mati_sowee 05.07.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Mati a jak kolejna fryzura. Dobrze wyszła? bylam u zupelnie innej fryzjerki i ona jak czlowiek powiedziala mi ze to co mialam dzien wczesniej to jakas pomylka i ze uczesze mnie tak zeby bylo dobrze nie rozwalilo sie i zebym byla zadowolona wiec tak - nakrecila mi wlosy potem je upiela w fantazyjny sposob wpiela w to kwiaty i bylo przepieknie jestem zadowolona, ale mam takie poczucie ze nie tak mialo byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.07.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Mati a jak kolejna fryzura. Dobrze wyszła? bylam u zupelnie innej fryzjerki i ona jak czlowiek powiedziala mi ze to co mialam dzien wczesniej to jakas pomylka i ze uczesze mnie tak zeby bylo dobrze nie rozwalilo sie i zebym byla zadowolona wiec tak - nakrecila mi wlosy potem je upiela w fantazyjny sposob wpiela w to kwiaty i bylo przepieknie jestem zadowolona, ale mam takie poczucie ze nie tak mialo byc No to nie pozostaje nic innego jak powklejać zdjęcia z każdą fryzurką, a my Ci napiszemy która najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.07.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 nie wiem czy to Cię pocieszy u nas też pada U nas też.... I zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.07.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Froszka, właśnie sobie uzmysłowiłam, ze nie mogę jeść nutelli...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.07.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Mati a jak kolejna fryzura. Dobrze wyszła? bylam u zupelnie innej fryzjerki i ona jak czlowiek powiedziala mi ze to co mialam dzien wczesniej to jakas pomylka i ze uczesze mnie tak zeby bylo dobrze nie rozwalilo sie i zebym byla zadowolona wiec tak - nakrecila mi wlosy potem je upiela w fantazyjny sposob wpiela w to kwiaty i bylo przepieknie jestem zadowolona, ale mam takie poczucie ze nie tak mialo byc Ludzie róznie podchodza do pracy. Może poprzednie fryzjerki nie miały odpowiedniej kreatywności. Dobrze że już jesteś zadowolona Nie martw się na zapas wszystko będzie dobrze a teraz wypoczywaj, wypoczywaj i jeszcze raz wypoczywaj ile się da. W tym wielkim dniu musisz byc w formie. Trzymamy kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.07.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Mati a jak kolejna fryzura. Dobrze wyszła? bylam u zupelnie innej fryzjerki i ona jak czlowiek powiedziala mi ze to co mialam dzien wczesniej to jakas pomylka i ze uczesze mnie tak zeby bylo dobrze nie rozwalilo sie i zebym byla zadowolona wiec tak - nakrecila mi wlosy potem je upiela w fantazyjny sposob wpiela w to kwiaty i bylo przepieknie jestem zadowolona, ale mam takie poczucie ze nie tak mialo byc a ajk mialo byc ? musisz byc zadowolona na maxa mysle , ze najlepiej by bylo , gdybys cykala fotki i nam je pokazywala my bysmy ci doradzily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.07.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Mati a jak kolejna fryzura. Dobrze wyszła? bylam u zupelnie innej fryzjerki i ona jak czlowiek powiedziala mi ze to co mialam dzien wczesniej to jakas pomylka i ze uczesze mnie tak zeby bylo dobrze nie rozwalilo sie i zebym byla zadowolona wiec tak - nakrecila mi wlosy potem je upiela w fantazyjny sposob wpiela w to kwiaty i bylo przepieknie jestem zadowolona, ale mam takie poczucie ze nie tak mialo byc Ludzie róznie podchodza do pracy. Może poprzednie fryzjerki nie miały odpowiedniej kreatywności. Dobrze że już jesteś zadowolona Nie martw się na zapas wszystko będzie dobrze a teraz wypoczywaj, wypoczywaj i jeszcze raz wypoczywaj ile się da. W tym wielkim dniu musisz byc w formie. Trzymamy kciuki. A właśnie. Kiedy ten wielki dzień?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.07.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Froszka, właśnie sobie uzmysłowiłam, ze nie mogę jeść nutelli...... nie przejmuj sie .....ja tez nie moge chociaz wcale jej wczesniej nie jadlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.07.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 nie wiem czy to Cię pocieszy u nas też pada U nas też.... I zimno i u mnie piździ od rana jestem wku...na expres do kawy zalał mi całą kuchnie korek na termosie nie puścił kawy do środka tylko wszystko wylewał na zewnątrz .....5 szklanek kawy -masakra i nie moge znaleźć karty gwarancyjne\j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.07.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Froszka, właśnie sobie uzmysłowiłam, ze nie mogę jeść nutelli...... nie przejmuj sie .....ja tez nie moge chociaz wcale jej wczesniej nie jadlam No widzisz, a ja jadłam. I w dodatku niemiecką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.07.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Mati a jak kolejna fryzura. Dobrze wyszła? bylam u zupelnie innej fryzjerki i ona jak czlowiek powiedziala mi ze to co mialam dzien wczesniej to jakas pomylka i ze uczesze mnie tak zeby bylo dobrze nie rozwalilo sie i zebym byla zadowolona wiec tak - nakrecila mi wlosy potem je upiela w fantazyjny sposob wpiela w to kwiaty i bylo przepieknie jestem zadowolona, ale mam takie poczucie ze nie tak mialo byc a ajk mialo byc ? musisz byc zadowolona na maxa mysle , ze najlepiej by bylo , gdybys cykala fotki i nam je pokazywala my bysmy ci doradzily Ja też się wypowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.07.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 nie wiem czy to Cię pocieszy u nas też pada U nas też.... I zimno i u mnie piździ od rana jestem wku...na expres do kawy zalał mi całą kuchnie korek na termosie nie puścił kawy do środka tylko wszystko wylewał na zewnątrz .....5 szklanek kawy -masakra i nie moge znaleźć karty gwarancyjne\j Nie wku...aj się Ktoś tu kiedyś o magicznych kubeczkach do góry dnem mówił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 05.07.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Mati a jak kolejna fryzura. Dobrze wyszła? bylam u zupelnie innej fryzjerki i ona jak czlowiek powiedziala mi ze to co mialam dzien wczesniej to jakas pomylka i ze uczesze mnie tak zeby bylo dobrze nie rozwalilo sie i zebym byla zadowolona wiec tak - nakrecila mi wlosy potem je upiela w fantazyjny sposob wpiela w to kwiaty i bylo przepieknie jestem zadowolona, ale mam takie poczucie ze nie tak mialo byc No to nie pozostaje nic innego jak powklejać zdjęcia z każdą fryzurką, a my Ci napiszemy która najlepsza nie mam zdjec bylam zajeta plakaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.07.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 mialam wczoraj z dzieciakami luzna gadke na temat kwiatkow i wogole roslin i... dowiedziaalm sie , ze jestem posiadaczka m.in.....mongolii , aurelii i stolczykow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.07.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 nie wiem czy to Cię pocieszy u nas też pada U nas też.... I zimno i u mnie piździ od rana jestem wku...na expres do kawy zalał mi całą kuchnie korek na termosie nie puścił kawy do środka tylko wszystko wylewał na zewnątrz .....5 szklanek kawy -masakra i nie moge znaleźć karty gwarancyjne\j Nie wku...aj się Ktoś tu kiedyś o magicznych kubeczkach do góry dnem mówił... dokladnie wywal te szklanki do gory dnem i tak sa puste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.07.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Froszka, właśnie sobie uzmysłowiłam, ze nie mogę jeść nutelli...... nie przejmuj sie .....ja tez nie moge chociaz wcale jej wczesniej nie jadlam No widzisz, a ja jadłam. I w dodatku niemiecką i poszlo ci w brzuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.07.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 mialam wczoraj z dzieciakami luzna gadke na temat kwiatkow i wogole roslin i... dowiedziaalm sie , ze jestem posiadaczka m.in.....mongolii , aurelii i stolczykow ładne kfiotki, zwłaszcza te stolce mie sie podobajom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.07.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Nie wku...aj się Ktoś tu kiedyś o magicznych kubeczkach do góry dnem mówił... kubek też mnie wku...wia już 2 razy mi nie pomógł wogole to jestem dzisiaj ogolnie nabuzowana a musze byc pogodna i usmiechnieta .......bo moj synek ma dzisiaj 24 urodziny ale jestm zla bo nie mam dla niego prezentu bo ON nic nie potrzebuje może mi kto cos podpowie .......plissssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.07.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 mialam wczoraj z dzieciakami luzna gadke na temat kwiatkow i wogole roslin i... dowiedziaalm sie , ze jestem posiadaczka m.in.....mongolii , aurelii i stolczykow ładne kfiotki, zwłaszcza te stolce mie sie podobajom froschowi tez wiecie juz jakie posiadam roslinki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 05.07.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Mati a jak kolejna fryzura. Dobrze wyszła? bylam u zupelnie innej fryzjerki i ona jak czlowiek powiedziala mi ze to co mialam dzien wczesniej to jakas pomylka i ze uczesze mnie tak zeby bylo dobrze nie rozwalilo sie i zebym byla zadowolona wiec tak - nakrecila mi wlosy potem je upiela w fantazyjny sposob wpiela w to kwiaty i bylo przepieknie jestem zadowolona, ale mam takie poczucie ze nie tak mialo byc Ludzie róznie podchodza do pracy. Może poprzednie fryzjerki nie miały odpowiedniej kreatywności. Dobrze że już jesteś zadowolona Nie martw się na zapas wszystko będzie dobrze a teraz wypoczywaj, wypoczywaj i jeszcze raz wypoczywaj ile się da. W tym wielkim dniu musisz byc w formie. Trzymamy kciuki. A właśnie. Kiedy ten wielki dzień?????????? za 9 dni - 14 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts