tola 08.07.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 ,a tu lato w pełni ...i co ? Ewka nie denerwuj, jakie lato...jest tak zimno, że aż mnie skręca Dobry wieczór bry wieczor lato... lato wszędzie u mnie na pewno najważniejsza jest pogoda ducha moja pogoda ducha uleciała wraz z ciepłem i słońcem, nawet nie wiem, gdzie jej teraz szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 08.07.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 ,a tu lato w pełni ...i co ? Ewka nie denerwuj, jakie lato...jest tak zimno, że aż mnie skręca Dobry wieczór bry wieczor lato... lato wszędzie u mnie na pewno najważniejsza jest pogoda ducha no wlasnie a tak wogole , caly dzien chodze nago , taki upal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.07.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Dobry wieczór Tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.07.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Z drugiej strony im dłużej trwa budowa tym więcej oszczędzę pieniędzy i może wreszcie budżet domknie mi się.. eeee.....to chyba nie tak ja znam wersję ...kto szybko buduje ten tanio buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.07.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 kze ? ty tez 25 lipca tak jak ja ? Jesli chodzi o imieniny to tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.07.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 ,a tu lato w pełni ...i co ? Ewka nie denerwuj, jakie lato...jest tak zimno, że aż mnie skręca Dobry wieczór bry wieczor lato... lato wszędzie u mnie na pewno najważniejsza jest pogoda ducha moja pogoda ducha uleciała wraz z ciepłem i słońcem, nawet nie wiem, gdzie jej teraz szukać w sercach przyjaciół Tolu, w sercach przyjaciół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 08.07.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.07.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 w sercach przyjaciół Tolu, w sercach przyjaciół powiadasz?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.07.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Z drugiej strony im dłużej trwa budowa tym więcej oszczędzę pieniędzy i może wreszcie budżet domknie mi się.. eeee.....to chyba nie tak ja znam wersję ...kto szybko buduje ten tanio buduje A mi się budżet nie domyka.. Przy założeniu, że co miesiąc jakąś kwotę odkładam, a koszt budowy rośnie (lub jest stały) wolniej od ilości pieniędzy jakie oszczędzam co miesiąc to wychodzi mi, że za szybko nie opłaca mi się budować.. Zanim robotnicy wybudują to ja zdążę coś zaoszczędzić i może uda mi się wprowadzić do prawie w całości wykończonego domu, a i budżet domknie mi się.. A poważnie to chciałbym by już skończyli, ale niektóre prace ciągną się i ciągną.. Niestety jeśli bardzo dba się o koaszty i jakość to nie ma szansy i trzeci parapetr: czas musi się wydłiużyć, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.07.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 w sercach przyjaciół Tolu, w sercach przyjaciół powiadasz?... tak Tolusia, niech ciepło naszych serc popłynie do Ciebie rzeką sympatii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.07.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 w sercach przyjaciół Tolu, w sercach przyjaciół powiadasz?... tak Tolusia, niech ciepło naszych serc popłynie do Ciebie rzeką sympatii amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.07.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Muszę już zmykać kochani, dobranoc, miłych i ciepłych snów Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 08.07.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 tez mam A Rh plus , ale jestem po konflikcie A ja Rh - i nie jestem konfliktowa. gratki i ciasteczka http://img72.imageshack.us/img72/6583/ciasteczkadladpstp8.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.07.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Ew-cię wcięło ? prawie cosik powklejalam do dziennika jak kto ciekawy ....zapraszam i czekam na krytykę Byłem ciekawy, zajrzałem, poczytałem i przejrzałem... Oglądając tego aniołka, aż mi się .. zachciało troszkę spać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.07.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 dobranoc stary poczciwy avatar , pa skarbie tylko tyś i dodam, że ja też A Rh + i też konfliktowa teraz to już dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.07.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 To ja też będę spadał. Dobranoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 09.07.2007 03:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 promyk slonca mnie obudzil ... dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.07.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Witam dps gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 09.07.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 hej nooo niezle wczoraj balowaliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 09.07.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 u mnie sie zaczelo ... a u was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts