Trini 08.07.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 no żesz kur Wyobraźcie sobie, że ten palant właściciel, umówiony z nami na dzisiaj od piątku - SPRZEDAŁ to mieszkanie wczoraj trudno, przynajmniej bez nerwów sprzeda się Lublin... Trochę mi żal, ale jednocześnie i ulga, że nie trzeba się AŻ TAK śpieszyć. Hmmm... Bardzo mi żal... Ale znajomi pośrednicy uruchomieni szukają dla nas dalej a my sprzedajemy... No i długów nie mamy... Pocieszam się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 08.07.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Pomysl optymistycznie w warszawie bys miala jeszcze korki a w Olsztynie nie. Wszedzie da sie jakos dotrzec bez problemów . No i ładniej zdecydowanie jest zdecydowanie ladniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.07.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 i spokojniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.07.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 w Olsztynie slońce przedziera sie przez chmury - nie jest tak zle - mam nadzieje ze to poczatek wypogadzania sie w tym tygodniu jade pod namiot mati opowiadaj o wieczorku ekscesy byly ? do Olsztyna do Nysy jak zawsze jest woda , jest piwo , jest dobre towarzystwo ...wiecej do szczescia nie potrzebujemy mati gacie http://static.twoday.net/dessous/images/dessous.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 08.07.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 i spokojniej zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.07.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Cześć!!! Powiedz mi, kochana, czy już wróciłaś do "swoich wymiarów"? Mam nadzieję, że już możesz ubrać cos pięknego sprzed ciąży i pójść po zakupy - na przykład... Ja chodzę spokojnie w ubraniach sprzed ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.07.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 w Olsztynie slońce przedziera sie przez chmury - nie jest tak zle - mam nadzieje ze to poczatek wypogadzania sie w tym tygodniu jade pod namiot mati opowiadaj o wieczorku ekscesy byly ? do Olsztyna do Nysy jak zawsze jest woda , jest piwo , jest dobre towarzystwo ...wiecej do szczescia nie potrzebujemy mati gacie http://static.twoday.net/dessous/images/dessous.jpg I co pod tym namiotem będziesz robiła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.07.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 hij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 08.07.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 hij hij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.07.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Cześć!!! Powiedz mi, kochana, czy już wróciłaś do "swoich wymiarów"? Mam nadzieję, że już możesz ubrać cos pięknego sprzed ciąży i pójść po zakupy - na przykład... Ja chodzę spokojnie w ubraniach sprzed ciąży Pepe, to jak Ty to zrobiłaś? Mnie ta sztuczka udała się po jakiś 2 miesiącach, a i tak patrzyli na mnie z podziwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.07.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Cześć, co tu tak pusto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.07.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Cześć, co tu tak pusto??? Cześć! No właśnie nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Bry bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.07.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Bry bry orzesz!!! Nefer, long time no see Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Bry bry orzesz!!! Nefer, long time no see long, long... przeziębiony jestem jak fuck.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.07.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Bry bry Gdzieś Ty się podziewała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.07.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Bry bry Łomatko!!! Czy to naprawdę Nefer we własnej osobie? Gadaj szybko co u Filipka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.07.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Bry bry orzesz!!! Nefer, long time no see long, long... przeziębiony jestem jak fuck.... to niedobrze ale leczysz sie jakoś?? jakiś grzaniec cy cóś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 zaraz, zaraz, powolutku ... Filipek ma się świetnie. Miesiąc temu miał chrzest - impra była poza W-wą w bajecznym dworku. Zasuwa na dwóch - w końcu. Śmieszek z niego straszny :) I rośnie jak na drożdżach - ale jeszcze nie gada Jest cudowniusieńki Rodzice myślą o siostrzyczce.... A Pawełek ma się dobrze Aniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Bry bry Gdzieś Ty się podziewała Zapierdzielałam w robocie po 16h/dobę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts