wartownik 04.07.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Bracia Koala ale się juz skończyła a teraz musze cos poczytac do snu o! nie znam , a lubie bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 04.07.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 kto żyw niech trzyma kciuki, w ciągu dzisiejszego wieczora rozstrzygnie się, czy będzie nowe mieszkanko czy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 04.07.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 kto żyw niech trzyma kciuki, w ciągu dzisiejszego wieczora rozstrzygnie się, czy będzie nowe mieszkanko czy nie... no to ja pierwszy bede trzymal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.07.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 kto żyw niech trzyma kciuki, w ciągu dzisiejszego wieczora rozstrzygnie się, czy będzie nowe mieszkanko czy nie... Trzymam mocno Daj znać o efektach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.07.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 To ja też trzymam I witam wieczornie ANDRE GRATULKI i kolejnych pieknych lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.07.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Bracia Koala ale się juz skończyła a teraz musze cos poczytac do snu o! nie znam , a lubie bajki To ulubiona bajka mojego syna teraz leci powtórka ale i tak oglada To mi się udało i oba śpia. A czytane było "Chmurka. O kotku, który spadł z nieba" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.07.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Bracia Koala ale się juz skończyła a teraz musze cos poczytac do snu o! nie znam , a lubie bajki To ulubiona bajka mojego syna teraz leci powtórka ale i tak oglada To mi się udało i oba śpia. A czytane było "Chmurka. O kotku, który spadł z nieba" A ja dzisiaj sam na włościach tylko z psem i kotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 04.07.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 O kotku, który spadł z nieba" i co dalej ? chetnie poslucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.07.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 O kotku, który spadł z nieba" i co dalej ? chetnie poslucham wystarczy że synkom czytałam i to dwa razy bo nie chcieli zasnąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.07.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 O kotku, który spadł z nieba" i co dalej ? chetnie poslucham wystarczy że synkom czytałam i to dwa razy bo nie chcieli zasnąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.07.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witajcie Moje dzieci jakoś nigdy nie lubiły, żeby im czytać czy opowiadać Ale fakt faktem zasypiały w "locie do łóżeczka", może więc matki ględzenie im przeszkadzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.07.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 ale już oba aniołki śpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.07.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 A ty Wartownik to chyba nie o takim kotku chciałbyś posłuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.07.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witajcie Moje dzieci jakoś nigdy nie lubiły, żeby im czytać czy opowiadać Ale fakt faktem zasypiały w "locie do łóżeczka", może więc matki ględzenie im przeszkadzało Cześć, To masz fajnie. Ja już starszego szkolę może za ro będzie czytał sam temu młodszemu i razem zasną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 04.07.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 A ty Wartownik to chyba nie o takim kotku chciałbyś posłuchać no to moze jakas bajka dla doroslych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.07.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witajcie Moje dzieci jakoś nigdy nie lubiły, żeby im czytać czy opowiadać Ale fakt faktem zasypiały w "locie do łóżeczka", może więc matki ględzenie im przeszkadzało Cześć, To masz fajnie. Ja już starszego szkolę może za ro będzie czytał sam temu młodszemu i razem zasną. Mam zajefajnie Poza tym, starszyzna umi juz czytać i czasem czyta na głos, więc i młoda korzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.07.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 A ty Wartownik to chyba nie o takim kotku chciałbyś posłuchać no to moze jakas bajka dla doroslych ale ze mnie kiepski gawędziarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.07.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Andre -Niech Wam sprzyjają Dobre Aniołki http://www.mFoto.pl/uploads/1383/pies-z-roza_a15f3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.07.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witajcie Moje dzieci jakoś nigdy nie lubiły, żeby im czytać czy opowiadać Ale fakt faktem zasypiały w "locie do łóżeczka", może więc matki ględzenie im przeszkadzało Cześć, To masz fajnie. Ja już starszego szkolę może za ro będzie czytał sam temu młodszemu i razem zasną. Mam zajefajnie Poza tym, starszyzna umi juz czytać i czasem czyta na głos, więc i młoda korzysta Tez bym tak chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.07.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 co do opowiadania bajek ....miszczuniem był mój mąż ....wszystkie dzieci ( nie tylko nasze ) uwielbiały z nim zasypiać ..... wymyślał bajeczki na ządanie ....o kotku ? było o kotku miało być o chorym króliczku ? prosze bardzo zawsze sie dziwiłam skąd on bierze takie opowieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts