Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Ja miałąm do ślubu włosy upięte w koka. Ogromnego, bo wtedy długie włosy miałam. I na to założone takie coś jak korona tylko to było dokładnie dookoła koka. Do tego dopięty był welon, tak jak ma ta babbka na zdjęciu. I bardzo się sobie podobałam. :wink: :oops:

pokaz nam 8) :D

Ew-ka, a może coś z królestwa gadżetów?

chociaż pewnie chciałabyś wręczyć dzisiaj - ale gdyby wchodziło w grę dojście prezentu za kilka dni to polecam stronkę:

http://www.toys4boys.pl/

Dzień dobry wszystkim :)

Mam lekkiego zgryza z mieszkaniem które planujemy kupić...

Otóż znajomy pośrednik mojej matki twierdzi, że 4000 za metr w starym budownictwie (ale wszystko w b. dobrym stanie) , że to jest za drogo, i że po wakacjach będzie dużo taniej, i nie wiem czy mu wierzyć, bo przecież na pewno to nigdy nic nie wiadomo, i teraz to ja już jestem jeszcze głupsza niż byłam...

i nie wiem co robić, bo czekać z decyzją możemy najwyżej do poniedziałku...

Dla mnie lokalizacja tego mieszkania jest wprost idealna, wszystko blisko i pod ręką, no i jest tam tylko 8 mieszkań...

Ale nie wiem co mam robić, jeśli się nie zdecyduję do poniedziałku, to będą to mieszkanie pokazywać innym chętnym...

No nie wiem, po prostu nie wiem co mam mysleć, za moment osiwieję... :(

dlaczego po lecie mialoby byc taniej? :o

spytaj krolika , on jet specjalista 8)

no własnie nie wiem czemu, ale tak twierdzi ten gościu, normalnie zaraz usiądę i zacznę najzwyczajniej płakać....

idę pisać do Królika :)

Witam

Ja miałąm do ślubu włosy upięte w koka. Ogromnego, bo wtedy długie włosy miałam. I na to założone takie coś jak korona tylko to było dokładnie dookoła koka. Do tego dopięty był welon, tak jak ma ta babbka na zdjęciu. I bardzo się sobie podobałam. :wink: :oops:

To były czasy długo przed cyfrówkami, Mam tylko analogowe zdjęcia.

Witam

To były czasy długo przed cyfrówkami, Mam tylko analogowe zdjęcia.

nie wimiguj sie :D

mozesz zeskanowac i zapisac na kompie 8) :wink:

ide ludziska do pracy

narka

Oj froschka, czy ty myślisz, że każdy ma kasy jak lodu? I skanery w domu? Mój mąż to nawet w owrek po Goldbandzie chciałby mnie ubrać, bo można 100 zł zaoszczędzić. :wink: Mogę co najwyżej zrobić zdjęcie zdjęcia, ale za jakość nie ręczę.

sorry , nie chcialam cie urazic :oops: :(

co do twojego meza .....nawet na workach moze zaoszczedzic , nie potrzebujesz ich zbyt wiele :wink: :wink:

zrob skarbie fotke fotki i wklej nam 8)

lapka !!!!

kasia i maksiu , witajcie :D

a teraz juz zmykam , ciao !!!

p.s. ja w Polsce tez nie mam skanera w domu 8) :oops: :wink:

Witajcie

jesli macie możliwość włączcie sobie radio na program trzeci, leci na żywo jubileuszowy koncert Kultu

pozdrawiam

m.

Słuchamy :lol:

Mimo, że nam znów prąd co chwila siada z powodu wicherku :evil:

siedze w pracy i słucham.. nie jestem w stanie pracować, ta muzyka przywodzi tyle pięknych wspomnień, a poza tym zawsze kiedy miałem doła to też słuchałem Kultu, żywa historia....

pozdrawiam

m.