Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

na jutro mam umówione mieszkanie 45 metrów za 170k

i jeszcze 2 inne na poniedziałek, jednak da się :D

Trini -pocieszyć Cię ? moja Kaśka mieszka w Krakowie na 24 m2 za ......185 tys..... :evil: ( kupione w maju tego roku ) coprawda na Kazimierzu ,ale w starej kamienicy .....brrrrr ....ktora nie robi dobrego wrażenia ....ale ,hmmm.....lokalizacja :wink:

na jutro mam umówione mieszkanie 45 metrów za 170k

i jeszcze 2 inne na poniedziałek, jednak da się :D

Trini -pocieszyć Cię ? moja Kaśka mieszka w Krakowie na 24 m2 za ......185 tys..... :evil: ( kupione w maju tego roku ) coprawda na Kazimierzu ,ale w starej kamienicy .....brrrrr ....ktora nie robi dobrego wrażenia ....ale ,hmmm.....lokalizacja :wink:

Ceny w wielkich miastach szaleją.

Moja kumpela we wrześniu 2006 kupiła we Wrocławiu mieszkanie 37m za 200tys. :o :o :o Teraz, gdzyby chciała je sprzedać, doatałaby za nie bez problemu jak nic 280 :o :o :o :o :o gdyż dzwoniła do niej pani z tego samego pośredniaka od którego kupiła z zapytaniem czy przypadkiem nie chce go sprzedać

Co niektórych poje!@#$%^& :o

wydaje mi sie ,że teraz jets czas na sprzedawanie mieszkan .....bo lada moment powinny sie ceny uspokoic ,a wrecz spadać ......

To zjawisko jets teraz w Niemczech -moja koleżanka chciala sprzedac wlasnosciowe mieszkanie ,ale cena jaka jej zaproponowano jest niesamowicie niska wzgledem zakupu ,a kupowala kilka lat temu 8)

to co sie dzieje na rynku nieruchomosci jest przerażjące :evil:

wydaje mi sie ,że teraz jets czas na sprzedawanie mieszkan .....bo lada moment powinny sie ceny uspokoic ,a wrecz spadać ......

To zjawisko jets teraz w Niemczech -moja koleżanka chciala sprzedac wlasnosciowe mieszkanie ,ale cena jaka jej zaproponowano jest niesamowicie niska wzgledem zakupu ,a kupowala kilka lat temu 8)

to co sie dzieje na rynku nieruchomosci jest przerażjące :evil:

dla mnie akurat taka sytuacja jest oki:))

mamy mieszkanie do sprzedania :D , ale ceny są żywcem z kosmosu :o

Pare lat temu myslałam ze we Wrocławiu 3 tys. za metr to był kosmos ale co teraz się dzieje to juz nic nie powiem :evil:

Jak dobrze że mam gdzie mieszkac :lol: , jeszcze duuuuzo do zrobienia ale przynajmniej dach nad głowa. :lol:

o, grzeczna dziewczynka, już jesteś :wink: :D