Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Nie wku...aj się :)

Ktoś tu kiedyś o magicznych kubeczkach do góry dnem mówił... :lol: :roll: :D

kubek też mnie wku...wia :evil: już 2 razy mi nie pomógł :evil: :evil: :evil:

wogole to jestem dzisiaj ogolnie nabuzowana :evil:

a musze byc pogodna i usmiechnieta

.......bo moj synek ma dzisiaj 24 urodziny :D :D :D :D

ale jestm zla bo nie mam dla niego prezentu :evil: bo ON nic nie potrzebuje :evil:

może mi kto cos podpowie .......plissssss

fajnego masz syna , tez bym chciala takiego (moze byc nawet ziec :wink: )

moje ciagle cos potrzebuja :wink:

moze daj mu karnet na ......miesiac bezplatnego sprzatania w jego pokoju (mowilas , ze potrzebuje porzadku 8) :lol: )

a jakis kosmetyk ? jakas fajna woda? mialabys i ty w tym przyjemnosc :roll: :D

DAWID !!!!!!!!!!! wszystkiego co najlepsze i spelnienia wszystkich marzen !!!!!!!!!!

zapakuje ci moja Olke w autobus(jedzie do Olesna 8) ) i przesle w prezencie :wink: :lol: :lol: , bo strasznie sie tu nudzi .....odbior jutro ok 9.00 :wink: :wink:

http://bilder3.preissuchmaschine.de/prodfoto/bossbottletafter.jpg

ew-cia , a moze jakis wyrabany zegarek ?

albo cyfrowka , mp3-ka ? :roll:

markowe spadenki kapielowe ( ostanio kupilam takie z Bossa froschowi na ktoras tam miesiecznice i bardzo mu sie podobaly )

dobrzy ludzie z Was :D ale moje dziecko pracując -zarabia i TO wszystko ma ....mnostwo kosmetykow ,zegarek wypasiony ,o koszulach nie wspomnę ( Kaska wczoaj w prezencie mu je wszystkie wyprasowała ....bo ja mu koszul nie prasuje -on to sam robi :wink: ) bo ma ich dziesiątki .....to jest bardzo wymagający młodzieniec ,ale na wszystko sam zarabia :D

powiedzial mi tylko ,że brakuje mu ......skarpetek 8) wiec chyba kupie mu te durne skarpetki :-?

a tera spdam po zakupy

papa

Mati a jak kolejna fryzura. Dobrze wyszła?

bylam u zupelnie innej fryzjerki i ona jak czlowiek powiedziala mi ze to co mialam dzien wczesniej to jakas pomylka i ze uczesze mnie tak zeby bylo dobrze nie rozwalilo sie i zebym byla zadowolona

wiec tak - nakrecila mi wlosy potem je upiela w fantazyjny sposob wpiela w to kwiaty i bylo przepieknie

jestem zadowolona, ale mam takie poczucie ze nie tak mialo byc

Ludzie róznie podchodza do pracy. Może poprzednie fryzjerki nie miały odpowiedniej kreatywności. Dobrze że już jesteś zadowolona :lol:

Nie martw się na zapas wszystko będzie dobrze a teraz wypoczywaj, wypoczywaj i jeszcze raz wypoczywaj ile się da. W tym wielkim dniu musisz byc w formie. :lol:

Trzymamy kciuki. :D

A właśnie.

Kiedy ten wielki dzień??????????

za 9 dni - 14 lipca

Oj to juz tuż tuż :)

Ja jeszcze mam rok :)

dobrzy ludzie z Was :D ale moje dziecko pracując -zarabia i TO wszystko ma ....mnostwo kosmetykow ,zegarek wypasiony ,o koszulach nie wspomnę ( Kaska wczoaj w prezencie mu je wszystkie wyprasowała ....bo ja mu koszul nie prasuje -on to sam robi :wink: ) bo ma ich dziesiątki .....to jest bardzo wymagający młodzieniec ,ale na wszystko sam zarabia :D

powiedzial mi tylko ,że brakuje mu ......skarpetek 8) wiec chyba kupie mu te durne skarpetki :-?

a tera spdam po zakupy

papa

kup mu 24 pary i zrob ladny bukiet z nich :lol:

Ciekawe czy moi szybko wykarzą zainteresowanie ładnymi kwiatkami? :wink:

moje dosc szybko wykazywaly talent do przekrecania wszelkich nazw

nie tylko kwiatkow :D

W temacie stolczyków - wiesz, ze mam 4 takie okazy. i jestem dumna z siebie, gdyż pięknie o nie dbam i pieknie mi kwitną :D :lol: :oops: :wink:

super!!!!!!!

bedziesz z nich zadowolona

ja mam juz 8 :roll:

3 aktualnie kwitna :D