frosch 05.07.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 A ja na razie zapuszczam włosy. Nie wiem co będę miała na głowie do slubu zobaczymy ile ci mala wyszarpie ich glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 05.07.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 mojej corce marzy sie taka korona http://www.bigis-schatzkiste.de/set-hochzeit-diadem.jpg mam taki welon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 05.07.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witam Ja miałąm do ślubu włosy upięte w koka. Ogromnego, bo wtedy długie włosy miałam. I na to założone takie coś jak korona tylko to było dokładnie dookoła koka. Do tego dopięty był welon, tak jak ma ta babbka na zdjęciu. I bardzo się sobie podobałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.07.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witam Ja miałąm do ślubu włosy upięte w koka. Ogromnego, bo wtedy długie włosy miałam. I na to założone takie coś jak korona tylko to było dokładnie dookoła koka. Do tego dopięty był welon, tak jak ma ta babbka na zdjęciu. I bardzo się sobie podobałam. pokaz nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 05.07.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Ew-ka, a może coś z królestwa gadżetów? chociaż pewnie chciałabyś wręczyć dzisiaj - ale gdyby wchodziło w grę dojście prezentu za kilka dni to polecam stronkę: http://www.toys4boys.pl/ Dzień dobry wszystkim Mam lekkiego zgryza z mieszkaniem które planujemy kupić... Otóż znajomy pośrednik mojej matki twierdzi, że 4000 za metr w starym budownictwie (ale wszystko w b. dobrym stanie) , że to jest za drogo, i że po wakacjach będzie dużo taniej, i nie wiem czy mu wierzyć, bo przecież na pewno to nigdy nic nie wiadomo, i teraz to ja już jestem jeszcze głupsza niż byłam... i nie wiem co robić, bo czekać z decyzją możemy najwyżej do poniedziałku... Dla mnie lokalizacja tego mieszkania jest wprost idealna, wszystko blisko i pod ręką, no i jest tam tylko 8 mieszkań... Ale nie wiem co mam robić, jeśli się nie zdecyduję do poniedziałku, to będą to mieszkanie pokazywać innym chętnym... No nie wiem, po prostu nie wiem co mam mysleć, za moment osiwieję... dlaczego po lecie mialoby byc taniej? spytaj krolika , on jet specjalista no własnie nie wiem czemu, ale tak twierdzi ten gościu, normalnie zaraz usiądę i zacznę najzwyczajniej płakać.... idę pisać do Królika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 05.07.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witam Ja miałąm do ślubu włosy upięte w koka. Ogromnego, bo wtedy długie włosy miałam. I na to założone takie coś jak korona tylko to było dokładnie dookoła koka. Do tego dopięty był welon, tak jak ma ta babbka na zdjęciu. I bardzo się sobie podobałam. pokaz nam To były czasy długo przed cyfrówkami, Mam tylko analogowe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.07.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witam Ja miałąm do ślubu włosy upięte w koka. Ogromnego, bo wtedy długie włosy miałam. I na to założone takie coś jak korona tylko to było dokładnie dookoła koka. Do tego dopięty był welon, tak jak ma ta babbka na zdjęciu. I bardzo się sobie podobałam. pokaz nam To były czasy długo przed cyfrówkami, Mam tylko analogowe zdjęcia. nie wimiguj sie mozesz zeskanowac i zapisac na kompie ide ludziska do pracy narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.07.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Cześć Klikacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 05.07.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Oj froschka, czy ty myślisz, że każdy ma kasy jak lodu? I skanery w domu? Mój mąż to nawet w owrek po Goldbandzie chciałby mnie ubrać, bo można 100 zł zaoszczędzić. Mogę co najwyżej zrobić zdjęcie zdjęcia, ale za jakość nie ręczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.07.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witajcie jesli macie możliwość włączcie sobie radio na program trzeci, leci na żywo jubileuszowy koncert Kultupozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 05.07.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Słuchamy, słuchamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.07.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Oj froschka, czy ty myślisz, że każdy ma kasy jak lodu? I skanery w domu? Mój mąż to nawet w owrek po Goldbandzie chciałby mnie ubrać, bo można 100 zł zaoszczędzić. Mogę co najwyżej zrobić zdjęcie zdjęcia, ale za jakość nie ręczę. sorry , nie chcialam cie urazic co do twojego meza .....nawet na workach moze zaoszczedzic , nie potrzebujesz ich zbyt wiele zrob skarbie fotke fotki i wklej nam lapka !!!! kasia i maksiu , witajcie a teraz juz zmykam , ciao !!! p.s. ja w Polsce tez nie mam skanera w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.07.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 a teraz juz zmykam , ciao !!! Szkoda, przyjemności p.s. ja w Polsce tez nie mam skanera w domu Ja też, w ogóle w domu to ja nawet dostępu do netu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 05.07.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 OK, jak dam radę to wieczorem. Bo muszę juz lecieć. Hydraulik zaraz przyjeżdża na poprawki. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.07.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witajcie jesli macie możliwość włączcie sobie radio na program trzeci, leci na żywo jubileuszowy koncert Kultu pozdrawiam m. Słuchamy Mimo, że nam znów prąd co chwila siada z powodu wicherku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.07.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witajcie jesli macie możliwość włączcie sobie radio na program trzeci, leci na żywo jubileuszowy koncert Kultu pozdrawiam m. Słuchamy Mimo, że nam znów prąd co chwila siada z powodu wicherku siedze w pracy i słucham.. nie jestem w stanie pracować, ta muzyka przywodzi tyle pięknych wspomnień, a poza tym zawsze kiedy miałem doła to też słuchałem Kultu, żywa historia.... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 05.07.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 mojej corce marzy sie taka korona http://www.bigis-schatzkiste.de/set-hochzeit-diadem.jpg mam taki welon A taką suknię ślubną też masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.07.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Ksiądz by do kościoła w takiej nie wpuscił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 05.07.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 mojej corce marzy sie taka korona http://www.bigis-schatzkiste.de/set-hochzeit-diadem.jpg mam taki welon A taką suknię ślubną też masz ? nie ale pod suknią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 05.07.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Ksiądz by do kościoła w takiej nie wpuscił a to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts