mirek_gdynia 05.07.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Pozdrowionka z Trójmiasta wszystkim klikaczom Zapowiada się kolejny dzień gratisowego podlewania Trawnik zaczyna przypominać ten angielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.07.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 mialam wczoraj z dzieciakami luzna gadke na temat kwiatkow i wogole roslin i... dowiedziaalm sie , ze jestem posiadaczka m.in.....mongolii , aurelii i stolczykow Fajnie masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.07.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 nie wiem czy to Cię pocieszy u nas też pada U nas też.... I zimno a u nas to słońce się przedziera i 19 st.C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.07.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Nie wku...aj się Ktoś tu kiedyś o magicznych kubeczkach do góry dnem mówił... kubek też mnie wku...wia już 2 razy mi nie pomógł wogole to jestem dzisiaj ogolnie nabuzowana a musze byc pogodna i usmiechnieta .......bo moj synek ma dzisiaj 24 urodziny ale jestm zla bo nie mam dla niego prezentu bo ON nic nie potrzebuje może mi kto cos podpowie .......plissssss fajnego masz syna , tez bym chciala takiego (moze byc nawet ziec ) moje ciagle cos potrzebuja moze daj mu karnet na ......miesiac bezplatnego sprzatania w jego pokoju (mowilas , ze potrzebuje porzadku ) a jakis kosmetyk ? jakas fajna woda? mialabys i ty w tym przyjemnosc DAWID !!!!!!!!!!! wszystkiego co najlepsze i spelnienia wszystkich marzen !!!!!!!!!! zapakuje ci moja Olke w autobus(jedzie do Olesna ) i przesle w prezencie , bo strasznie sie tu nudzi .....odbior jutro ok 9.00 http://bilder3.preissuchmaschine.de/prodfoto/bossbottletafter.jpg ew-cia , a moze jakis wyrabany zegarek ? albo cyfrowka , mp3-ka ? markowe spadenki kapielowe ( ostanio kupilam takie z Bossa froschowi na ktoras tam miesiecznice i bardzo mu sie podobaly ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.07.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Ew-ka, dobre "dziecko" masz, nie chce mamy nakręcać Może koszulinę fajną, tego nigdy dość, ja lubię dostawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.07.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 mialam wczoraj z dzieciakami luzna gadke na temat kwiatkow i wogole roslin i... dowiedziaalm sie , ze jestem posiadaczka m.in.....mongolii , aurelii i stolczykow Fajnie masz... to chlopaki takie bystre z biologii u mnie jak zwykle ......deszczowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.07.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 mialam wczoraj z dzieciakami luzna gadke na temat kwiatkow i wogole roslin i... dowiedziaalm sie , ze jestem posiadaczka m.in.....mongolii , aurelii i stolczykow Fajnie masz... to chlopaki takie bystre z biologii u mnie jak zwykle ......deszczowo W ładnych kfiatkach dodrze wyedukowani?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.07.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Ciekawe czy moi szybko wykarzą zainteresowanie ładnymi kwiatkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.07.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 dobrzy ludzie z Was ale moje dziecko pracując -zarabia i TO wszystko ma ....mnostwo kosmetykow ,zegarek wypasiony ,o koszulach nie wspomnę ( Kaska wczoaj w prezencie mu je wszystkie wyprasowała ....bo ja mu koszul nie prasuje -on to sam robi ) bo ma ich dziesiątki .....to jest bardzo wymagający młodzieniec ,ale na wszystko sam zarabia powiedzial mi tylko ,że brakuje mu ......skarpetek wiec chyba kupie mu te durne skarpetki a tera spdam po zakupy papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.07.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Froszka, właśnie sobie uzmysłowiłam, ze nie mogę jeść nutelli...... nie przejmuj sie .....ja tez nie moge chociaz wcale jej wczesniej nie jadlam No widzisz, a ja jadłam. I w dodatku niemiecką i poszlo ci w brzuch Poszło, ale już wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.07.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Ciekawe czy moi szybko wykarzą zainteresowanie ładnymi kwiatkami? moje dosc szybko wykazywaly talent do przekrecania wszelkich nazw nie tylko kwiatkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.07.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Mati a jak kolejna fryzura. Dobrze wyszła? bylam u zupelnie innej fryzjerki i ona jak czlowiek powiedziala mi ze to co mialam dzien wczesniej to jakas pomylka i ze uczesze mnie tak zeby bylo dobrze nie rozwalilo sie i zebym byla zadowolona wiec tak - nakrecila mi wlosy potem je upiela w fantazyjny sposob wpiela w to kwiaty i bylo przepieknie jestem zadowolona, ale mam takie poczucie ze nie tak mialo byc Ludzie róznie podchodza do pracy. Może poprzednie fryzjerki nie miały odpowiedniej kreatywności. Dobrze że już jesteś zadowolona Nie martw się na zapas wszystko będzie dobrze a teraz wypoczywaj, wypoczywaj i jeszcze raz wypoczywaj ile się da. W tym wielkim dniu musisz byc w formie. Trzymamy kciuki. A właśnie. Kiedy ten wielki dzień?????????? za 9 dni - 14 lipca Oj to juz tuż tuż Ja jeszcze mam rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 05.07.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 a mialy byc rozpuszcone i zrobione loczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.07.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 05.07.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 a i kwiatki mialam miec we wlosoach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.07.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Ciekawe czy moi szybko wykarzą zainteresowanie ładnymi kwiatkami? moje dosc szybko wykazywaly talent do przekrecania wszelkich nazw nie tylko kwiatkow W temacie stolczyków - wiesz, ze mam 4 takie okazy. i jestem dumna z siebie, gdyż pięknie o nie dbam i pieknie mi kwitną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.07.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witam wszystkich Rany, ta pogoda mnie dobija Wciąz chce mi się spać i spać, i spać, i spać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.07.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 dobrzy ludzie z Was ale moje dziecko pracując -zarabia i TO wszystko ma ....mnostwo kosmetykow ,zegarek wypasiony ,o koszulach nie wspomnę ( Kaska wczoaj w prezencie mu je wszystkie wyprasowała ....bo ja mu koszul nie prasuje -on to sam robi ) bo ma ich dziesiątki .....to jest bardzo wymagający młodzieniec ,ale na wszystko sam zarabia powiedzial mi tylko ,że brakuje mu ......skarpetek wiec chyba kupie mu te durne skarpetki a tera spdam po zakupy papa kup mu 24 pary i zrob ladny bukiet z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.07.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 a i kwiatki mialam miec we wlosoach Każda wariatka ma głowie kwiatka Gratki mati! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.07.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Ciekawe czy moi szybko wykarzą zainteresowanie ładnymi kwiatkami? moje dosc szybko wykazywaly talent do przekrecania wszelkich nazw nie tylko kwiatkow W temacie stolczyków - wiesz, ze mam 4 takie okazy. i jestem dumna z siebie, gdyż pięknie o nie dbam i pieknie mi kwitną super!!!!!!! bedziesz z nich zadowolona ja mam juz 8 3 aktualnie kwitna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts