marjucha 08.07.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 nieboj sie , ukolysze cie do snu, nie boj sie , utule cie do snu, bede blisko ty mnie przeciez znasz, bede czule tulic twoja twarz, bede zawsze chronic cie, nie dam snom zlym wyrwac cie ... ze snu ... A Ty znowu do mnie tak czule Dzieńdoberek wszystkim. Nie ma to jak niedziela w pracy. Przynajmniej można odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 08.07.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 A Ty znowu do mnie tak czule Dzieńdoberek wszystkim. Nie ma to jak niedziela w pracy. Przynajmniej można odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.07.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 nieboj sie , ukolysze cie do snu, nie boj sie , utule cie do snu, bede blisko ty mnie przeciez znasz, bede czule tulic twoja twarz, bede zawsze chronic cie, nie dam snom zlym wyrwac cie ... ze snu ... Piękne... Dzień dobry wszystkim i dziękuję wartowniku za wpisanie tego wiersza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.07.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 nieboj sie , ukolysze cie do snu, nie boj sie , utule cie do snu, bede blisko ty mnie przeciez znasz, bede czule tulic twoja twarz, bede zawsze chronic cie, nie dam snom zlym wyrwac cie ... ze snu ... Piękne... Dzień dobry wszystkim i dziękuję wartowniku za wpisanie tego wiersza. to dla marjuchy było chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.07.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 dzien doberek kawe przynioslam http://www.eactive.pl/~zeus/mediateka/files/photos/2_13.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.07.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Lepiej późno niż wcale Cześć Froschka. Jak samopoczucie w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.07.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 nieboj sie , ukolysze cie do snu, nie boj sie , utule cie do snu, bede blisko ty mnie przeciez znasz, bede czule tulic twoja twarz, bede zawsze chronic cie, nie dam snom zlym wyrwac cie ... ze snu ... Piękne... Dzień dobry wszystkim i dziękuję wartowniku za wpisanie tego wiersza. to dla marjuchy było chyba Myślich, żech sie wcieła miedzy wodke a zakąske...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 08.07.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 a moje rozwiaznie? A twoje rozwiązanie byłoby dobre, gdybym nie miała okna (luksferów) na ścianie. Bo te halogenki z jednej strony to głupio by wyglądaly. A z dwóch to wydaje mi się, że dwa grzyby w barszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 08.07.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.07.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 A Ty czego ryczysz? Tygrysem zostałeś?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 08.07.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 A Ty czego ryczysz? Tygrysem zostałeś?! zawsze bylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.07.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Lepiej późno niż wcale Cześć Froschka. Jak samopoczucie w niedzielę samopoczucie jak zwykle ok siedze w kaskadach wodnych , bo szykujemy z bratem niespodzianke dla mamy na urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.07.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Dzień dobry w południe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 08.07.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 08.07.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 dzien doberek kawe przynioslam http://www.eactive.pl/~zeus/mediateka/files/photos/2_13.jpg tego mi bylo trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.07.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 hej ! gawel , gatki mati , jak tam wieczor panienski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 08.07.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 w Olsztynie slońce przedziera sie przez chmury - nie jest tak zle - mam nadzieje ze to poczatek wypogadzania sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 08.07.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 hej ! gawel , gatki mati , jak tam wieczor panienski? bardzo udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.07.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Hi! Froszka i Mati. Wybieram sie do Olsztyna za tydzien na 3 tygodnie mam nadzieje że w koncu bedzie pogoda bo ile razy jestem jest za zimno na kapiel w jeziorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.07.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 hej ! gawel , gatki mati , jak tam wieczor panienski? bardzo udany A kiedy ślub? Ja brałem w olsztynie w 2002 1 czerwca. Fajnie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts