Ew-ka 04.07.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 wiecie co to są PLANY ???? PLANY są po to aby brały w łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.07.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 uciekam na kolejna fryzure probna - mam nadzieje ze ta bedzie juz ostatnia - bo sie wyba zaplacze ja mialam pamietam papiloty na lbie .....nie pozwolilam sobie rozczesac tych lokow ... ale bylam taka szczesliwa , ze nawet tego nie zauwazylam To tak jak ja. U mnie na piwo były zakręcane i do rana wytrzymały. A włsy miałam prawie do pasa.... Nie ma jak babcine sprawdzone metody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.07.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 No to idę wiśnie robić bo mnie wołaja już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.07.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Froszka.....zostaje Ci kupić duze worki na śmieci i z nich wyczarować płaszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.07.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 uciekam na kolejna fryzure probna - mam nadzieje ze ta bedzie juz ostatnia - bo sie wyba zaplacze zawsze mozesz zalozyc kapelusz ...i nic nie bedzie widac udanej fryzury zycze ja mialam pamietam papiloty na lbie .....nie pozwolilam sobie rozczesac tych lokow ...ale i tak wytrzymaly tylko ..2h ale bylam taka szczesliwa , ze nawet tego nie zauwazylam do dzisiaj nie zauwazam , ze chodze rozczochrana A ja zapuszczam włosy na ślub jak nie zdazysz , pozycze ci moje Super Mam rok, moze się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.07.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Froszka.....zostaje Ci kupić duze worki na śmieci i z nich wyczarować płaszcz juz mowilam Froschowi , zeby plandeke kupil i cos wykombinujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.07.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 cześć czesc u mnie leje jak cholera Frosch naladowany jest na maxa ma robote na zewnatrz i jak jej nie zrobi , to nie pojedziemy na urlop , a w tych pieprzonych Niemcach nawet plaszcza przeciwdeszczowego nie mozna dostac dzieciaki wku..$%$%% ne ....bo poumawialy sie z kolegami , ze wroca z DE w ......miniona sobote a ja musze tego wszystkiego wysluchiwac To masz nieciekawie.... U nas też marna pogoda, chyba pójdę spać. ty nie spij , bo ci dzieciaka podrzuca tak mi zal Froscha , rozgrzebal cala sciezke przed domem zeby polozyc kostke , a ulewa mu to wszystko zalala chyba pojde mu wiadrami te wode wybierac teraz jezdzi po calym NRW za jakims plaszczem Może Ci mailem wysłać? dzieciaka , wiadro czy plaszcz ? Płaszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.07.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Froszka.....zostaje Ci kupić duze worki na śmieci i z nich wyczarować płaszcz juz mowilam Froschowi , zeby plandeke kupil i cos wykombinujemy No właśnie froszka, jesteś mistrzynią w cudotworzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.07.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 No to idę wiśnie robić bo mnie wołaja już Wiśnie Cię wołają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.07.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Froszka.....zostaje Ci kupić duze worki na śmieci i z nich wyczarować płaszcz juz mowilam Froschowi , zeby plandeke kupil i cos wykombinujemy wszak wychowaliśmy sie na Pomysłowym Dobromirze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.07.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Cześć Co za aura... Pogoda butelkowa, jak to mówi mój mąż. Nic tylko usiąść przy butelce Jea, to coś w podobie do pogody barowej? dokładnie, to samo net mi nawala od pogody chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.07.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Froszka.....zostaje Ci kupić duze worki na śmieci i z nich wyczarować płaszcz juz mowilam Froschowi , zeby plandeke kupil i cos wykombinujemy wszak wychowaliśmy sie na Pomysłowym Dobromirze http://starzaki.eu.org/~nostalgia/fotki/pomyslowydobromir/dobromirmultimedia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.07.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Froszka.....zostaje Ci kupić duze worki na śmieci i z nich wyczarować płaszcz juz mowilam Froschowi , zeby plandeke kupil i cos wykombinujemy wszak wychowaliśmy sie na Pomysłowym Dobromirze Ewentualnie Zaczarowany ołówek pomoże http://www.filmpolski.pl/z4/15z/2515_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.07.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Cześć Co za aura... Pogoda butelkowa, jak to mówi mój mąż. Nic tylko usiąść przy butelce Jea, to coś w podobie do pogody barowej? dokładnie, to samo net mi nawala od pogody chyba To otwórz butelkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.07.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Ej..... Gdzie Wy jesteście???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.07.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Froszka.....zostaje Ci kupić duze worki na śmieci i z nich wyczarować płaszcz juz mowilam Froschowi , zeby plandeke kupil i cos wykombinujemy wszak wychowaliśmy sie na Pomysłowym Dobromirze a Zaczarowany Olowek to co? pikus? ..........i nic nie bylo na polkach za naszych czasow .....tylko plaszcze przeciwdeszczowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.07.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Tutaj PP gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.07.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 pp gacie http://www.oriononlineshop.com/isroot/productimages/FFFFFF_soft/250/22400179020.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.07.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 pp......Gatki http://www.mFoto.pl/uploads/1381/prawie-jak-barbi_302d9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 04.07.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 hej, heloł, i witam ale stronek przybyło przez te dwa dni... chyba nie nadrobie zaległości bo nie mam czasu wpadłam się tylko przywitac.. mykam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts