Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

wczoraj moja przyjaciółka wrocila z wesela swojego brata i opowiadala na gorąco wrażenia ......m inn... podziekowania dla Rodziców i wręczenie im storczyków w doniczce ( panna młoda miała storczyki we włosach i takiż bukiet ) oraz młodzi zaśpiewali piosenkę Cudownych rodziców mam ...tzn ona spiewała ,on grał na klawiszach :D

wczoraj moja przyjaciółka wrocila z wesela swojego brata i opowiadala na gorąco wrażenia ......m inn... podziekowania dla Rodziców i wręczenie im storczyków w doniczce ( panna młoda miała storczyki we włosach i takiż bukiet ) oraz młodzi zaśpiewali piosenkę Cudownych rodziców mam ...tzn ona spiewała ,on grał na klawiszach :D

bardzo milo

ja tez bede miala storczyki we wlosach oraz w wiazance

a u nas podziekowania beda raczej tradycyjne

Cześć!!!

Powiedz mi, kochana, czy już wróciłaś do "swoich wymiarów"? Mam nadzieję, że już możesz ubrać cos pięknego sprzed ciąży i pójść po zakupy - na przykład... :wink: :D

Ja chodzę spokojnie w ubraniach sprzed ciąży :) 8)

:o :o :o

Pepe, to jak Ty to zrobiłaś? :o

Mnie ta sztuczka udała się po jakiś 2 miesiącach, a i tak patrzyli na mnie z podziwem.

Nie wiem, tak po prostu się zrobiło :)

Spotkała mnie dziś miła niespodzianka.

Poszłam do banku zapisać się do funduszu emerytalnego. I spotkałam jedną z naszych forumowiczek! :) Akurat Ona spisywała ze mną umowę.

Ponieważ ma nick taki jak imię i nazwisko, zagadnęłam, czy czasem nie przesiaduje na forum muratora. I okazało sie, że owszem :)

I to Beata Zygmunt :p

Cześć!!!

Powiedz mi, kochana, czy już wróciłaś do "swoich wymiarów"? Mam nadzieję, że już możesz ubrać cos pięknego sprzed ciąży i pójść po zakupy - na przykład... :wink: :D

Ja chodzę spokojnie w ubraniach sprzed ciąży :) 8)

:o :o :o

Pepe, to jak Ty to zrobiłaś? :o

Mnie ta sztuczka udała się po jakiś 2 miesiącach, a i tak patrzyli na mnie z podziwem.

Nie wiem, tak po prostu się zrobiło :)

Wiedziałam, że jesteś jak Twój nick... :D