mati_sowee 09.07.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Dzień Dobry Dzień dobry ......Młoda Panno Panno jeszcze tylko przez 5 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 09.07.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Ja pierwszy dyplom dostałam w przedszkolu ja to nawet do przedszkola nie chodzilem To ja z dobrego serca, na pocieszenie o tym przedszkolu a ty.......nie chodziłeś w lesie nie ma przedszkoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 09.07.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Dzień Dobry Dzień dobry ......Młoda Panno Panno jeszcze tylko przez 5 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 09.07.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Ja pierwszy dyplom dostałam w przedszkolu ja to nawet do przedszkola nie chodzilem To ja z dobrego serca, na pocieszenie o tym przedszkolu a ty.......nie chodziłeś w lesie nie ma przedszkoli mnie tez rodzice nie posylali do przedszkola - babcia sie mna zajmowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 09.07.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Dzień Dobry Dzień dobry ......Młoda Panno Panno jeszcze tylko przez 5 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 09.07.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 mam4 dni na dopiecie wszystkiego na ostatni guzik bo w sobote to juz tylko fryzjer makijaz i takie tam a troche jest jeszcze do dopiecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 09.07.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 mnie tez rodzice nie posylali do przedszkola - babcia sie mna zajmowala identycznie u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 09.07.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 mnie tez rodzice nie posylali do przedszkola - babcia sie mna zajmowala identycznie u mnie babcia to dobra instytucja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.07.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 mnie tez rodzice nie posylali do przedszkola - babcia sie mna zajmowala identycznie u mnie babcia to dobra instytucja zgadzam się Już raz korzystałam a od wrzesnia pewnie znowu bede korzystała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.07.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 wczoraj moja przyjaciółka wrocila z wesela swojego brata i opowiadala na gorąco wrażenia ......m inn... podziekowania dla Rodziców i wręczenie im storczyków w doniczce ( panna młoda miała storczyki we włosach i takiż bukiet ) oraz młodzi zaśpiewali piosenkę Cudownych rodziców mam ...tzn ona spiewała ,on grał na klawiszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 09.07.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 koncze kawke ubieram sie i biegne zalatwiac wszystko to czego jeszcze nie zalatwilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 09.07.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 wczoraj moja przyjaciółka wrocila z wesela swojego brata i opowiadala na gorąco wrażenia ......m inn... podziekowania dla Rodziców i wręczenie im storczyków w doniczce ( panna młoda miała storczyki we włosach i takiż bukiet ) oraz młodzi zaśpiewali piosenkę Cudownych rodziców mam ...tzn ona spiewała ,on grał na klawiszach bardzo milo ja tez bede miala storczyki we wlosach oraz w wiazance a u nas podziekowania beda raczej tradycyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.07.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Dzieńdoberek Juz wróciłam i wpadłam na momencik się przywitać A teraz pędzę do ogródka z ptaszkami porozmawiać i kwiatuszki wzrokiem dopieścić Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.07.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Cześć!!! Powiedz mi, kochana, czy już wróciłaś do "swoich wymiarów"? Mam nadzieję, że już możesz ubrać cos pięknego sprzed ciąży i pójść po zakupy - na przykład... Ja chodzę spokojnie w ubraniach sprzed ciąży Pepe, to jak Ty to zrobiłaś? Mnie ta sztuczka udała się po jakiś 2 miesiącach, a i tak patrzyli na mnie z podziwem. Nie wiem, tak po prostu się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.07.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Dzień dobry w ten cieplutki słoneczny poniedziałek Dzień Dobry Dzień dobry Gacie!!! http://www.topbielizna.to.pl/images/roza/duze/Kamelia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.07.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Spotkała mnie dziś miła niespodzianka. Poszłam do banku zapisać się do funduszu emerytalnego. I spotkałam jedną z naszych forumowiczek! Akurat Ona spisywała ze mną umowę. Ponieważ ma nick taki jak imię i nazwisko, zagadnęłam, czy czasem nie przesiaduje na forum muratora. I okazało sie, że owszem I to Beata Zygmunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.07.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Cześć!!! Powiedz mi, kochana, czy już wróciłaś do "swoich wymiarów"? Mam nadzieję, że już możesz ubrać cos pięknego sprzed ciąży i pójść po zakupy - na przykład... Ja chodzę spokojnie w ubraniach sprzed ciąży Pepe, to jak Ty to zrobiłaś? Mnie ta sztuczka udała się po jakiś 2 miesiącach, a i tak patrzyli na mnie z podziwem. Nie wiem, tak po prostu się zrobiło Wiedziałam, że jesteś jak Twój nick... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 09.07.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Hejka! Witam serdecznie po wakacjach, tzn. moich wakacjach ... Fajnie było, ale się skończyło ... Miko wróciłaś już?? Tu jest tyle czytanie, że SZOK!!! Nic mi się nie chce ...może troszkę Was poczytam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.07.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Hejka! Witam serdecznie po wakacjach, tzn. moich wakacjach ... Fajnie było, ale się skończyło ... Miko wróciłaś już?? Tu jest tyle czytanie, że SZOK!!! Nic mi się nie chce ...może troszkę Was poczytam ... yes yes yes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 09.07.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Cieszysz się, że już wróciłaś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts