Nefer 08.07.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 helo cze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 08.07.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 tez mam A Rh plus , ale jestem po konflikcie A ja Rh - i nie jestem konfliktowa. gratki skarbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.07.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 andre -mam dla Cie artykuł http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070708/REPORTAZ/70706045/0/REGION dziękuję Ewa, właśnie zabieram się do czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 08.07.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 helo cze :) cze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 08.07.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 tez mam A Rh plus , ale jestem po konflikcie A ja Rh - i nie jestem konfliktowa. nie konfliktowa, ale za to szybciutka :) Gratki i gatki : http://www.lulu.pl/images/produkty/1608/wr9akz4hna2wcprc5v5p.jpg O! Bruce Lee tez tak wygladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.07.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 mykam na zabiegi profilaktyczne do.....wanny wam tez polecam A ja nie mam wanny.. A domku jeszcze nie mieszkam.. Wanna rzecz nabyta - kupisz sobie soon No już nawet wybrałem i zamówiłem wanne (rosa II 160cm na 105cm)... Tylko, że w wynajmowanym mieszkaniu nie ma wanny, a do domku chyba tak szybko nie wprowadzę się. Tempo prac jest tak zabójczo powolne, że... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 piękna : http://www.ravak.pl/img/pv/rosa2_image_i.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.07.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 tez mam A Rh plus , ale jestem po konflikcie A ja Rh - i nie jestem konfliktowa. nie konfliktowa, ale za to szybciutka :) Gratki i gatki : http://www.lulu.pl/images/produkty/1608/wr9akz4hna2wcprc5v5p.jpg O! Bruce Lee tez tak wygladam dompodsosnami - gratki!!!! PS Czemu wklejacie moje zdjęcia... Ciekawe kto mi mi go i kiedy zroibił.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.07.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Ew-cię wcięło ? prawie cosik powklejalam do dziennika jak kto ciekawy ....zapraszam i czekam na krytykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 musze takie kupić mężowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Ew-cię wcięło ? prawie cosik powklejalam do dziennika jak kto ciekawy ....zapraszam i czekam na krytykę Bajeczne firany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.07.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 mykam na zabiegi profilaktyczne do.....wanny wam tez polecam A ja nie mam wanny.. A domku jeszcze nie mieszkam.. no właśnie ...Krzys kiedy ta chwila nadejdzie -miało byc na wiosnę ,a tu lato w pełni ...i co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.07.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 piękna : http://www.ravak.pl/img/pv/rosa2_image_i.jpg Jeśli masz na mysli "wkład" do wanny to w 100% zgadzam się.. A jeśli chodzi o wannę to zapewn każdy ma podobną. Niektórzy nawet z hydro... Ja głownie ze względów finansowych pozostałem przy tradycyjnej.. PS Gratuluję zgadnięcia firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.07.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 tez mam A Rh plus , ale jestem po konflikcie A ja Rh - i nie jestem konfliktowa. Gratulacje za stronkę -konfliktowa Kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.07.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 ,a tu lato w pełni ...i co ? Ewka nie denerwuj, jakie lato...jest tak zimno, że aż mnie skręca Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 08.07.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 kze ? ty tez 25 lipca tak jak ja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.07.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Ew-cię wcięło ? prawie cosik powklejalam do dziennika jak kto ciekawy ....zapraszam i czekam na krytykę Bajeczne firany :) NAPRWDĘ ???? powiesiłam je wczoraj ,ale do jutra mam czas żeby je oddać jakby co mnie sie podobaja ,ale moze ja sie nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Ew-cię wcięło ? prawie cosik powklejalam do dziennika jak kto ciekawy ....zapraszam i czekam na krytykę Bajeczne firany :) NAPRWDĘ ???? powiesiłam je wczoraj ,ale do jutra mam czas żeby je oddać jakby co mnie sie podobaja ,ale moze ja sie nie znam Genialny pomysł, genialny kolor - po prostu super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.07.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 ,a tu lato w pełni ...i co ? Ewka nie denerwuj, jakie lato...jest tak zimno, że aż mnie skręca Dobry wieczór bry wieczor lato... lato wszędzie u mnie na pewno najważniejsza jest pogoda ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.07.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 mykam na zabiegi profilaktyczne do.....wanny wam tez polecam A ja nie mam wanny.. A domku jeszcze nie mieszkam.. no właśnie ...Krzys kiedy ta chwila nadejdzie -miało byc na wiosnę ,a tu lato w pełni ...i co ? Dobrą masz pamięć Ewka... Poprzedni rok troszkę "zabalowałem" i powstały duże opóźnienia. Poza tym aktualnie ekipa robi OK, ale strasznie wolno. Od mojego wykoanwcy odchodzą nieraz ludzie i często to Ci co u mnie robią.. A poza tym to daje się we znaki prowadzenie budowy na odległość. Z drugiej strony im dłużej trwa budowa tym więcej oszczędzę pieniędzy i może wreszcie budżet domknie mi się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts