie rozmawiałam ze swoimi dziećmi. Boję się dzwonić, bo jeszcze okaże się, że trzeba po nich pojechać. my to się chyba musimy odłączyć od Młodych i założyć Wyrodne, co wy na to??? A jak będziemy tam tylko we dwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 ... jestem laska , nie chodzilabym nago po ogrodku a chodzisz? a tu jesteś czajniku Witam wszystkich nie czajnikuje, zara ide trawe rąbać to sie teraz mowi : rabac? trawe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 03.07.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 uwazam , ze dzieci nalezy hartowac od malego ,nie przesadzac ze sterylna czystoscia i przyzwaczajac od malego do roznych rzeczy jak sie chucha i dmucha to potem .....wychodza jaja a moze ja wyrodna matka jestem tak mi przyszlo do glowy , jak przeczytalam co piszecie no ja uważam tak samo a moja matka przesadzała i ze mną i z moją siostrą - usiłuje z moim dzieckiem, ale ja już jej nie pozwalam i chyba dobrze na tym wychodzę Moja siostra choruje do tej pory bo w dzieciństwie była przegrzewana i słuchała mamuśki na każdym kroku. Ja za dzwi - to myk czapka z głowy szalik do plecaka i już. Choruję dwa razy w roku albo i nie i to wszystko. Alergii nie mam, choć od małego miałam w nosie zakazy typu nie jedz tego nie jedz tamtego bo Ci zaszkodzi. Lałam na to i robiłam swoje. Jeździłam na obozy survivalove od 11ego roku życia bo sie uparłam, żarłam chleb z piaskiem, i z czekolady wydłubywałam mrówki, czasem popijając herbatą na wodzie z jeziora. Żyję Chociaż to i tak nie ma reguły... Młoda sterylnie nie była chowana a i tak dopadła ją alergia na czekoladę. Także to chyba zależy... Moja matka i siora są alergiczkami - ja nie. Ale młoda mogła odziedziczyć po babci ten gen, także jak coś ma byc to i tak się nie ustrzeże, ale fakt jest faktem, ze przesadne trzymanie pod kloszem bardziej zaszkodzić może niż pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.07.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 A ja jako ta wyrodna już 4 dni nie rozmawiałam ze swoimi dziećmi. Boję się dzwonić, bo jeszcze okaże się, że trzeba po nich pojechać. Ja wczoraj swoją zawiozłem i dzwonię po 20...podobno za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.07.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 A co to młode i wyrodne nie możemy być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 uwazam , ze dzieci nalezy hartowac od malego ,nie przesadzac ze sterylna czystoscia i przyzwaczajac od malego do roznych rzeczy jak sie chucha i dmucha to potem .....wychodza jaja a moze ja wyrodna matka jestem tak mi przyszlo do glowy , jak przeczytalam co piszecie no ja uważam tak samo a moja matka przesadzała i ze mną i z moją siostrą - usiłuje z moim dzieckiem, ale ja już jej nie pozwalam i chyba dobrze na tym wychodzę Moja siostra choruje do tej pory bo w dzieciństwie była przegrzewana i słuchała mamuśki na każdym kroku. Ja za dzwi - to myk czapka z głowy szalik do plecaka i już. Choruję dwa razy w roku albo i nie i to wszystko. Alergii nie mam, bo od małego miałam w nosie zakazy typu nie jedz tego nie jedz tamtego bo Ci zaszkodzi. Jeździłam na obozy survivalove od 11ego roku życia bo sie uparłam, żarłam chleb z piaskiem, i z czekolady wydłubywałam mrówki, czasem popijając herbatą na wodzie z jeziora. Żyję Chociaż to i tak nie ma reguły... Młoda sterylnie nie była chowana a i tak dopadła ją alergia na czekoladę. Także to chyba zależy... Moja matka i siora są alergiczkami - ja nie. Ale młoda mogła odziedziczyć po babci ten gen, także jak coś ma byc to i tak się nie ustrzeże, ale fakt jest faktem, ze przesadne trzymanie pod kloszem bardziej zaszkodzić może niż pomóc. moze sprobujue jej podac czekolade z mrowkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.07.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 jak sie chucha i dmucha to potem .....wychodza jaja Raczej wydmuszki Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 03.07.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 A ja wolę jak oni dzwonią. Niech babcia dzwoni "za darmo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.07.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 ... jestem laska , nie chodzilabym nago po ogrodku a chodzisz? a tu jesteś czajniku Witam wszystkich nie czajnikuje, zara ide trawe rąbać to sie teraz mowi : rabac? trawe ? Tam się rąbie, bo rośnie na 40cm... ale tylko 1500m2, dam rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 A co to młode i wyrodne nie możemy być pewnie, że możemy być gratki i gatki http://62.181.0.222/model/miniatury/1164711378.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 03.07.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Frosia, szczerze mówiąc to nawet sprzedają takie czekolady... zaraz gdzieś miałam linka... http://www.toys4boys.pl/item112__Czekoladowe_mrowki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts