mati_sowee 04.07.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 http://www.caffeprego.pl/images/galeria/P1080999_1.jpg a to gdyby brakowało.... kawa ze wzorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.07.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Hej mati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.07.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Chciałabym umiec bo uwielbiam taka kawkę ale niestety nawet porzadnego ekspresu ciśnieniowego nie posiadam Ratuję się zaparzaczem ciśnieniowym i też jest ok. Super wygląda co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 04.07.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Hej mati czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.07.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 04.07.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 uciekam na kolejna fryzure probna - mam nadzieje ze ta bedzie juz ostatnia - bo sie wyba zaplacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.07.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Chciałabym umiec bo uwielbiam taka kawkę ale niestety nawet porzadnego ekspresu ciśnieniowego nie posiadam Ratuję się zaparzaczem ciśnieniowym i też jest ok. Super wygląda co? Bardzo super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.07.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 uciekam na kolejna fryzure probna - mam nadzieje ze ta bedzie juz ostatnia - bo sie wyba zaplacze Powodzenia i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.07.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 cześć czesc u mnie leje jak cholera Frosch naladowany jest na maxa ma robote na zewnatrz i jak jej nie zrobi , to nie pojedziemy na urlop , a w tych pieprzonych Niemcach nawet plaszcza przeciwdeszczowego nie mozna dostac dzieciaki wku..$%$%% ne ....bo poumawialy sie z kolegami , ze wroca z DE w ......miniona sobote a ja musze tego wszystkiego wysluchiwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.07.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 uciekam na kolejna fryzure probna - mam nadzieje ze ta bedzie juz ostatnia - bo sie wyba zaplacze zawsze mozesz zalozyc kapelusz ...i nic nie bedzie widac udanej fryzury zycze ja mialam pamietam papiloty na lbie .....nie pozwolilam sobie rozczesac tych lokow ...ale i tak wytrzymaly tylko ..2h ale bylam taka szczesliwa , ze nawet tego nie zauwazylam do dzisiaj nie zauwazam , ze chodze rozczochrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.07.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 cześć czesc u mnie leje jak cholera Frosch naladowany jest na maxa ma robote na zewnatrz i jak jej nie zrobi , to nie pojedziemy na urlop , a w tych pieprzonych Niemcach nawet plaszcza przeciwdeszczowego nie mozna dostac dzieciaki wku..$%$%% ne ....bo poumawialy sie z kolegami , ze wroca z DE w ......miniona sobote a ja musze tego wszystkiego wysluchiwac To masz nieciekawie.... U nas też marna pogoda, chyba pójdę spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.07.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 uciekam na kolejna fryzure probna - mam nadzieje ze ta bedzie juz ostatnia - bo sie wyba zaplacze zawsze mozesz zalozyc kapelusz ...i nic nie bedzie widac udanej fryzury zycze ja mialam pamietam papiloty na lbie .....nie pozwolilam sobie rozczesac tych lokow ...ale i tak wytrzymaly tylko ..2h ale bylam taka szczesliwa , ze nawet tego nie zauwazylam do dzisiaj nie zauwazam , ze chodze rozczochrana A ja zapuszczam włosy na ślub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.07.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 cześć czesc u mnie leje jak cholera Frosch naladowany jest na maxa ma robote na zewnatrz i jak jej nie zrobi , to nie pojedziemy na urlop , a w tych pieprzonych Niemcach nawet plaszcza przeciwdeszczowego nie mozna dostac dzieciaki wku..$%$%% ne ....bo poumawialy sie z kolegami , ze wroca z DE w ......miniona sobote a ja musze tego wszystkiego wysluchiwac To masz nieciekawie.... U nas też marna pogoda, chyba pójdę spać. ty nie spij , bo ci dzieciaka podrzuca tak mi zal Froscha , rozgrzebal cala sciezke przed domem zeby polozyc kostke , a ulewa mu to wszystko zalala chyba pojde mu wiadrami te wode wybierac teraz jezdzi po calym NRW za jakims plaszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.07.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 uciekam na kolejna fryzure probna - mam nadzieje ze ta bedzie juz ostatnia - bo sie wyba zaplacze zawsze mozesz zalozyc kapelusz ...i nic nie bedzie widac udanej fryzury zycze ja mialam pamietam papiloty na lbie .....nie pozwolilam sobie rozczesac tych lokow ...ale i tak wytrzymaly tylko ..2h ale bylam taka szczesliwa , ze nawet tego nie zauwazylam do dzisiaj nie zauwazam , ze chodze rozczochrana A ja zapuszczam włosy na ślub jak nie zdazysz , pozycze ci moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.07.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 cześć czesc u mnie leje jak cholera Frosch naladowany jest na maxa ma robote na zewnatrz i jak jej nie zrobi , to nie pojedziemy na urlop , a w tych pieprzonych Niemcach nawet plaszcza przeciwdeszczowego nie mozna dostac dzieciaki wku..$%$%% ne ....bo poumawialy sie z kolegami , ze wroca z DE w ......miniona sobote a ja musze tego wszystkiego wysluchiwac Rzeczywiście nie wesoło masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.07.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 cześć czesc u mnie leje jak cholera Frosch naladowany jest na maxa ma robote na zewnatrz i jak jej nie zrobi , to nie pojedziemy na urlop , a w tych pieprzonych Niemcach nawet plaszcza przeciwdeszczowego nie mozna dostac dzieciaki wku..$%$%% ne ....bo poumawialy sie z kolegami , ze wroca z DE w ......miniona sobote a ja musze tego wszystkiego wysluchiwac To masz nieciekawie.... U nas też marna pogoda, chyba pójdę spać. ty nie spij , bo ci dzieciaka podrzuca tak mi zal Froscha , rozgrzebal cala sciezke przed domem zeby polozyc kostke , a ulewa mu to wszystko zalala chyba pojde mu wiadrami te wode wybierac teraz jezdzi po calym NRW za jakims plaszczem Może Ci mailem wysłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.07.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 teraz jezdzi po calym NRW za jakims plaszczem może na allegrop mu zamów z wysyłką ekspresową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.07.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 witam pochmurno padało w nocy ...teraz jest chłodno i pochmurno spać mi sie chce a tu trza do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.07.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 cześć czesc u mnie leje jak cholera Frosch naladowany jest na maxa ma robote na zewnatrz i jak jej nie zrobi , to nie pojedziemy na urlop , a w tych pieprzonych Niemcach nawet plaszcza przeciwdeszczowego nie mozna dostac dzieciaki wku..$%$%% ne ....bo poumawialy sie z kolegami , ze wroca z DE w ......miniona sobote a ja musze tego wszystkiego wysluchiwac To masz nieciekawie.... U nas też marna pogoda, chyba pójdę spać. ty nie spij , bo ci dzieciaka podrzuca tak mi zal Froscha , rozgrzebal cala sciezke przed domem zeby polozyc kostke , a ulewa mu to wszystko zalala chyba pojde mu wiadrami te wode wybierac teraz jezdzi po calym NRW za jakims plaszczem Może Ci mailem wysłać? dzieciaka , wiadro czy plaszcz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.07.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 teraz jezdzi po calym NRW za jakims plaszczem może na allegrop mu zamów z wysyłką ekspresową juz nic nie kupie z neta na dwie przesylki czekam juz 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts