ullerowa 04.07.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 co do opowiadania bajek ....miszczuniem był mój mąż ....wszystkie dzieci ( nie tylko nasze ) uwielbiały z nim zasypiać ..... wymyślał bajeczki na ządanie ....o kotku ? było o kotku miało być o chorym króliczku ? prosze bardzo zawsze sie dziwiłam skąd on bierze takie opowieści Moze powinniscie spisywać. Byłoby jak znalazł dla potomnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 04.07.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 A ty Wartownik to chyba nie o takim kotku chciałbyś posłuchać no to moze jakas bajka dla doroslych ale ze mnie kiepski gawędziarz to moze ja zaczne . za gorami , za lasami byla kraina , w ktorej zyl ksiaze w starym zamku , i postanowil go wyremontowac , i oglosil przetarg na roboty budowlano - remontowe ... acha i oczywiscie dach strasznie przecieka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.07.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 A ty Wartownik to chyba nie o takim kotku chciałbyś posłuchać no to moze jakas bajka dla doroslych ale ze mnie kiepski gawędziarz to moze ja zaczne . za gorami , za lasami byla kraina , w ktorej zyl ksiaze w starym zamku , i postanowil go wyremontowac , i oglosil przetarg na roboty budowlano - remontowe ... acha i oczywiscie dach strasznie przecieka .... a w krainie własnie szalał straszny boom budowlany a potencjalni pracownicy/robotnicy mieli fuch gdzieś na wyspach... więc ksiase wysłał swoich 3 synów w trzy strony świata żeby zorganizowali ludzi do pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 04.07.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 to moze ja zaczne . za gorami , za lasami byla kraina , w ktorej zyl ksiaze w starym zamku , i postanowil go wyremontowac , i oglosil przetarg na roboty budowlano - remontowe ... acha i oczywiscie dach strasznie przecieka .... a w krainie własnie szalał straszny boom budowlany a potencjalni pracownicy/robotnicy mieli fuch gdzieś na wyspach... więc ksiase wysłał swoich 3 synów w trzy strony świata żeby zorganizowali ludzi do pracy... ..... a ze latwiej bylo w tych czasach spotkac dziewice niz prawdziwego fachowca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.07.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 co do opowiadania bajek ....miszczuniem był mój mąż ....wszystkie dzieci ( nie tylko nasze ) uwielbiały z nim zasypiać ..... wymyślał bajeczki na ządanie ....o kotku ? było o kotku miało być o chorym króliczku ? prosze bardzo zawsze sie dziwiłam skąd on bierze takie opowieści Moze powinniscie spisywać. Byłoby jak znalazł dla potomnych bardzo żałuję ,że tego nie zrobiliśmy ale mam nadzieję ,że przy wnukach sobie przypomni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.07.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 to moze ja zaczne . za gorami , za lasami byla kraina , w ktorej zyl ksiaze w starym zamku , i postanowil go wyremontowac , i oglosil przetarg na roboty budowlano - remontowe ... acha i oczywiscie dach strasznie przecieka .... a w krainie własnie szalał straszny boom budowlany a potencjalni pracownicy/robotnicy mieli fuch gdzieś na wyspach... więc ksiase wysłał swoich 3 synów w trzy strony świata żeby zorganizowali ludzi do pracy... ..... a ze latwiej bylo w tych czasach spotkac dziewice niz prawdziwego fachowca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.07.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 to moze ja zaczne . za gorami , za lasami byla kraina , w ktorej zyl ksiaze w starym zamku , i postanowil go wyremontowac , i oglosil przetarg na roboty budowlano - remontowe ... acha i oczywiscie dach strasznie przecieka .... a w krainie własnie szalał straszny boom budowlany a potencjalni pracownicy/robotnicy mieli fuch gdzieś na wyspach... więc ksiase wysłał swoich 3 synów w trzy strony świata żeby zorganizowali ludzi do pracy... ..... a ze latwiej bylo w tych czasach spotkac dziewice niz prawdziwego fachowca ... .....to poszukiwania zaczeli od dziewic..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.07.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 co do opowiadania bajek ....miszczuniem był mój mąż ....wszystkie dzieci ( nie tylko nasze ) uwielbiały z nim zasypiać ..... wymyślał bajeczki na ządanie ....o kotku ? było o kotku miało być o chorym króliczku ? prosze bardzo zawsze sie dziwiłam skąd on bierze takie opowieści Moze powinniscie spisywać. Byłoby jak znalazł dla potomnych bardzo żałuję ,że tego nie zrobiliśmy ale mam nadzieję ,że przy wnukach sobie przypomni mój tata miał podobnie i tez załuje że nie zostały spisane teraz byłyby jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 04.07.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Andre - gratulacje wielkie ! Trini - trzymam kciuki ! Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 04.07.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 to moze ja zaczne . za gorami , za lasami byla kraina , w ktorej zyl ksiaze w starym zamku , i postanowil go wyremontowac , i oglosil przetarg na roboty budowlano - remontowe ... acha i oczywiscie dach strasznie przecieka .... a w krainie własnie szalał straszny boom budowlany a potencjalni pracownicy/robotnicy mieli fuch gdzieś na wyspach... więc ksiase wysłał swoich 3 synów w trzy strony świata żeby zorganizowali ludzi do pracy... ..... a ze latwiej bylo w tych czasach spotkac dziewice niz prawdziwego fachowca ... .....to poszukiwania zaczeli od dziewic..... .... czyli gdzies daleko odemnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 04.07.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 ... nie boj sie ,ukolysze cie do snuuuu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.07.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 to moze ja zaczne . za gorami , za lasami byla kraina , w ktorej zyl ksiaze w starym zamku , i postanowil go wyremontowac , i oglosil przetarg na roboty budowlano - remontowe ... acha i oczywiscie dach strasznie przecieka .... a w krainie własnie szalał straszny boom budowlany a potencjalni pracownicy/robotnicy mieli fuch gdzieś na wyspach... więc ksiase wysłał swoich 3 synów w trzy strony świata żeby zorganizowali ludzi do pracy... ..... a ze latwiej bylo w tych czasach spotkac dziewice niz prawdziwego fachowca ... .....to poszukiwania zaczeli od dziewic..... .... czyli gdzies daleko odemnie ... ......u mnie też nie ma.... (ciekawe czy gdzieś znajdą? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.07.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.07.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 04.07.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 powoli zapada zmrok , spotkamy sie znow za rok .....gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 04.07.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 a co Wy już na serio spać idziecie? melancholia tu jakaś zapanowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 04.07.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 nie boj sie ,utule cie do snu,bede blisko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.07.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Rankingum Rekordum 1. Jajcek - 327 2. inż. Mamoń - 286 3. SławekD-żonka - 199 4. verunia - 163 5. Olkalybowa - 158 6. Joanna i Janusz - 142 7. kze - 134 8. Mikopiko-125 9. Whisper - 119 10. fizyk - 100 11. jea - 96 12. frosch - 93 13. kasztanka - 92 14. Majka ,maksiu - 85 16. Ania Wiśniewska - 71 17. teska - 69 18. Sonika - 53 19. badi- 52 20. pp - 49 21. andre59 - 48 22. monka - 44 23. andrzejka - 43 24. Aga J.G - 41 25. ew-ka- 40 26. Moniś, zaba_gonia - 36 28. facio- 35 29. Trini - 30 30. markus_gdynia - 29 31. Jezier- 28 32. Witos , Nefer , Maxtorka- 27 35. marcel2000 - 23 36. tola - 22 37. Funia, beti555 - 20 38. kaśkamaciej -18 39. gaweł, - 17 40. Sylvia1 - 16 41. wartownik - 15 42. Agniesia , Karolka ,joola - 14 46. mundzia, marjucha -12 48. Jane , Wojty, prymasek , jamles , monikach, mati_sowee - 10 54. kasia64 , duende , ania - 9 57. stukpuk - 8 58. kolia, Zielonooka, dompodsosnami - 7 61. Januszz, tabaluga1, edzia, ullerowa - 6 65. lafcadio, Paty, ave!, ewuś,kropeczka27 - 5 70. Pawson, mayland-4 72. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2-3 77. Baba_budowniczy, Gryfpc, iwozelka, CAEN, jabko, słoneczko, - 2 83. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, kuleczka , arcobaleno, mbz, - 1 Streszczenie Andre świętuje 20 rocznice ślubu A dla dzieci były bajki na dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.07.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Dobranoc Słodkich snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 04.07.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Dobranoc Słodkich snów pozwol mi lepszym byc , pomoz mi zrozumiec sny , chce kochac jak nigdy nikt ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts