wartownik 05.07.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 nie ma nikogo no masz!!! a ja czekam na ciebie aż w końcu dojdziesz............... juz dochodze oj taaakkk, już słyszę jak dochodzisz.............. o tak , ryk tygryska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.07.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 nie boj sie , ukolysze cie do snu... bede blisko , ty mnie przeciez znasz , bede czule tulic twoja twarz , bede zawsze chronic cie Boszzzeeeeeee zemdlałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.07.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witam wieczornie bardzo przelotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.07.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witam wieczornie bardzo przelotnie hej Aga kogo przelatujesz???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 05.07.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witam wieczornie bardzo przelotnie hej Aga kogo przelatujesz???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.07.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witam wieczornie bardzo przelotnie hej Aga kogo przelatujesz???????? Nikogo bo w domu mam tylko psa i kocicę I zaraz zmykam bo jutro znowu muszę rano wstac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 05.07.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 ... jednak da się powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.07.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 na jutro mam umówione mieszkanie 45 metrów za 170k i jeszcze 2 inne na poniedziałek, jednak da się Trini -pocieszyć Cię ? moja Kaśka mieszka w Krakowie na 24 m2 za ......185 tys..... ( kupione w maju tego roku ) coprawda na Kazimierzu ,ale w starej kamienicy .....brrrrr ....ktora nie robi dobrego wrażenia ....ale ,hmmm.....lokalizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.07.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 TO ja uciekam dobrej nocki Wam życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.07.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 na jutro mam umówione mieszkanie 45 metrów za 170k i jeszcze 2 inne na poniedziałek, jednak da się Trini -pocieszyć Cię ? moja Kaśka mieszka w Krakowie na 24 m2 za ......185 tys..... ( kupione w maju tego roku ) coprawda na Kazimierzu ,ale w starej kamienicy .....brrrrr ....ktora nie robi dobrego wrażenia ....ale ,hmmm.....lokalizacja Ceny w wielkich miastach szaleją. Moja kumpela we wrześniu 2006 kupiła we Wrocławiu mieszkanie 37m za 200tys. Teraz, gdzyby chciała je sprzedać, doatałaby za nie bez problemu jak nic 280 gdyż dzwoniła do niej pani z tego samego pośredniaka od którego kupiła z zapytaniem czy przypadkiem nie chce go sprzedać Co niektórych poje!@#$%^& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.07.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 wydaje mi sie ,że teraz jets czas na sprzedawanie mieszkan .....bo lada moment powinny sie ceny uspokoic ,a wrecz spadać ...... To zjawisko jets teraz w Niemczech -moja koleżanka chciala sprzedac wlasnosciowe mieszkanie ,ale cena jaka jej zaproponowano jest niesamowicie niska wzgledem zakupu ,a kupowala kilka lat temu to co sie dzieje na rynku nieruchomosci jest przerażjące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.07.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 wydaje mi sie ,że teraz jets czas na sprzedawanie mieszkan .....bo lada moment powinny sie ceny uspokoic ,a wrecz spadać ...... To zjawisko jets teraz w Niemczech -moja koleżanka chciala sprzedac wlasnosciowe mieszkanie ,ale cena jaka jej zaproponowano jest niesamowicie niska wzgledem zakupu ,a kupowala kilka lat temu to co sie dzieje na rynku nieruchomosci jest przerażjące dla mnie akurat taka sytuacja jest oki:)) mamy mieszkanie do sprzedania , ale ceny są żywcem z kosmosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.07.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Pare lat temu myslałam ze we Wrocławiu 3 tys. za metr to był kosmos ale co teraz się dzieje to juz nic nie powiem Jak dobrze że mam gdzie mieszkac , jeszcze duuuuzo do zrobienia ale przynajmniej dach nad głowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.07.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 ania ullerowa, widze cię chodź tu szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.07.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.07.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.07.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Pare lat temu myslałam ze we Wrocławiu 3 tys. za metr to był kosmos ale co teraz się dzieje to juz nic nie powiem Jak dobrze że mam gdzie mieszkac , jeszcze duuuuzo do zrobienia ale przynajmniej dach nad głowa. o, grzeczna dziewczynka, już jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.07.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 ania ullerowa, widze cię chodź tu szybko tu kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.07.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts