Trini 07.07.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Anisia - mało. Kasia - gdzie na Onecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Anisia - mało. Kasia - gdzie na Onecie? nie ma pojęcia jak sie to robi, ale na onecie sa przecież ogłoszenia o nieruchomościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 07.07.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 ok - już znalazłam ciekawe jaką mają skuteczność, w sensie czy dużo ludzi tam zagląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.07.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 ma ktoś pomysł gdzie mogę jeszcze wstawić ogłoszenie o sprzedaży mieszkania oprócz: dwukropek.pl anonse oferta otodom + allegro forum nieruchomości gratka gazeta papierowa agencja nieruchomości proszę pomóżcie... ja dałem ogłoszenie w lokalnym serwisie internetowym i przez dwie pierwsze godziny było pięc telefonów, na trzeci dzień dobiliśmy targu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 07.07.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Myśle, że skuteczne to Gratka i agencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 07.07.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 ma ktoś pomysł gdzie mogę jeszcze wstawić ogłoszenie o sprzedaży mieszkania oprócz: dwukropek.pl anonse oferta otodom + allegro forum nieruchomości gratka gazeta papierowa agencja nieruchomości proszę pomóżcie... ja dałem ogłoszenie w lokalnym serwisie internetowym i przez dwie pierwsze godziny było pięc telefonów, na trzeci dzień dobiliśmy targu no to do lokalnych to dałam do gazet "Dziennik Wschodni" - emisja w środę, może się uda, prosze trzymajcie kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Przeglądam ogłoszenia z mojego miasta i jestem bardzo dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.07.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Na pewno sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 07.07.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Przeglądam ogłoszenia z mojego miasta i jestem bardzo dobrej myśli ale swojej mysli czy mojej? Gawełku - oby, oby... bo nerwy mnie przeżerają na każdą stronę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Przeglądam ogłoszenia z mojego miasta i jestem bardzo dobrej myśli ale swojej mysli czy mojej? Gawełku - oby, oby... bo nerwy mnie przeżerają na każdą stronę... nie ważne!!!! teraz jest świetny czas dla SPRZEDAJĄCYCH, kupujący mają "gorszko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 czyżby trzeba było gasić światło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.07.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 chyba jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.07.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 chyba jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 07.07.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 kurka wodna, ja wiem, że dla sprzedających jest dobry czas... ja chce NATYCHMIAST sprzedć to mieszkanie bo inaczej ocipieję no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 kurka wodna, ja wiem, że dla sprzedających jest dobry czas... ja chce NATYCHMIAST sprzedć to mieszkanie bo inaczej ocipieję no... no to kiedy jak nie teraz jest dobry czas?? zobaczyłam ceny u siebie i dostałam wytrzeszczu o takiej cenie nigdy bym nie marzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 07.07.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 A mnie nikt nie chce pomóc. To tak apropos światła.Załozyłąm we wnętrzach wątek, bo nie mogę sobie poradzić ze światłem na klatce schodowej. I co? I nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.07.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 wiem opowiadalas ale spokojnie pospiech nic nie da i trzeba jakos wrzucic na luz choc wiem ze to niemozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 A mnie nikt nie chce pomóc. To tak apropos światła. Załozyłąm we wnętrzach wątek, bo nie mogę sobie poradzić ze światłem na klatce schodowej. I co? I nic. Anisia3, chętnie bym ci pomogła, ale to jeszcze długo nie będzie mój etap budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 07.07.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 kurka wodna, ja wiem, że dla sprzedających jest dobry czas... ja chce NATYCHMIAST sprzedć to mieszkanie bo inaczej ocipieję no... no to kiedy jak nie teraz jest dobry czas?? zobaczyłam ceny u siebie i dostałam wytrzeszczu o takiej cenie nigdy bym nie marzyła no dobrze, dobrze... ale czy w związku z tym kupujący czasem nie chcą przeczekac? Mam kurde nóż na gardle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.07.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 kasia a na jakim etapie jestes obecnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts