beti555 07.07.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Dziewczyna się najadła i śpi. Dziś chyba pójdzie po raz pierwszy w gości orzesz!!! gościówa z niej już straszna, nie??? No ba!!! Ale nie wiem w co ją ubrać Na pewno to co wybierzesz będzie różowe i będzie miało duuużo falbanek Taaaaa, Ty Aniu raczej synka w to nie ubierzesz To kiedy córeczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Na pewno to co wybierzesz będzie różowe i będzie miało duuużo falbanek noooo, dla 4 latek moda obowiązująca jest taka: różowe i BŁYSZCZĄCE!!!!!!!!! falbanki już niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.07.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Dziewczyna się najadła i śpi. Dziś chyba pójdzie po raz pierwszy w gości orzesz!!! gościówa z niej już straszna, nie??? No ba!!! Ale nie wiem w co ją ubrać Na pewno to co wybierzesz będzie różowe i będzie miało duuużo falbanek Taaaaa, Ty Aniu raczej synka w to nie ubierzesz To kiedy córeczka? Hehe, jak wszystko dobrze pójdzie to za jakieś 10 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 07.07.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Na pewno to co wybierzesz będzie różowe i będzie miało duuużo falbanek noooo, dla 4 latek moda obowiązująca jest taka: różowe i BŁYSZCZĄCE!!!!!!!!! falbanki już niekoniecznie MOja 4 latka lubi spodniczki z falbankami, bo jak się zakręci wkoło to jej falują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.07.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Na pewno to co wybierzesz będzie różowe i będzie miało duuużo falbanek noooo, dla 4 latek moda obowiązująca jest taka: różowe i BŁYSZCZĄCE!!!!!!!!! falbanki już niekoniecznie O Jezu... To z chłopakiem jednak lepiej, na razie chodzi jedynie o to, zeby było ciepło i wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 07.07.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Na pewno to co wybierzesz będzie różowe i będzie miało duuużo falbanek noooo, dla 4 latek moda obowiązująca jest taka: różowe i BŁYSZCZĄCE!!!!!!!!! falbanki już niekoniecznie MOja 4 latka lubi spodniczki z falbankami, bo jak się zakręci wkoło to jej falują Aaaaa i od różowego woli... pomarańczowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Na pewno to co wybierzesz będzie różowe i będzie miało duuużo falbanek noooo, dla 4 latek moda obowiązująca jest taka: różowe i BŁYSZCZĄCE!!!!!!!!! falbanki już niekoniecznie MOja 4 latka lubi spodniczki z falbankami, bo jak się zakręci wkoło to jej falują moja falbanki nie bardzo, ale wszystkie rzeczy "dokręcone" (czyli falujące i kręcące ) toooo taaaaaaaaaaaakkkkkkkkk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 07.07.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Dziewczyna się najadła i śpi. Dziś chyba pójdzie po raz pierwszy w gości orzesz!!! gościówa z niej już straszna, nie??? No ba!!! Ale nie wiem w co ją ubrać Na pewno to co wybierzesz będzie różowe i będzie miało duuużo falbanek Taaaaa, Ty Aniu raczej synka w to nie ubierzesz To kiedy córeczka? Hehe, jak wszystko dobrze pójdzie to za jakieś 10 miesięcy Napewno pójdze dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.07.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Na pewno to co wybierzesz będzie różowe i będzie miało duuużo falbanek noooo, dla 4 latek moda obowiązująca jest taka: różowe i BŁYSZCZĄCE!!!!!!!!! falbanki już niekoniecznie MOja 4 latka lubi spodniczki z falbankami, bo jak się zakręci wkoło to jej falują Aaaaa i od różowego woli... pomarańczowy Fajny ma gust Pomarańczowe i falbanki - da się to wytrzymać? Weronice Pepe chyba jeszcze jest wszystko jedno w tym temacie, tylko jej mama się oczywiście bardzo przejmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.07.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Napewno pójdze dobrze Tfu, tfu, tfu, mam nadzieję, bo za chwilę skończy nam się odwaga a włączy rozsądek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 07.07.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Na pewno to co wybierzesz będzie różowe i będzie miało duuużo falbanek noooo, dla 4 latek moda obowiązująca jest taka: różowe i BŁYSZCZĄCE!!!!!!!!! falbanki już niekoniecznie MOja 4 latka lubi spodniczki z falbankami, bo jak się zakręci wkoło to jej falują Aaaaa i od różowego woli... pomarańczowy Fajny ma gust Pomarańczowe i falbanki - da się to wytrzymać? Nawet tak A tak serio, to nie założy np 2 rzeczy wzorzystych, w stroju może byc tylko jedna rzecz we wzory/z aplikacjami, całkiem ładnie dopasowuje do siebie kolory i myslę, ze nie najgorzej jest z tym jej gustem Ehhhhh, te dziewuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 07.07.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 A teraz znikam.... Jadę do Ikei polukać po "magazynie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.07.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Jea, Kasia - dzięki! Namawiam Was jeszcze raz - idźcie poczytać ten wątek, który podlinkowałam na początku stronki. Przednia zabawa, naprawdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Jea, Kasia - dzięki! Namawiam Was jeszcze raz - idźcie poczytać ten wątek, który podlinkowałam na początku stronki. Przednia zabawa, naprawdę! czytałam, czytałam te hemocoś tam są najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.07.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Dziewczyna się najadła i śpi. Dziś chyba pójdzie po raz pierwszy w gości orzesz!!! gościówa z niej już straszna, nie??? No ba!!! Ale nie wiem w co ją ubrać Na pewno to co wybierzesz będzie różowe i będzie miało duuużo falbanek A właśnie, ze nie Bronimy się przed różowym i falbaniastym. Elementy różu toleruję, ale drugiej Dody nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.07.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Dziewczyna się najadła i śpi. Dziś chyba pójdzie po raz pierwszy w gości orzesz!!! gościówa z niej już straszna, nie??? No ba!!! Ale nie wiem w co ją ubrać no taaaaaaaa, kobieta nie może być ubrana byle jak No właśnie, a dużo gości bedzie, wiec musi być wystrojona jak-nie-wiem-co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.07.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Dziewczyna się najadła i śpi. Dziś chyba pójdzie po raz pierwszy w gości orzesz!!! gościówa z niej już straszna, nie??? No ba!!! Ale nie wiem w co ją ubrać Na pewno to co wybierzesz będzie różowe i będzie miało duuużo falbanek Taaaaa, Ty Aniu raczej synka w to nie ubierzesz To kiedy córeczka? Hehe, jak wszystko dobrze pójdzie to za jakieś 10 miesięcy Ooooooo, co to za news!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.07.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Na pewno to co wybierzesz będzie różowe i będzie miało duuużo falbanek noooo, dla 4 latek moda obowiązująca jest taka: różowe i BŁYSZCZĄCE!!!!!!!!! falbanki już niekoniecznie MOja 4 latka lubi spodniczki z falbankami, bo jak się zakręci wkoło to jej falują Aaaaa i od różowego woli... pomarańczowy Fajny ma gust Pomarańczowe i falbanki - da się to wytrzymać? Weronice Pepe chyba jeszcze jest wszystko jedno w tym temacie, tylko jej mama się oczywiście bardzo przejmuje Rózowe i błyszczące odpada Mama sie wcale nie przejmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.07.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Aniu, ładny masz avatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.07.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 No to malutka gwiazdeczką dziś będzie! Pewnie piękna już... Może wrzucisz znowu jakieś fotki...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts