Nefer 08.07.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Bry bry orzesz!!! Nefer, long time no see long, long... przeziębiony jestem jak fuck.... to niedobrze ale leczysz sie jakoś?? jakiś grzaniec cy cóś??? Wszystko jechane: Emskie, herbata z prądem, miód + mleko+ masło, Polopiryna... ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.07.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 zaraz, zaraz, powolutku ... Filipek ma się świetnie. Miesiąc temu miał chrzest - impra była poza W-wą w bajecznym dworku. Zasuwa na dwóch - w końcu. Śmieszek z niego straszny :) I rośnie jak na drożdżach - ale jeszcze nie gada Jest cudowniusieńki Rodzice myślą o siostrzyczce.... A Pawełek ma się dobrze Aniu ? Dobrze, aż za dobrze Też śmieszek, też zasuwa, też myślą, gada jeszcze bardziej po swojemu niż po polsku Zwalczyliśmy anginę i zaczyna odrabiać stracony na niemaniu siły czas Buziaki dla Filipka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.07.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Bry bry orzesz!!! Nefer, long time no see long, long... przeziębiony jestem jak fuck.... 7 dni i nic nie poradzisz Ale współczuję ogromnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Dobrze, aż za dobrze Też śmieszek, też zasuwa, też myślą, gada jeszcze bardziej po swojemu niż po polsku Zwalczyliśmy anginę i zaczyna odrabiać stracony na niemaniu siły czas Buziaki dla Filipka! Dobrze, że już zdrów Ucałuj Szkraba mocno od cioci D. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.07.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Bry bry Gdzieś Ty się podziewała Zapierdzielałam w robocie po 16h/dobę :) I jeszcze się cieszysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Tiaaaa - się zaszalało przez 5 dni na Mazurach z gołym tyłkiem to się tak ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.07.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Dobrze, aż za dobrze Też śmieszek, też zasuwa, też myślą, gada jeszcze bardziej po swojemu niż po polsku Zwalczyliśmy anginę i zaczyna odrabiać stracony na niemaniu siły czas Buziaki dla Filipka! Dobrze, że już zdrów Ucałuj Szkraba mocno od cioci D. :) Tajest!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Bry bry Gdzieś Ty się podziewała Zapierdzielałam w robocie po 16h/dobę :) I jeszcze się cieszysz? To się nazywa "radosne wypróżnienie" Mam to za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.07.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Bry bry Gdzieś Ty się podziewała Zapierdzielałam w robocie po 16h/dobę :) I jeszcze się cieszysz? To się nazywa "radosne wypróżnienie" Mam to za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 08.07.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Nefer już się martwiłam o ciebie. Dobrze, że jesteś. Szkoda, że chora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 A na Mazurach ( wyrwaliśmy się ze znajomymi na kilka dni) dzieci były na obozie - bajka......I trafiłam na robaczki świętojańskie Jak ten głup nie mogłam się napatrzeć Tak sobie wykasowałam pamięć, że nawet nie odpaliłam laptopa, żeby pocztę sprawdzić. Polecam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.07.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Jedzie małż z kolacją i rubinowym napojem Bogów.To pa!Miłego wieczoru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Nefer już się martwiłam o ciebie. Dobrze, że jesteś. Szkoda, że chora. Cześć Anisiu, wszystko gra i bucy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Jedzie małż z kolacją i rubinowym napojem Bogów. To pa! Miłego wieczoru! PA i smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.07.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Jedzie małż z kolacją i rubinowym napojem Bogów. To pa! Miłego wieczoru! To smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.07.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Ja odpadam. Postanowiłem sobie trochę nadrobić zaległości w spaniu i wypadło na niedzielę Pewnie dlatego, że dzisiaj mam przerwę w remoncie Dobranoc i spokojnej nocki życzę A może lepiej, żeby nie była spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Ja odpadam. Postanowiłem sobie trochę nadrobić zaległości w spaniu i wypadło na niedzielę Pewnie dlatego, że dzisiaj mam przerwę w remoncie Dobranoc i spokojnej nocki życzę A może lepiej, żeby nie była spokojna Odpoczywaj - kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.07.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Ja odpadam. Postanowiłem sobie trochę nadrobić zaległości w spaniu i wypadło na niedzielę Pewnie dlatego, że dzisiaj mam przerwę w remoncie Dobranoc i spokojnej nocki życzę A może lepiej, żeby nie była spokojna No to stosunkowo udanej nocy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Ja odpadam. Postanowiłem sobie trochę nadrobić zaległości w spaniu i wypadło na niedzielę Pewnie dlatego, że dzisiaj mam przerwę w remoncie Dobranoc i spokojnej nocki życzę A może lepiej, żeby nie była spokojna .........stosunkowo udanej .............. śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.07.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Ja odpadam. Postanowiłem sobie trochę nadrobić zaległości w spaniu i wypadło na niedzielę Pewnie dlatego, że dzisiaj mam przerwę w remoncie Dobranoc i spokojnej nocki życzę A może lepiej, żeby nie była spokojna .........stosunkowo udanej .............. śliczne Też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts