ullerowa 05.07.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Aniu W . Wiem że gdzies tu jestes , odezwij się Odzywam się, Pani Detektyw To teraz mow co robiłas przez ostatnie pare tygodni i czy masz alibi Jak na spowiedzi: Byłam na zlocie z okazji 10 lecia matury Byłam na weselu Byłam na poprawinach Byłam na chrzcinach Leczę dziecko z ropnej anginy Myślę jak tu zarobić dużą kasę Martwię się ogrodem bo ulewy psują mi róże Opaliłam się trochę Gotowałam, prałam i sprzątałam Urządzałam urodziny... wystarczy? To ty zapracowana kobita jesteś zupełnie jak ja i do tego moja imienniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.07.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 A co u was słychać w ogóle??? Corka dostała się gdzie chciała, czyli do mat-fizu-inform. A zawsze mysłałam ze ona humanistka jest Żebyscie wiedzieli jakie piękne wypracowania pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.07.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 A co u was słychać w ogóle??? Jakoś się 3 mamy Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.07.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Aniu W . Wiem że gdzies tu jestes , odezwij się Odzywam się, Pani Detektyw To teraz mow co robiłas przez ostatnie pare tygodni i czy masz alibi Jak na spowiedzi: Byłam na zlocie z okazji 10 lecia matury Byłam na weselu Byłam na poprawinach Byłam na chrzcinach Leczę dziecko z ropnej anginy Myślę jak tu zarobić dużą kasę Martwię się ogrodem bo ulewy psują mi róże Opaliłam się trochę Gotowałam, prałam i sprzątałam Urządzałam urodziny... wystarczy? I gdzie tu alibi? Między wierszami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.07.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 A co u was słychać w ogóle??? Jakoś się 3 mamy Kasiu Ja też. Już ochłonęłam, ale miałam wczoraj dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.07.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Aniu W . Wiem że gdzies tu jestes , odezwij się Odzywam się, Pani Detektyw To teraz mow co robiłas przez ostatnie pare tygodni i czy masz alibi Jak na spowiedzi: Byłam na zlocie z okazji 10 lecia matury Byłam na weselu Byłam na poprawinach Byłam na chrzcinach Leczę dziecko z ropnej anginy Myślę jak tu zarobić dużą kasę Martwię się ogrodem bo ulewy psują mi róże Opaliłam się trochę Gotowałam, prałam i sprzątałam Urządzałam urodziny... wystarczy? To ty zapracowana kobita jesteś zupełnie jak ja i do tego moja imienniczka ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.07.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 A co u was słychać w ogóle??? Jakoś się 3 mamy Kasiu Ja też. Już ochłonęłam, ale miałam wczoraj dzień co sie stalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.07.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 A co u was słychać w ogóle??? Corka dostała się gdzie chciała, czyli do mat-fizu-inform. A zawsze mysłałam ze ona humanistka jest Żebyscie wiedzieli jakie piękne wypracowania pisze Coś w tym jest, że uczniowie klas mat.-fiz.-inf. śiwetnie dają sobie radę z j. polskim. Widzę to po Piotrku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.07.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 A co u was słychać w ogóle??? Corka dostała się gdzie chciała, czyli do mat-fizu-inform. A zawsze mysłałam ze ona humanistka jest Żebyscie wiedzieli jakie piękne wypracowania pisze Bravo, zuch dziewczynka Ciocia Kasia tez po mat-fiz (bez infro, bo wtedy infor była jeszcze w jaskini) I jakie studia skończyła ciocia Kasia????????? Humanistyczne Z bardzo dobrym wynikiem dodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.07.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 A co u was słychać w ogóle??? Jutro jade do B na rozmowę w sprawie pracy. Ciekawe co z tego bedzie? Tylko chłopaków muszę zostawić na trochę, najgorzej z tym małym bo tylko na cycu i butelki nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.07.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 A co u was słychać w ogóle??? Jakoś się 3 mamy Kasiu Ja też. Już ochłonęłam, ale miałam wczoraj dzień co sie stalo? Na czata możemy iść??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.07.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Aniu W . Wiem że gdzies tu jestes , odezwij się Odzywam się, Pani Detektyw To teraz mow co robiłas przez ostatnie pare tygodni i czy masz alibi Jak na spowiedzi: Byłam na zlocie z okazji 10 lecia matury Byłam na weselu Byłam na poprawinach Byłam na chrzcinach Leczę dziecko z ropnej anginy Myślę jak tu zarobić dużą kasę Martwię się ogrodem bo ulewy psują mi róże Opaliłam się trochę Gotowałam, prałam i sprzątałam Urządzałam urodziny... wystarczy? To ty zapracowana kobita jesteś zupełnie jak ja i do tego moja imienniczka ja też a ja nie ale pralam , gotowalam , sprzatalam , robilam urodziny i kombinowalam razem z Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.07.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 A co u was słychać w ogóle??? Corka dostała się gdzie chciała, czyli do mat-fizu-inform. A zawsze mysłałam ze ona humanistka jest Żebyscie wiedzieli jakie piękne wypracowania pisze Też tak miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 05.07.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 dobry wieczór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.07.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 A co u was słychać w ogóle??? Jakoś się 3 mamy Kasiu Ja też. Już ochłonęłam, ale miałam wczoraj dzień co sie stalo? Na czata możemy iść??? ok, ale na chwile , bo zaraz mam kolacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.07.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 A co u was słychać w ogóle??? Jakoś się 3 mamy Kasiu Ja też. Już ochłonęłam, ale miałam wczoraj dzień o, a co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.07.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Aniu W . Wiem że gdzies tu jestes , odezwij się Odzywam się, Pani Detektyw To teraz mow co robiłas przez ostatnie pare tygodni i czy masz alibi Jak na spowiedzi: Byłam na zlocie z okazji 10 lecia matury Byłam na weselu Byłam na poprawinach Byłam na chrzcinach Leczę dziecko z ropnej anginy Myślę jak tu zarobić dużą kasę Martwię się ogrodem bo ulewy psują mi róże Opaliłam się trochę Gotowałam, prałam i sprzątałam Urządzałam urodziny... wystarczy? To ty zapracowana kobita jesteś zupełnie jak ja i do tego moja imienniczka ja też a ja nie ale pralam , gotowalam , sprzatalam , robilam urodziny i kombinowalam razem z Ania A wykombinowałaś coś konstruktywnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.07.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 A co u was słychać w ogóle??? Corka dostała się gdzie chciała, czyli do mat-fizu-inform. A zawsze mysłałam ze ona humanistka jest Żebyscie wiedzieli jakie piękne wypracowania pisze To swietnie, przyszłościowy kierunek wybrała. Ja tez fajne wypracowania pisałam a skończyłam ..... na polibudzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.07.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 A co u was słychać w ogóle??? Jakoś się 3 mamy Kasiu Ja też. Już ochłonęłam, ale miałam wczoraj dzień co sie stalo? Na czata możemy iść??? Ja też mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 05.07.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 A co u was słychać w ogóle??? dobrze , przemoklem , wiatr chcial mnie zrzucic z dachu , a i tak dopisywal mi dobry humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts