Anna Wiśniewska 08.07.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Oddalam się w celach profilaktyki przeziębień Dobranoc wszystkim Do jutra Miłego... Hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Kasia - cudne, dzięki! Uwielbiam czekoladową bieliznę Andre - dzięki Gratki ( i jeszcze można kupić tę czekoladke za marne 125 pln ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.07.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Oddalam się w celach profilaktyki przeziębień Dobranoc wszystkim Do jutra Profilaktyka jak najbardziej wskazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 i w takiej wersji ...: http://www.lulu.pl/images/produkty/1529/4k7qv7hyejzpk30nkvhw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.07.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 i w takiej wersji ...: http://www.lulu.pl/images/produkty/1529/4k7qv7hyejzpk30nkvhw.jpg A tak to do teatru! No, to i ja się oddalam zapobiegać katarowi Tym razem skutecznie (oddalam się skutecznie, jak to będzie z tym katarem to się zobaczy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.07.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Witam. Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 08.07.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Nie lubię wiatrów ja tez ... gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Witam. Co słychać? Cze K. Stosujemy profilaktykę przeciw przeziębieniom ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 08.07.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 A tak w ogóle, to mogłoby już przestać tak wiać ciekawe ? ... bo dzisiaj wogole nie bylo nawet najmniejszego wiaterku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.07.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Helloł Everybody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.07.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 A tak w ogóle, to mogłoby już przestać tak wiać ciekawe ? ... bo dzisiaj wogole nie bylo nawet najmniejszego wiaterku Ania? Neferka? co to Noc Duchow , czy jak ? witam wszystkich i melduje , ze u mnie pelnia lata byla przez caly dzien (opadow zero, wiatrow zero ) zycze milej nocki wszystkim (zmiatam na gore do chlopaka ) p.s. aaaaaaaa pp .......pod namiotem ? ...dzieci robie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 A tak w ogóle, to mogłoby już przestać tak wiać ciekawe ? ... bo dzisiaj wogole nie bylo nawet najmniejszego wiaterku Ania? Neferka? co to Noc Duchow , czy jak ? witam wszystkich i melduje , ze u mnie pelnia lata byla przez caly dzien (opadow zero, wiatrow zero ) zycze milej nocki wszystkim (zmiatam na gore do chlopaka ) p.s. aaaaaaaa pp .......pod namiotem ? ...dzieci robie Cze Froschu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.07.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 aaaaaaaaa........jeszcze wy nie macie co robic tylko chorowac ? zdrowka wszystkim zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.07.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Witam. Co słychać? Cze K. Stosujemy profilaktykę przeciw przeziębieniom ... To najlepsze wieczorem jest cebulka, a jak ktoś chce mocną profilaktykę to już chyba tylko czasnek pozostanie.. Tylko co na to współtoważysz (współtoważyszka) spania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.07.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 A tak w ogóle, to mogłoby już przestać tak wiać ciekawe ? ... bo dzisiaj wogole nie bylo nawet najmniejszego wiaterku Ania? Neferka? co to Noc Duchow , czy jak ? witam wszystkich i melduje , ze u mnie pelnia lata byla przez caly dzien (opadow zero, wiatrow zero ) zycze milej nocki wszystkim (zmiatam na gore do chlopaka ) p.s. aaaaaaaa pp .......pod namiotem ? ...dzieci robie Cze Froschu :) straszysz po nocach mam do ciebie romans , ale juz dzisiaj dam ci spokoj (mam juz umowiona randke z pewnym panem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.07.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Witam. Co słychać? Cze K. Stosujemy profilaktykę przeciw przeziębieniom ... To najlepsze wieczorem jest cebulka, a jak ktoś chce mocną profilaktykę to już chyba tylko czasnek pozostanie.. Tylko co na to współtoważysz (współtoważyszka) spania? profilaktycznie tez musi zazyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 08.07.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 aaaaaaaaa........jeszcze wy nie macie co robic tylko chorowac ? zdrowka wszystkim zycze dziekujemy slicznie i nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.07.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 aaaaaaaaa........jeszcze wy nie macie co robic tylko chorowac ? zdrowka wszystkim zycze dziekujemy slicznie i nawzajem tez tylek przeziebiles? ja zdrowa jak kon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 straszysz po nocach mam do ciebie romans , ale juz dzisiaj dam ci spokoj (mam juz umowiona randke z pewnym panem ) zawsze do usług :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.07.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 jak sie macie siostry i bracie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts